Może to głupie, ale im więcej pomysłów ty lepiej.
Tak na szybkiego może: "ŚWIĘTA WOJNA - NASZĄ DROGĄ"
Albo tak jak mówiłem może coś z 'Nasze życię to walka" Albo coś innego, nie wiem.
POZDRAWIAM!!!
-
-
podobno na stadionie brakuje flag
Poprawka:
"ŚWIĘTA WOJNA - NASZĄ DROGĄ"
(a pod spodem)
CRACOVIA HOOLIGANS
[img]http://brajt.w.interia.pl/triada-ok.jpg[/img]
Jednak to "nasze życie to walka" wydaje mi się lepsze
Pozdrawiam ::ReW::)
ktoś już napisał (słusznie), że flag jest już od groma... ich nadmiar spowoduje, że nie będą zauważalne. i jest to wytłumaczalne naukowo:):)!
Ten ostatni projekt Brajta ma barwy... Podhala Nowy Targ...:-)))
Ten 2 projekt cos mi przypomina... :>
[img]http://www.wislalive.com/galeria/wzor01.gif[/img]
A dokładnie Wiślacką vlepke :)
Realizować powinniśmy tylko flagi wybitne. Te są moim zdaniem najwyżej poprawne. Autor na pewno sie nie pogniewa. Bo stać go na wiele więcej. ;)
Wisla_KrK: ten drugi to zmieniona wersja (rozni sie praktycznie tylko innym tekstem w ramkach) projektu, ktory powstal przy okazji konkursu na flage akademicka, jesli masz ochote, to sprawdz w archiwum (temat konkurs na haslo i flage ...). to bylo zdaje sie w czasie, gdy obowiazywal tylko jeden rozdaj waszej vlepki (ten z gwiazda). zreszta az tak podobne nie sa, a juz na pewno nie celowo.
Spoko Spoko przecież nie sugeruje że zerżnełeś to z vlepki... :> tylko ukazuje podobieństwo textu użytego tu i tam :)
Qrde po co nam kolejne zwykle flagi zrobmy jakas wypasiona flaga hooligans ktora nie koniecznie obraza wisle w koncu tych mamy co niemiara :/
Brajcik: jakbyś chciał jeszcze się troszkę pobawić tą grafiką - to może spróbój przedstawić jakiś wzór flagi "OPRAVCÓW". Takiej jeszcze nie ma, a przeważnie ekipyultrasowe mają swoją fanę.
PS. Szykuj się na mecz z Błękitnymi rozruszamy Pikników i zrobimy młyn2 od strony Foscha ;-)
Dementor: bardzo fajmy pomysl z ta flaga Opravców :) i z tym mlynem tez :)
To może ::ReW:: dołączysz do nas na meczu z Błękitnymi - i spróbójesz nam pomóc w dopingu. Im nas będzie więcej tym lepiej wypadniemy w: [i]odpowiedzi na: druga strona odpowiada[/i] :)
Tak tylko co mial bym robic ?? ja zawsze stoje w mlynie po tej stronie gdzie zawsze jest mlyn
Flaga opravców już jest praktycznie zaprojektowana, i ujży światło dzienne dopiero na stadionie ;). Pewnie jeszcze w tej rundzie.
Jak to co miałbyś robić będzie nas tam pewna grupka i będziemy dopingować w ten sam sposób, śpiewając i krzycząc w tym samym momencie co młyn o3wiście to samo co poprowadzi Świstak z Łysym, a w momencie gdy młyn nr1 będzie prowadził akcję: "druga strona odpowiada" będziemy odpowiadać i napewno dołączy się dos wielu pukników i powoli rozrusza się druga strona.
aha kapuje no fajne moze jedna polowa bede po tej stronie a w druga po tamtej :) i jeszcze przydalo by sie zeby gdy mlyn nr 1 zamilknie doping zaczol mlyn nr 2 to nie glupi pomysl. Aha a propos flag trzeba by sie zastanowic nad fajna flaga wyjazdowa Brajt podal fajny pomysl.Ale motor ma fajna "Nieproszeni Goście" dobra jest moze my powinnismy miec co z tym stylu ?
Uprzedzam. GKS ma już wersję po łacinie ;)
Craco: a może zrobimy po hebrajsku ;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)