podasz mi namiary na kogoś z lecha co jedzie auto czy pociag w Kutnie??
odpisz na mewa32@wp.pl
-
-
Kto jedzie?
Chciałbym wspomóc ale termin nie pasuje. Poza tym lubię i Arkę i Widzew i Pasy. Dziwna mieszanina, ale tak to jest jak się mieszka na prowincji. Może wpadnę na mecz z Radomiakiem, ale dajcie znać jaki termin.
[img]http://n0_name.w.interia.pl/Brygada.JPG[/img]
pasiaczka jak mozesz odezwij sie 6260829:) Pozdrawiam:)
mam prosbe! dajcie mi znac jakby ktos jechał na ten mecz:)
7 dni później
A mecz sie raczej nie odbędzie W TERMINIE :-)
Dramat.... najwiekszy wyjazd liczbowy od czasow zdobycia pucharu polski 1979 rok upadl przez jakis smieszny snieg :((( w Gdyni totalnie szalenstwo około 1100-1200 biletów sprzedanych na tydzien przed wyjazdem gdyby nie ta ta pogoda i niepewnosc wzwiazku z przełozeniem kolejki mysle ze dobilibyśmy PÓŁTORA TYSIĄCA !!!!! szkoda jezeli pilkarze beda grali caly czas o awans jeszcze w terminie majowy i uda nam sie przelozyc spotkanie na 3 maj to dobijemy do 2 tysiecy ;)
Pietras ... a to dogadaliscie sie jakos z widzewem co do liczby miejsc ??? bo tam sama klatka jest maxymalnie na 700 osob a wasz 2 tysie chce jechac ??:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)