Pozwolilem sobie zalozyc nowy temat, poniewaz jutro jest ostatni mecz przed play-offami
Moze GKS Katowice nie jest swietną druzyną, ale trzeba wspomóc druzyne dopingiem przed rundą play-off.
Po za tym są znizki i kibice, ktorzy bedą na Turnieju Kality wchodzą za darmo, a ci ktorzy kupią bilet maja znizke do aqaparku lub klubu fitness.
-
-
Ostatni mecz hokeja w sezonie zasadniczym juz w niedziele !!!
No to jak tak to ja sie chyba wybiore jednak
Trzeba iść na hokej!!!Pokażmy,że i u nas może być komplet.
TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI CRAAAAACOOOOVIIIIIAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A podziękować grajkom za dwa ostatnie wyniki....
Wiadomość zmieniona (15-01-05 20:11)
BartAcid - nie chyba tylko napewno :)
A może w ramach promocji nieco zapomnianej w nadodrzańskim grodzie dyscypliny PASY zagrałyby kiedyś meczyk we Wrocku?
No cóż nie powiem ze jestem obiektywny ale chciało by sie zobaczyć te play-offy...
Wy którzy wahacie się iść na niedzielnie pożegnanie zasadniczej części sezonu:NIE ROZUMIEM WAS
A mi zostaje mieć nadzieję że może Polsat sport kupi PLAY-offy?
Bede napewno ;)
Im więcej osób tym lepiej:-)
Skoro to ostatni mecz u nas,to musi być taki doping,żebyśmy padli i obudzili się dopiero na następne mecze PASÓW w play offach!!!
A ja nie siedze za bardzo w temacie ile druznym pozniej gra w dalszej czesci?Slyszalem ze podobno tylko 4 wiec nie wiem czy pasy sie zalapia?Sory za brak orientacji w tym temacie ;)
Aktualnie przepisy stanowią że cała ósemka bierze udział w play-off.
1 zespół z 8
2 z 7 itd.
Zwyciężcy grają dalej w strefie medalowej o miejsca 1-4 a przegrani o miejsca 5-8.
O ile PZHL znowu coś nie zmieni.
O ktorej jest ten mecz ?
17:30
Byłem widziałem za głowe sie łapałem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)