Witam. Mieszkam w Poznaniu i jestem kibicem Lecha Poznań a co za tym idzie oczywiscie i Cracovii :) W zwiazku z polanowana wizyta w Krakowie chcialbym prosic o informacje w ktorym miejscu dokladnie jest sklepik z pamiatkami Cracovii. Wiem tylko ze to Wielicka 101 ale nigdy tam nie bylem. Chodzi mi konkretnie kolo jakiej np poprzecznej uliczki to jest bo z tego co patrze na mape ul Wielicka jest dluga ze hoho. Planuje tam zakupic metalowy znaczek Cracovii mam nadzieje ze beda bo bede tylko na weekend :) chyba ze jest jakis kontakt ze sklepem to tez bym poprosil np mail. Z gory dziekuje HEJ LECH !! HEJ HEJ CRACOVIA !!
-
-
Sklepik z pamiątkami
ACHA NO I WIELKIE POZDRO DLA WSZYSTKICH KIBICOW CRACOVII Z GRODU KRAKA OD KIBICA LECHA Z PYRLANDII !!!!
W okolicach czerwonego kwadratu masz przystanek tramwajowy.
[img]http://img156.exs.cx/img156/5407/mapa3nj.jpg[/img]
Wiadomość zmieniona (13-02-05 15:45)
tel 29 29 100
,29 29 101
29 29 102
jak bedziesz w rynku to masz jeszcze na placu mariackim taki mały kiosk i tam tez znajdziesz wiele fajnych rzeczy POWODZENIA :):)
Jak bedziesz na rynku to masz 2 kroki do stadionu, a tam obok jest Bronx gdzie znajdziesz wiele tez pamiatek ktorych nie ma nigdzie indziej ;)
No bo na Wielickeij zamkniete w sobote i w niedziele
=>=>=> kkkk - moja sugestia: podnieś nieco mapkę, tak by widać było dworzec Płaszów (ważne dla ludzi, którzy jadą pociągami a np. z Poznania większość pociągów tam dojeżdża)
nie zaduzo tych "k" Tacy dwaj ? ;)
Na Giełdzie Książek i Staroci pod Halą Targową - Kraków, ul. Grzegórzecka (w każdą niedzielę od godz. 8.00 do 14.00) dwie osoby sprzedają vlepki.
Można tam kupić prawie komplet vlepek Cracovii i innych klubów. Są też i vlepki Lecha, Korony, Polonii. Ceny niestety wysokie - 0,40 zł za sztukę, ale za to wybór świetny, gdyż obejmuje wszystkich wydawców. Na tej giełdzie można też kupić odznaki klubowe. Jeden gość specjalizujący się w odznakach sportowych ma w ciągłej sprzedaży bardzo duży zestaw odznak Cracovii i biletów na mecze.
Ja też polecam sklepik "Bronx", Kraków, Al. F. Focha tuż obok stadionu "Cracovii", za budkami kawiarni "Alga". Mały drewniany kiosk.
Mają tam zwłaszcza ciekawe tekstylia - koszulki, bluzy, bielizna damska, szliki. Jest tego b. dużo, ceny przystępne i prawie wszystko w barwach i znakach Cracovii. Są tam też odznaki, vlepki i inne cracoviana.
Dziekuje MOI MILI .... :) Nie spodziewalem sie tak wyczerpujacych porad ... Jeszcze raz pozdrawiam ... do zobaczenia na meczu CRACOVIA - LECH na wiosne. Mam nadzieje ze uda mi sie rowniez przybyc.
CRACOVIO TWOJE BARWY DWIE ... :))))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)