A powiem ci że mój kolega ma koszulkę z napisem Cracovia Pany w jidysz :))))). Już myślałem nad taką flagą hehe.
-
-
podobno na stadionie brakuje flag
Może by tak zrobić flagę związaną z klasą robotniczą(patrz.Zagłębie S.-Working Class),bo spora część publiki na Cracsie to ludzie z wykształceniem zawodowym.
eeee flagi 3 by nam sie przydaly: Opravców,Wyjazdowa,Hooliganska ale jakas wypasiona co nie obraza wisly np.sugerowane przez pirata haslo "Nasze życie to walka" moim zdaniem haslo super :)
ja proponuje zrobic flage po francusku ! ( ma jakaś druzyna juz ) ???
ehh nie przeciez mamy juz po lacinie po co inaczej jezykowe eee to mi sie nie podoba
I co wymyslil ktos cos z flagami ?????????????????? moze by ktos zrobil projekcik jakis ?
Sorry,ale czy kogos interesują flagi czy nie bardzo ?
nie bardzo.
KASA NA OPRAWĘ!!!!!!
mi najbardziej pasowałą by flaka jakas arka cracovia lech bo nei mamy takiej flagi żeby pokazać coś o WIELKIEJ TRIADZIE!!!
::ReW:: nie denerwuj się tak ;-) nowy pomysł na flagę jest w fazie projektu. jak tylko projekt będzie gotowy to dowiesz sie bo go wrzucimy na forum, a na razie wszelkie zbiórki kasy idą na opravę
Pzdr
z tego co slyszalem to flaga "lech cracovia arka " juz nie zawisnie na stadionie Lecha.. :(
Dementor :) oki juz nie bede sie denerwowal :) ale spx ze bedzie kolejny projekt flagi
Po co wam nowa flaga wyjazdowa?Przecież nawet jakby była, to kto by ją zawiesił w Białymstoku??
No pewnie wy do góry nogami...
ten projekt "Przyjacół jest nas trzech" ma niezłe barwy :>>>>barwy Sparty Praga :PPPP
czeska lipa :P
staralem sie wysrodkowac barwy trzech klubow. u gory niebieski Lecha, u dolu Czerwony Cracovii, w srodku zolty Arki, bo zoltego jest najmniej w napisie Arka Cracovia Lech.
nie sadze, zeby az tak sie kojarzylo z innymi klubami. gdybym dal zamiast zoltego bialy, to rozumiem...
Mam do was pytanko.
Czy jest jakaś szansa aby do was dołączyć tzn. do OPRAWCÓW ?
pozdrawiam.
Jasne ze jest!
Zapraszamy serdecznie...
Brajt: pracuj po cichutku nad wiadomym Ci projektem, a jak już będzie gotowy to poinformujemy oficjalnie na forum ;-)
Pzdr
Dolna_Abaddonia powolutku rusza z dwoma szlagierami,tyle mogę zdradzić,bo na debiuty przyjdzie poczekać do rozpoczęcia rundy wiosennej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)