a bot byl lepszy bylby jeden na dc a nie rozdzielac sie na dwa programy
-
-
Pasiaste multimedia
no działami już sobie sciagam :D
Striped tak jasne tyle ze wtedy kazdy TYLKO siedzial i zawijal i dalej nie rozpowszechnial , bot przez 3 miesiace wygenerowal 15 TB ruchu a jakos efektow jego pracy widac nie bylo ... zreszta wejdz teraz na DC i sproboj sciagnac cos z tego co on udostepnial , znajdziesz jakies strzepy . HUB DC powstal jako pierwszy projekt w celu rozpowszechniania przez i w srod ludzi materialow o naszej druzynie po 3 miesiacach stwierdzam ze sie nie sprawdzil dlatego zostala uruchomiona nowa usluga , zeby nie bylo HUB wcale nie zniknie dzialac bedzie dalej .
a ja mam takie pytanko:
czemu mimo że ściągnałem kilka rzeczy i teraz je udostępniam mam dalej wszystkie wzkażniki na 0.00..???
wskazniki ( liczniki ) uaktualniaja sie jak zakonczysz sesje bittorenta ( zamkniesz klienta ) ale wazne nie przez reset kompa tylko normalnie plik -> zakoncz albo krzyzykiem , oczywiscie te liczniki sa tylko orientacyjne .
Wiadomość zmieniona (08-02-05 22:47)
No wszystko mi działa :D mam tylko jedno pytanie jak ściągne jakąś zecz to ona spada na dół w kolorze niebieskim i że udostępnia się czy coś takiego ja to mam zostawić tak jak jest czy usówać z tej listy??
wszystko co masz "na dole" masz ZOSTAWIC i nie ruszac , a pliku nie kasowac przynajmniej przez jakis czas , dzieki temu ulatwiasz sciaganie pozostalym ludzia , wszystko co chcesz udostepnic to po zrobieniu torrenta tez wlasnie musi tam byc inaczej tego nie udostepniasz
Mam jedną prośbę koledzy!!!
Zamiast ściągłeś - ściągnąłeś
Zamiast ludzią-ludziom
Wasz społeczny korektor
Elwood - yes
Miałem na myśli oczywiście strone trackera, brzydko to wygląda z takimi ortami
Elwood
elwood ale w ktorym miejscu ?? bo nie moge znalesc ,.
jak bym cie mogl prosic o przeklejenie linka z przegladarki z adresem gdzie jest ten blad ... , bo niestety tracker nie trzyma wszystkiego w jednym pliku lang tylko prawie wszystko siedzi w konkretnych plikach php . Mogles poslac PM-a specjalnie dalem na glowna strone nawet z linkiem do zglaszania bledow bo napewno jest ich multum w kodzie PHP w tlumaczeniu i w ortografi
OK znalazłem ;) dzieki i pozdrawiam
Wiadomość zmieniona (10-02-05 19:53)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)