Oświecenia tiumfatorem poraz trzeci z rzędu!!! Piękna gra w całym turnieju. Szkoda mi Arki która tak bardzo prestiżowo podchodzi do tego turnieju a ostatnio im nie wychodzi.
ZAWSZE I WSZĘDZIE CRACOVIA Z ARECZKĄ BĘDZIE!!!
-
-
CRACOVIA CUP 2005 - ZWYCIĘSTWO OŚWIECENIA PO RAZ TRZECI Z RZĘDU!!!
gratulacje dla oświecenia
no CRACOVIA WYGRAŁA WOLALBYM ZE BY WYGRALA TARNOVIA TARNOVIA POZDROWIENIA DLA KIBICUW CRACOVI KRAKOW
Oświecenia Cracovia Pany!!!!!!!!!!!!
KIEDY BĘDĄ FOTKI Z TURNIEJU!!!??
OŚWIECENIA 3RAZ MISTZR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratuluje!
Chlopaki naprawde grali na baaardzo wysokim poziomie.
CRACOVIA OŚWIECENIA bardzo dobry poziom a myśle że CRACOVIA NOWA HUTA za rok może zrobić niespodzianke :)
Było Suuuper:) Brawo dla Oświecenia:)
godzinę temu wróciłem. Było zajebiście. Szkoda, że nasi tylko 4 miejsce :( Gratulacje dla Oświecenia
Gratulacje :-))) żałuje że nie mogłem iść:-(((
A ja uważam, że najlepsza byla NH i pechowo przegrali w finale!!!
Dzięki za atmosferę!było super!
TARNOVIA!!
siemanko!qcyku, a ja bardzo załuje ze nie mogłem do was przyjechac i razem z wami świecić sukcesu i urodzinek Mi...wielkie gratulacje z okazji zwyciestwa!pozdro dla pasiaków zwłaszcza dla braci z (ś) od Arkowców z Rumi!ARKA PASY!
POZDRO DLA ARKOWCÓW !!!! RUMIA I NIE TYLKO
I WSZYSCY RAZEM ARKA GDYNIAAAAAAAAA
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)