barwy pasow to 4 biale i 3 czerwone paski
-
-
Flaga Nowa Huta (info w środku)
Projekt 2... zaaaajeefajnie mi sie podoba !!!! :]
2 i 5 projekt wymiata!!
Według mnie 2 projekt jest najlepszy
# 2 bardzo fajny tylko ja bym napis " Słowo się... " zrobił inną czcionka
2 fajny ale zbyt podobne te Pasy do krwinek....
a gdyby tak # 2 połaczyć z proketem 5 tzn dac z niego do 2ki te " fale " ??
wedlug mnie to ze ta flaga jest podobna do krwinek to zaleta, a pozatym nie ma co sie czepiec czy to flaga Cracovii czy NH... przeciez bedzie wisiec na naszych meczach to chyba latwo sie domyslic czyja jest
flaga skullboya nr 2 jest dobra..(mam podwojne prawo glosu- z reszta jak i ci co mieszkaja w hucie:P:D) tylko ze czerwone pasy powinny byc na cala dlugosc flagi..(i jestem przeciwny dawaniu "NH" gdziekolwiek-to glupie troche..:P)
Jak projektujecie flagi to pamietajcie ze czaszki na flagach sa w sumie zakazane na stadionach i moze sie okazac ze jakis Delegat PZPN zakaze jej wieszania i nic na to nie poradzicie.
Chcociaz u nas jedna jest caly czas dozwolona...
Wiadomość zmieniona (16-01-05 23:27)
No to może rzeczywiście lepiej zrobić z diabłem, a co za tekst jest w projekcie nr. 4 nad i pod diabłem?
Ktos mi podpowiedzial zebym wam to tu wkleil ze moze wam sie sprzyda ;)
[img]http://img107.exs.cx/img107/897/fan2dl.jpg[/img]
ja podsumuje ten temat tak widzę że większość kolegów usiłuje z flagi NH zrobić flagę BANDIT NH same kije , goscie z hustami na twarzy Panowie bez jaj ja dalej jestem z projektem 1 i 2 ( za tym drugim najbardziej) dobrze ze nikt jeszcz enie wpad na hasło ,, noze w rekach krew na butach to Cra......... Nowa Huta '' bo bym chyba zwariował
Dobre Radar, od niedawna zamieszkuje Hutę więc mi sie przyda. A tak serio to Cracovia jest jedna i głupio dzielić kibiców po dzielnicach. Nie mamy flagi Triady, a tu New Utah na tapecie. Eh...
RaDaR widze ze zle odebrales obrazek ktory wkleilem :/
Nie mialem zamiaru tym obrazkiem twierdzic ze Huta sie kojazy z zamaskowanymi bandytami, z tak zalozonym szalikiem na twarz chodzi wiele osob i bynajmniej nie sa to bandyci.
Trudno napewno nie mialem na mysli tego jak Ty to odebrales.
Super flaga (tzn - projekt numer 2) !!!! żeby powstała jak najszybciej!!!myśle, że kasę mogą dawać wszyscy, nie tylko ludzie z Huty, bo w końcu będzie wisieć na meczach Naszej Cracovii !!!
świetny projekt nr 2 ale zmieniłbym środek(tego diabła)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)