jak co do mnie to ,,tacy dwaj ,, to mam karnet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a tamta stronka to była zajebista a ta jest tobionma z tego co widze pod ANIE I BISIA !!!!
moze sie myle mam prawo sie mylic ?????
-
-
co ze stronką TERAZ PASY !!!!!
bielo_czerwony ,,KUP KARNET" to podpis TD pod każdym wpisem;] kierowane te słowa są do wszystkich nie tlyko ciebie;]
Teraz Pasy było zdecydowanie lepszą stronką lepiej sie ją przeglądało niż www.cracovia.pasy.net! Pozdro
ale pisze chyba ze strona tymczasowo przeniesiona , to o co wam wszystkim chodzi??:|
Wiadomość zmieniona (14-02-05 23:03)
Stara byla lepsza!
Macieksc co Ty gadasz, mlode sa lepsze ;)
to tak dla rozladowania napiecia ;)
Stara strona TERAZ PASY była zdecydowanie lepsza !
Też tak uważam, była lepsza pod względem wizualnym, ale niema co narzekać!!!Jak się niema co się lubi, to się lubi co się ma!!!
No i widzisz Stary już jest prawie jak dawniej.
[URL]http://cracovia.pasy.net[/URL]
Stare dobre, kontrowersyjne :)
No wiec Depeszu drogi - kij ma zawsze dwa konce...
Ale w tym wypadku zacytuje klasyka:
"...................."
Niestety nowa strona jest słaba, a twórcy jej obiecywali, że będzie super.
Była już na ten temat dyskusja i padły takie obietnice.
Chwała społecznikom za to co robili i robią, ale niestety potwierdza się diagnoza, którą wtedy przedstawiłem.
MKS Cracovia SSA powinna przejąć i uruchomić stronę "www.cracoviakrakow.com" (ma b. ładną stronę główną), którą powinien prowadzić opłacany przez klub pracownik.
By strona miała poziom obecnej pierwszoligowej Cracovii musi się to robić profesjonalnie ze wsparciem np. społeczników. Jak obliczył ComArch w tamtym sezonie ukazało się około 1500 notatek, artykułów o Cracovii. Była to II liga i walka o awans. W obecnym sezonie może być takich informacji nawet 3 tysiące. Część się powtarza, ale jest to i tak b. dużo.
Nad taką ilością materiału, zdjęć, opracowań już dzisiaj nie panujecie.
Wszystkie strony walą prawie ten sam schemat - wyciągi z prasy krakowskiej. Własnych materiałów jest mało. Prasa ogólnopolska i inna lokalna na forum nie istnieje. Bardzo teraz ważny przed jubileuszem temat: Historia - padł, itd., itp. można długo pisać.
Ogromnie się dziwię Profesorowi, że tak totalnie zaniedbuje internet.
Prowadzona na super poziomie strona to wchodzących na nią tysiące internautów, to reklamy i pieniądze, które powinny ją utrzymać, a nawet powinno się jeszcze na niej zarobić.
Profesor niestety zachowuje się jak informatyczny-internetowy dyletant.
Nie potrafię sobie tego zupełnie logicznie wytłumaczyć bo jest to fachowiec wysokiej klasy właśnie z tej dziedziny.
Chyba obowiązuje tu zasada pod latarnią najciemniej.
Szczytem wszystkiego jest platforma "interia.pl". Prowadzi ją Spółka Akcyjna o tej samej nazwie, której jednym z głównych akcjonariuszy jest ComArch i profesor Janusz Filipiak. W "Teraz Pasy" był o tym świetny wywiad z pracownikiem "ComArchu".
Tylko z tego powodu wchodzę na "interię.pl" no i co?
O Cracovii bardzo mało materiału, króluje Wisła i Legia. Brak osobnego tematu "Cracovia", jest taki np. na "onet.pl" i "wp.pl".
Wniosek - właściciel nie potrafi promować swojego produktu czyli Cracovii w innej firmie, którą jako właściciel chyba jakoś kontroluje.
W/g mnie za tego rodzaju postępowanie należy się Profesorowi dwója.
Zadaję pytanie. Czy ktoś jeszcze to widzi tak jak ja?
Może tak jak jest obecnie to jest fajnie!
maku napisał(a):
> Zadaję pytanie. Czy ktoś jeszcze to widzi tak jak ja?
> Może tak jak jest obecnie to jest fajnie!
ponoć szewc bez butów chodzi :))
Niestety nie jest wesoło - a sprawa strony klubowej ... już niedługo ma być premiera, dla mnie średniej jakościowo strony (miałem przyjemność widzieć) jak na firmę o kapitale x i posiadajacej y klientów (kibiców własnych i postronnych) - ale patrząc jakie warunki mieli tworzący to gloria im za pracę :)
4 dni później
przepraszam ponoc miała ruszyc dzis nowa stronka ,,TERAZ PASY ,, !!!!!
a jakos nic nie widac :(((((
nie czepiam sie tylko pytam !!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)