podobno na stadionie brakuje flag ;), to ja dorzuce dwie starsze propozycje. haslo pierwszej wyplynelo przy okazji tematu "haslo na flage chuliganow", a druga to moj poprawiony projekt na flage wyjazdowa. pierwsza ma w tych proporcjach ok. 16-17 metrow dlugosci, druga ok. 10,5.
[img]http://brajt.w.interia.pl/wiara-ok.jpg[/img]
[img]http://brajt.w.interia.pl/cracovia-on-tour-ok.jpg[/img]
-
-
podobno na stadionie brakuje flag
Pierwsza dla mnie taka sobie,ale druga bardzo fajna ;) ale mozna by bylo zrobic flage chuliganska :) ale nie antywislacka np "Stadionowi Wojownicy" lub cos w tym stylu
stadnionowi wojownice -- he he he -- tego nam trzeba
"Stadionowi Wojownicy" to dobrze pasuje do meczu z Ruchem, ale ja zabardzo na to nie przystaję. Może coś w stylu "NASZE ŻYCIE TO WALKA" Albo coś takiego.
Pozdrawiam
A może "Święta Wojna" - uniwersalne hasło, pod którym kryje się bardzo wiele znaczeń, a jednocześnie nie obraża tych z drugiej strony Błoń.
Święta Wojna? dla mnie REWELACJA. a jak to sobie wyobrazacie graficznie?
Swięta Wojna -dla mnie rewelka, najprostsze i najlepsze
a jak dla mnie to powinny poczekac w kolejce... w koncu teraz zbieramy kase na cos innego.
Boola, oczywiscie, ze projekty ustawiaja sie na koncu kolejki.
Brajt zjąłbyś się lepiej innym malowaniem !!!!
Jeżeli wiesz o co chodzi !
Robin: wczoraj nie moglem za dnia. a teraz wciaz trwa malowanie?
wciąż trwa
No k........... trawa ale chyba opi..... sie na calego !!!
w takim razie juz wychodze z domu i ide malowac!
Drugi projekt to niezly material na flage wyjazdową, ALE UWAŻAM ZE FLAG TERAZ MAMY OD GROMA I MOŻNA BY SIE SKONCENTROWAĆ NAD OPRAWĄ!!! PRZECIEŻ PŁOT JUŻ WYGLĄDA JAK TRZEBA!!!
Sprobuje zrobic projekt 'Święta Wojna" tylko czy ktos moglby wrczocic na swoja strone zbey mozna bylo dac projekty z tym pytaniem kieruje sie do Booli ??
Zrobie tez projekt z haslem "Nasze zycie to walka" zasugerowanym przez Pirata :)
N atej pierwszej ta koniczynka??? - Kalinowski byłby zachwycony ;-)))
No nie - taki motyw odpada, choć te cztery listki mają coś w sobie....
Druga spoko. Święta wojna też może być, tylko pytanie o graficzną koncepcję.
Swieta wojna eeee lepsze jest "Nasze zycie to walka"i mozna dodac "niech krew zaleje tych co sa przeciwko nam!" :) ? co o tym myslicie
Ktoś kiedyś podpisywał:
Craxanamaxa
Craxa na Maxa fajne :) ale nam potrzeba jakiejs fajnej chuliganskiej flagi ktora nie obraza zbut mocno ale wogole wisly np."Nasze zycie to walka" bardzo fajne
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)