Wedlug mnie bardzo dobry transfer chyba najszybszy skrzydlowy w Polsce i to zwiniety Wisle sprzed nosa brawo Profesorze!
-
-
PAWLUSIŃSKI TO JEST TO!
???
Czy ja czegoś nie wiem czy też Maciek_rg już dzieli skórę na niedźwiedziu?
???
Jak on nie bendzie w Pasach to w ramach pokuty nie odezwe sie juz na tym forum jego jestem pewien i Chmiesta prawie wkoncu ten drugi to koles z Krakowa i chce wrocic tutaj.
Pawlusiński podpisał wstępną umowę z Cracovią, że od czerwca przychodzi do nas za darmo..
ale z przedwstępnymi umowami jest tak, jak z przedmeczowymi deklaracjami, więc..
spokojnie..
tylko wiążące umowy zatwierdzone przez notariusza mają jakąkolwiek wartość..
a nie umowy w stylu Łazarek-Cupiał w 1997 roku, kiedy to trener Towarzystwa Sportowego z Reymonta podpisał deklarację stawiającemu pierwsze kroki w piłkarskim biznesie cinkciarzowi z Myślenic obietnicę na STOŁOWEJ SERWETCE że TS nie przegra przez rok z nikim w lidze..
przegrał już cztery kolejki później z Legią..
pzdrw
Wiadomość zmieniona (18-01-05 13:38)
Skoro już niektóre media sprzedału tę tajemnicę, a właściwie profesor sam ją zdradził... Pawlusiński od czerwca jest nasz, a może nawet wcześniej jak Bełchatów nie będzie chytry.
RoMan drugi raz zawaliłeś z tekstem!!! Nic nie mam na skrzynce!!! Będziesz sie gruuuuubo tłumaczyl przed naczelnym!!!
Jestescie pewni ze to bardzo dobry zawodnik . Wszyscy sie zachwycaja a pewnie nikt o nim za duzo nie wie . Prosze kibiców o przedstawienie jego atutow. Wiem tylko ze w 2001 nie zalapal sie do slabego Grodziska. Chetnie zapozanlbym sie tez z opiniami kibiców Belchatowa
Geremi tez sie nie zalapal do hutnika a potem kilka sezonow w pierwszej 11 realu Madryt.
chwila moment!!!!! Nie wiem ktore skrzydlo on gra ale my mamy Pawke i Basterka na lewej a Przytułe i Bojara na prawej.Cos czuje ze Pawlusinski bedzie mial swoje show w przerwie.
text powstaje, spokojnie,
mam bardzo duzo pracy,
i sporo terminow przed soba,
pozdro
wiecie co ja o tym wszystkim myśle jako kibic GKS
Macie szczęcie i to duże jest to zawodnik szybki waleczny strzela cudowne bramki najpiękniejsze i to z kazdej pozycji atomowe uderzenie był pułcem GKS szkoda ze odchodzi ale do Cracovi sam bym sie pokusił:Dco moge wam jeszcze napisac jest prawonozny i na pewno bedzie dla was wzmocnieniem zycze wam powodzenia i zebyscie sie zakwalifikowali do pucharów bo sie wam to nalezy a nie wisle
Raul,
Przytuła bedzie siedział na ławie, gdzie akurat ma dobr miejsce. A co do Nowaka to poczekajmy na wzrost formy. Więc pozostaj Pawlusiński na zmianę z Basterem
aha moge jeszcze smialo napisac ze nalezy mu sie repra i był najlepszym zawodnikiem GKS to jest moje zdanie
gieksab, dobrze prawisz, pozdro z Krakowa..
gieksab:) pozdrwóki!
Ps.Bardzo sie cieszę, jeszcze tylko Chmiest i naprawde będę zadowolony:))).
gieksab , kładziesz miód na moje serce - dzięki
5 dni później
Najbardziej mi szkoda Stawowego bo on ma dopiero ból głowy ale ten ból nie boli!!!
Pamietam mecz z jesieni 2003 Cracovia - Belchatow 0:0, Pawlusinski byl najlepszym zawodnikiem na boisku, robil na prawej stronie co chcial, Basterek sobie wogole z nim nie radzil.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)