Aż mi serce ścisnęło jak nasi ryknęli lokomotywę, a JPII złapał się za twarz... Całość robi rewelacjne wrażenie. Brawo dla redaktora Augustynka za realizację.
-
-
W sobotę o godz. 22 w TVP3 reportaż z pobytu Cracovii w Rzymie
To było piękne...tez to oglądałam i łzy w oczach miałam;(;(
"Bo dla tych chwil warto życ,dla tych które w pamięci twej pozostają.."
arkapina - korzystarz z huba ?
Ladna lokomotywa to byla na TV TRWAM ze Skrzynskim "mlynowym" ;)
kkk - bedzie na hubie?
przeciez juz jest
"mam to nagrane moge komus przeslac "
Akrapina moglbys sprecyzowac dokladniej co masz nagrane ??
Nagrywales na kamere czy moze nagrales z TV ??
To było super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ta audiencja i wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D
Aż sie popłakałam jak papiez powiedział do filipiaka "CRACOVIA PANY"
właśnie oglądałem na TV POLONIA bardzo fajna relacja
bardzo bym prosiła o to nagranie!!!!Poniewaz bardzo mi sie podobało a nie zdążyłam nastawić kasety!!!!
nagrane mam kronike krakowska w ktorej byla relacja z prywatnej audiencji
mam ja na kompie mam nagrane panorame-ta w dniu prywatnej audiencji jeszcze fakty i fragment tvn24
z kamery jeszcze nie mam na kompie ale za kilka dni moze uda mi sie przezucic
zdjecia tez bede mial tylko kupie nowy kabel bo mi sie przerwal w podrozy
Bardzo proszę o to nagranie !!!!Niestety nie dałam rady tego obejrzeć i nie mogę tego przeboleć :( Wyślijcie mi !!!!!!!! proszę .........bardzo chcę zobaczyć jak to było :)
No to tak:
Arkapina byli bysmy zainteresowani materialem z Kamery bo z Kroniki mamy z Panoramy chyba tez i z TV trwam tez. Za jakis czas sie ktos do Ciebie odezwie. ;)
c-racovianka, moni5555, co do nagrania z Kroniki znajduje sie ono na HUBie i raczej nikt wam tego nie wysle bo 120 MB to by troszke szlo, a 2 plik z TV TRwam z ladnie ujeta lokomotywa zajmuje 19 MB.
Tak wiec nic nie pozostaje jak zaprosic na tam znajdziecie potrzebny program i informacje jak sie polaczyc i ogolnie o co w tym HUBie chodzi.
ZAPRASZAM
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)