ale o co ci chodzi ?
-
-
Poważna dyskusja o dopingu w rundzie wiosennej.
nie wiem czy tu pytano o gniazdo czy gdzies indziej, ale jesli juz chodzi o gniazdko to stoi tam gdzie stalo.
świstak najlepiej się nadaje do prowadzenia dopingu jest już sprawdzony i mam nadzieje ze to on bedzie prowadzil go
Są osoby, które mają mi za złe...pewne rzeczy, zarazem chca spróbować swoich sił, życze im jak najlepiej.
Jeśli chodzi o montowane urządzenia to są, jak najbardziej....
29 nowiutkich kamer + mikrofony :)
;))
Wiadomość zmieniona (16-03-05 23:41)
Nie tak do konca.
bęben...to jest podstawa...
Wiadomość zmieniona (16-03-05 23:43)
Świstak & Adam Akustyk-uważam, że scenariusz kludiego jest wart zastosowania!
Mecz w Oświęcimiu potwierdza - jaka siła drzemie w bębnie!!!
Pozdrawiam!
Pod warunkiem, ze Ty kibolu bedziesz na nim bebnił ;)
Co innego mecz na hali, co innego na stadionie..
Nie bedzie od teraz zadnych Scooterow,czułek swiecacych, skakania tylem..
Beben jest dobry jak sie ma wszystie inne warunki spelnione.
Najpierw wypracujmy rowny, spojny doping, a potem bedziemy szukac kwadratowych jaj.
Dobrze powiedziane AA. Popieram tez scenario Kludi'ego - to co proponuje to klasyka dobrego dopingu.
Może byśmy się już na coś zdecydowali? Ktoś podjął decyzję?
Decyzja jak zawsze nie zostanie podjeta do ostatniej chwili.
Poza tymi wszystkimi bajaniami sa rowniez inne aspekty, ktorych tu nie bedziemy wyciagac.
Prawda jest taka (poza tym, ze Puzio jebie Klisiaka oczywiscie..) ze ma byc dobrze, a kto to zrobi, i w jaki sposob to juz ma najmiejsze znaczenie.
Czy to bedzie powrot do korzeni, i na gniazdo wyjdzie Pancur (ojj.. chcialbym, by tak sie stalo). czy to bedzie ktos inny, czy ja ze Swistakiem, czy tez calkiem inny tandem, NIE MA TO ZNACZENIA. Ma byc dobrze, i zarazem ma byc poprawnie politycznie.
Pozdrawiam
OK !!!
Spieszę wyjaśnić, że OK tyczy się Twojej opini co do wykorzystania bębna. Nie znaczy, że zgłaszam się do walenia w bęben!
Niestety nie te lata!
Pozdrawiam Oprawców!!!
co to są te czułka świecące????bo za ciula nie wiem...;))
Wiadomość zmieniona (17-03-05 12:32)
No Właśnie jak ja dzisiaj Oglądam w canal+ bo nie moge jechac na mecz to chce panowie uslyszec wspanialy doping mnijmy nadzieje ze te mikrofony cos pomoga bo ostatnio w canale+ tylko jak caly stadion spiewal to bylo dobrze slychac :/
Bartek_ksc - podejrzewam, że montowane mikrofony będą służyć tylko do monitoringu!!!
niewiem oby nie :/
Podejzewam, ze juz przy 5000 osob nie beda nam zadne mikrofony potrzebe..
Swistak: Czulki-sprzet ktorymzes wymachiwał, tete ustrojstwo lotniskowe..
:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)