Karnety będą w sprzedaży do meczu z Legią, później nie będzie możliwości zakupu karnetu.
Cena karnetu nie zmniejszy się (po meczu z Lubinem czy z Łęczną).
-
-
Pytanie do marketingu odnośnie karnetów.
no to nikt nie kupi
Nie ma obawy, jak my nie wykupimy to psy wykupią wszystko co pozostało, jak leci. Bo jak nasi będą mieli dobry początek rundy to i tak ewentualne bilety na derby na czarnym rynku będą chodzić więcej niż po stówie. :))
W tym tygodniu sprzedaż na pewno wzrośnie! Polak zawsze zostawia zakup na ostatnią chwilę!
Jest tylko prośba by sprzedaż uruchomić także w innych punktach (np. przy stadionie).
ja kupuje wreszcie w tym tygodniu.. udalo mi sie zbilansowac budzet ;)
ale klub bynajmniej sobie u mnie sympatii nie zaskarbil.. przynajmniej o 10 zl byscie obnizyli cene po 1 meczu..
nie ma to jak branding :P
Z tymi psami tak nie przesadzajcie. Az tak to oni sie nie pchaja zeby siedziec miedzy nami. Znam kilku i na derbach bardzo chca byc ale tylko w klatce.
Chyba sa swiadomi ze jak zostana rozpoznani to najmniej co sie moze stac to parada bez ubrania po stadionie.
Wlasciwie tylko starsze osoby moga sie pojawic na B albo C jezeli zdarza wykupic bilet.
Nie zmniejszanie ceny karnetu po rozegranych juz meczach uwazam za jakies zboczenie ...
>Nie zmniejszanie ceny karnetu po rozegranych juz meczach uwazam za jakies zboczenie ...
jedyny argument na "tak" to jest ze niby 2 pierwsze mecze sa malo atrakcyjne
niektorzy mogliby je olac i kupic sobie karnet za 70 zl na Legie
z drugiej strony moznaby obnizac cene np o 10 zl za mecz
zdaje sobie sprawe ze spolka sportowa to nie jest byc moze podrecznikowa organizacja gospodarcza ale cos takiego jak elastycznosc cenowa popytu i zarzadzanie relacjami z klientem to sa pojecia z ktorymi chyba ktos powinien sie zapoznac
Cos tu nie gra to CRACOVIA ma kibicow na kilka meczy?
Wszystkie mecze sa wazne jesli chcemy zajac dobre miejsce
eh moze niech klub oficjalnie oglosi w jakiej cenie beda bilety na mecze z Legia i Wisla, moze to da kibicom do zrozumienia ze naprawde warto zakupic karnet.
kkk nie moga tego zrobic.
Bo jak zaczniemy od samych porazek az do meczu z Legia to wcale cena biletu sie nie podniesie ! Bo nie sciagna tylu kibiców na ten mecz przy wysokich cenach.
Wszystko zalezy jak nasi beda grac.
godzinę temu kupiłem karnet na C, numer 693
B 985 :D
są jeszcze Karnety na "D" ??
muszą być :)
Kolejka odwolana to wiecej czasu na zakup karnetów.
A moze sie okazac ze zaczniemy u siebie dopiero meczem z Legia.
KARNETY NA D
NR 215 i 216
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)