Własnie nie wiem czemu tak mało Pasiaków:| noo Jasełko świetny doping, ale nie zapominaj o Tarnovii Tarnów! siedziałem z chłopakami, nieźle dawali, pozdro dla nich;)
-
-
CRACOVIA CUP 2005 - 5 lutego w Krakowie
Bylo super...:D Oby nas, czyli Czarnych Jasło zapamietali wszyscy ktorzy byli na turnieju. Pozdrowienia dla wszystkich ekip, ktore byly!
Kto był to wie :):) POZDRAWIAM !!! Viktoria !!!! za rok :):)
Pozdro dla Pasów oraz naszych wszystkich zgód i wszystkich którzy przyczynili się do tego żebyśmy nie wygrali =]]
Jesteśmy Najlepsi !!!
Było Za*****ścieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
ej moze mi ktos powiedziec ilu bylo kibicuw TARNOVI TARNOW bo mnie niestety zabraklo i jakie byly wyniki
Tarnovii sporo (autokar) i b.ładnie dopingowali:)
Ja ich oceniam na 35-40 tak na oko nie liczyłem!
Najlepszy doping to oczywiście prezentowały dwa ''biało-czarne'' składy!
S@NDECJA - bez przesady, my bylismy w zdecydowanej mniejszosci. Najlepszy doping: Czarni Jaslo
Pozdrawiam
Wiadomość zmieniona (06-02-05 11:08)
bylem od 10:30 do samego konca... widzielem.. pilem.. nawet spalem.. :D nawet nagrody z lotrei otrzymalem. i bylo wypas.... :D:D:D
A mówilem ze Oswiecenia wygra !!! OSWIECENIA OSWIECENIA CRACOVIA !!
Oswiecenia 100% Cracovia !!
bylo super !
zajebiście sie spisała Tarnovia , Czarni , Viktoria i zresztą wszytskie zgody !
Pozdro dla Tovii i Lecha !
STAL MIELEC NAJMŁODSZA EKIPA NA TURNIEJU MŁODY SKŁAD SKŁADAJĄCY SIĘ Z CHŁOPAKÓW Z BAF'04 I JUNIORS GRUP,TYLKO 3 OSOBY STARSZE Z TEJ EKIPY NA TURNIEJU.ACHA I NAJMŁODSZA DRUZYNA ZOSTAŁA WYKRĘCONA PRZEZ ŚEDZIEGO PODCZAS MECZU STAL MIELEC-LECH POZNAŃ GDYZ SĘDZIA W KOŃCÓWCE MECZY NIE GWIZDNOŁ DLA NICH KARNEGO,A WTEDY BYC MOŻE BYŚMY GRALI O MIEJSCE NA PUDLE.POZDRO
Powiem tak;
Dobrze bylo:)
Byłem wraz z moją drugą połówką, posiedziałem pare meczyków atmosfera spoko. Chłopaki z Sącza Mielca Jasła się dobrze bawili zaszokowany jestem nowymi szalami których było mnóstwo nowe szale łączone z ARECZKĄ,LECHEM,SANDECJĄ,CZARNYMI,TYCHAMI poprostu mega ! A żal mi dupe ściska bo z kasiurą nie za ciekawie :(
a ja mam szal Cracovia - Viktorka:D
niema jak Gdyńskie gadżety :)
[IMG]http://img240.exs.cx/img240/1192/czapkaarka2ti.jpg[/IMG]
A jak ja dostałem najpierw Tyskiego a pozniej Polnijnego gadzeta przed meczem z Mielcem to pozniej pionu w czasie gry nie moglem utrzymac! =]]
Bylo fajnie, szkoda tylko ze zdarlem gardlo dopingujac NH, a Oni nie wygrali.
Trzeba było mniejsza butelkę w kieszeni mieć :)
Jak bym mial mniejsza butelke to nie wiem czy by Im to pomoglo w wygranej ;)
Pozdrawiam
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)