Witam
Z dniem dzisiejszym został uruchomiony dla kibiców naszej druzyny chyba pierwszy w polsce Kibicowski Pasiasty Bittoren Tracker , jest on dostepny pod adresem http://tracker.pasy.straszne.pl , rownoczesnie informuje z z dniem dzisiejszym zakonczyl swoja dzialalnosc na pasiastym HUB-ie znanym jego uzytkownika "Pasiasty-bot" , HUB oczywiscie funkcjonuje dalej normalnie ale wszelkie materialy ktore bede od dzis przygotowywal beda teraz rozpowszechniane tylko i wylacznie przez trackera tak wiec zainteresowanych sciaganiem zapraszam do rejestracji oraz sciagniecia odpowiedniej aplikacji ( info na stronie ) .
PS. Prosze o nie usuwanie tematu .....
-
-
Pasiaste multimedia
co to sią ciasteczka??;] i czemu mja przeglądarka ich nie obsługuje??;] jednym słowem co zrobic by obsługiwała??;]
jebac ciasteczka, nie zwracaj na nie uwagi
czemu FAQ jest po angielsku niekumam zabardzo nic z tego :P HELP :D
Naprawde dobra sprawa!!!
FAQ jest po angielsku bo to jeszcze stare trzeba je przetlumaczyc i troche pozmieniac ale na to trzeba troche czasu. Nie wszystko na raz. Ludzie pracuja, ucza sie, egzaminy maja. Spokojnie wszystko bedzie tylko trzeb aczasu.
FAQ bedzie powstawalo z czasem jak beda problemy i pytania , narazie jak macie problemu lub szukacie jakiegos materiaialu korzystajcie z "Szybkiej Pomocy" na dole strony ( instrukcji chyba nie trzeba ? ) a cha odrazu odpowiadajac na pytanie "dlaczego mi nie leci " o " co to jest RATIO" mowie w chwili obecnej zeby cos sciagnac to trzeba tez cos wysylac inaczej mowiac koniec samego obsyssania jak mialo to miejsce na HUBie DC , a RATIO to jest wlasnie stosunek danych wyslanych do sciagnietych jesli wiecej sciagniemy to mamy ratio ujemne i musimy poczekac az nam urosnie , czyli az cos wyslemy , jesli mamy swoje ratio mniejsze od ratio sciaganego torrenta to niestety musimy poczekac az nasze urosnie do zadanej wartosci , w skrocie im wiecej dajesz tym wiecej mozesz wziac to chyba oczywiste .Ludzia kozystajacym wczesniej z trackerow torrenta nie trzeba tego chyba tlumaczyc , a czemu jest ratio wlaczone , ano dlatego ze na hubie dc byly prawie same pijawki ....
Wiadomość zmieniona (08-02-05 12:39)
nie wiem jak ale sie połaczyłem !
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
CRACOVIA - pierwszy Mistrz Polski (1921), jedyny Mistrz Galicji (1913)
CRACOVIA 1906 - na zawsze pierwsi
bo to nie jest nic trudnego 100% prostrze od DC
Znowu coś zmienili? ;-)))
no coz karvin czas nie **** w miejscu nie stanie , rozwijac sie trzeba .
no ja sciagłem tego azureus ale coś niechcą sie dalej te pliki sciagac chyba bede musial zaczekac na FAQ po Polsku :/
powoli zostaw azureusa sobie wlaczonego jesli masz liste plikow do sciagniecia to wczesniej czy pozniej zaczna ci sie sciagac
coto jest Nat?? miałem zółtą buśke i pisało że mogę mieć problemy z natem pozniej znowu czerwona sie zrobila
oznacz to tyle ze jestes w jakims lanie i nie masz publicznego IP w niczym to nie przeszkadza poza predkoscia bedzie poprostu nizsza
super to zrobiliscie.. Gratulacje!! Jest Super!:D
ale przez te ciasteczka nie moge sie zarejestrowac;]
Ciastka nie maja nic do rzeczy, powod dlaczego nie mozes sie zarejestrowac masz podany powyzej "ciastek".
Moze nieprawidlowy adres e-mail a moze zamalo znakow w hasle ??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)