Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bo zauważam, że są tu i tacy co się czepiają i mają "jakieś anse" do kogoś, ale za chińskiego boga się od nich nie uzyska o co tak naprawdę chodzi.
I to tyle.
-
-
1 % na Cracovię
Wydaje mi się że drugi płot leży K.W. ;-)))
a tak po prawdzie to jest coś czego wszystkim brakuje - komunikacji i rozmowy - ja już dawno to mówiłem ale mało kto mnie słucha... niestety...
Jaki płot?
Nie mów, że nie ma takich, którzy mają takie cechy...
Rozmawiać, tylko jak? Gdy większość od razu zajmuje stanowiska skrajne!
Trochę dobrej woli i zrozumienia potrzeb innych z obu stron i już by było lepiej - niestety większość nie potrafi wyjrzeć poza swój właśny świat potrzeb...
a płot leży bo tu nie o to chodzi...
Postarałem się trochę zasypać ten rów, ktory dzieli - oczekuję więc Panie Karvin rozmowy.
klaros napisał(a):
> Dla dobra sprawy i całego KSC (bez względu na formę w jakiej
> działa)
> http://www.cracovia.org.pl/content/view/2300/129/
>
>
> Wiadomość zmieniona (08-03-05 14:19)
Widzę, że Ty też nabierasz wody w usta. Spotkajmy się i porozmawiajmy - może mnie przekonasz do autocenzury. Nie mam namiarów do Ciebie - do mnie ma kilku Twoich (moich) znajomych....
Naprawdę trudno rozmawiać o takich sprawach na forum - lecz nie ja tą dyskusję tu zacząłem.
Ja się z klarosem spotkałem, i chodź w kluczowych sprawach się różnimy, porozmawiać zawsze warto.
Witam Wszytskich Jestem Tu Nowy:)
Chiciałem Tylko Powiedziec ,Że Maksymalna Kwota Przeznaczona Z 1% Podatku To 330 zł. Pzodrowienia Dla Kibiców Craxy!!!
Craco, no nie mów, że się aż tak różnimy... no nie.....
:))))))))
W kluczowch sprawach niestety bardzo. Ale są na szczęście i zbieżności.
W kluczowych?????
Eno nieeeee.......
Przecież obaj JĄ kochamy.
Obaj uważamy, że z raz obranej drogi nie ma powrotu.
Jest cos jeszcze co może być kluczowe?
Owszem ważne - tak, ale nie kluczowe!
Horatio :
Ja natomiast rozumiem i w całości popieram decyzje J.Bluesa i Klarosa o
wymazaniu swoich wpisów. Tego typu "wrzaski" nigdy nie pomagały Cracovii a zawsze prawie szkodziły. Dyskusje a nawet kłótnie w tych sprawach są jak najbardziej OK. ale tylko pod jednym warunkiem(!) Załatwiamy je między sobą a nie poprzez dowolny rodzaj mediów...także internetowych.
Jacke , Klaros SZACUNEK dla Was.
PS: Ja z jednym z forumowiczów kłóce się o sprawy Cracovii prawie codziennie na gg ale to żaden powód bym przestał go lubić i szanować...
ostatecznie wszyscy mamy tego samego bzika;)
20 dni później
Pieniądze na puchar.
Fundacja "100 lat KS Cracovia" otrzyma w tym roku 55 tys. złotych na organizację imprez sportowych dla dzieci i młodzieży - zdecydował prezydent Krakowa. Dotacja z gminy pozwoli fundacji na zorganizowanie kilku przedsięwzięć sportowych w ramach całorocznego projektu, w tym m.in.: zawodów o Puchar Prezydenta Krakowa i mityngu lekkoatletycznego "Cracovia 99".
Źródło: Dziennik Polski - (jś)
A u podstaw tej decyzji Klarosa i Jacke leży co ? :)
Craco? O co idzie? Może zbyt duży skrót myslowy... :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)