hehe. świerczewski nie wytrzymał nawet 1/4-tej. co nie znaczy że go uwielbiam. nigdy w życiu. Wiśnia będzie miał szanse z Oderką, bo Kazek nie zagra. jak Staw Wiśni w tym meczu nie wystawi, to nie wiem co będę o nim myślał (o Stawie oczywiście). inna sprawa, że naocznie przekonamy się w jakiej Wiśnia jest formie, bo Kaziu jeszcze do swojej optymalnej nie wrócił.
-
-
WIśnia -musi zostać!profesorze FIlipiak nie pozwól byśmy go stracili
Kid, co z tego, że nie byłem w Enigmie? Dobrze wiem o "pięcie Achillesa" naszego obrońcy, ale to nie jest powód, aby Go nie doceniać. I z tą przypadłością jest jednym z najlepszych obrońców w Polsce.
Wiadomość zmieniona (20-03-05 10:56)
Oczywiście ,że z Odrą Wiśnia nie zagra bo wpusci Staw Gitare.
Gdyby Staw chciał przywieźć punkty z Wodzia to linia obrony powinna wyglądać następująco:
Wiśniewski - Wawrzyczek - Skrzyński - Radwański!
Borsuk na jakiej podstawie twierdzisz ,ze Kazek nei wrocil do formy? Na sliskiej grzaskiej nawiezchni , ktora jak wiadomo jest dla jego zdrowia fatalna byl stabilnym punktem obrony , wytrzymal Kubisza az "frajer" zdecydowal sie karnego symulowac (szczescie sedzia prowadzil raczej przyzwoicie zawody) i....byl najwiekszym zagrozeniem dla bramki Gornika przynajmniej w drugiej polowie- 3 dobre sytuacje i moim zdaniem ewidentny karny w koncowce po faulu na nim.
Jak to nie jest dobra forma to co nia jest?
Tu się zgodzę po części z Borsukiem a sam piszesz Icku że dla Kazka takie boisko to koszmar. Kazek więc nie powinien grać właśnie ze względu na warunki a zastąpić go powinien... Gitara ?
Tak jak Monday uważam, że optymalnym ustawieniem obrony pod nieobecność Węgrzyna jest
Wiśniewski - Wawrzyczek - Skrzyński - Radwański.
Ustawienie Wiśnieskiego na stoperze, to tak jak gra Basterem na obronie. Wiśniewski jest prawym obrońcą i tam powinien grać. W tym momencie i chyba zresztą od czasów Marka Podsiadły nie mieliśmy lepszego prawego obrońcy. To paranoja, żeby on siedział na ławce.
Precz ze Stawowym i Jończykiem!!!!!!!
Nowy trenerski tandem Monday-Dorwas poprowadzi nas wprost do LIGI MSTRZÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)
po sparingu Z Radomiakiem Stawowy ma dylemat nie lada ,nie zazzdroszczę mu wyboru
Czy ktos podal dokladny sklad Pasow po przerwie? Bo nie widze. Biuletyn "Teraz Pasy" chyba w ogole zignorowal dzisiejszy sparing.
Wszystkim, dla ktorych Jacek wisniewski nie gra, poniewaz jest konflikt w klubie i Stawowy jest zlym trnerem, dedykuje postawe "Wisni" w dzisiejszym spotkaniu.
No potter i reszta- ciekawe co powiecie madrego...
FanatyKSC, i tak będziesz najsłabszy!
Wiśniewski- dramat!
Za to Wasz Baster zagrał super.
FerensVaros czepiasz się wiśni a który z naszych zawodników zagrał dziś na choćby przyzwoitym poziomie?.Czy uważasz Wiśniewskiego za słabszego zawodnika od PiĄtka?,a może także gitara jest od niego słabszy?.Dziś cała druzyna przeszła obok gry.Można tylko domniemywać dlaczego tak się stało. Zawodnicy zagrali przeciwko trenerowi lub druzyna jest źle przygotowana do rozgrywek.Zresztą w poprzednich latach szczególnie w pierwszych meczach na wiosnę graliśmy totalna kichę ,rozkręcająć sie z meczu na mecz.Stawowy ma wizje tego zespołu ,ale również ma klapki na oczach i nie wyciąga w porę wniosków.U niektorych zawodników poprzez umieszczanie ich na nietypowych pozycjach ZARZYNA ICH NAJLEPSZE CECHY!!!.Radwański w pierszej połowie meczu z łeczną jak grał na SWOJEJ POZYCJI grał świetnie.Był zaporą nie do przejscia i do tego inicjował fantastyczne rajdy lewym skrzydłem.W 2 polowie na p.obronie był to cień piłkarza.To samo dzieje się z Basterem z ktorego nie wiadomo po co usiłuje się zrobic l.obrońcę a piłkarz ten nie ma zupełnie do tego predyspozycji.W dodatku ostatnio nie grają faktycznie najlepsi na danej pozycji.Piątek jest zawodnikiem znacznie słabszym od pozostałych obrońców a gra.Przytuła jest w beznadziejnej dyspozycji i też gra.To samo Bania .Cierpi na tym drużyna bo równie dobrze w ataku może zagrać Bojarski z Moskałą. A jak słyszę brednie Stawowego że u niego grają zawodnicy aktualnie najlepsi na danej pozycji ogarnia mnię pusty śmiech .
Oczywiscie potter Ty najlepiej wiesz kto jest w jakiej dyspozycji,w koncu spedzasz czas z zawodnikami na treningach,zgrupowaniach,znasz najlepiej mozliwosci kazdego zawodnika..Moze na nastepny mecz Ty wytypujesz sklad?Mnie tez ogarnia pusty smiech.. jak czytam Twoje posty..sorry
Nie, najlepiej wie Stawowy, bo on ich widzi na co dzień. No to ja się zapytuję, gdzie Ci wspaniali wybrańcy Stawowego w ich życiowej formie.
Czy potter nie ma racji. Każdy kto widział Łęczną i Radomiaka musi sie z nim zgodzić.
Kązdy kto widział Łęczną i Radomiaka musi sie nie zgodzić...
niech mi jeszcze ktoś powie ze Wiśnia powinien grać w pierwszym składzie... zagrał tak wielki ch.uj ze nie dał bym mu szansy do końca rundy... kupa a nie piłka, to właśnie gra Wiśnia na dziś!...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)