znalazlem legitymacje na trenigu
legitymacja jest z Gdyni wiec jakis Arkowiec zgubil ja
jak ktos ma jakies info niech sie ze mna skontaktuje o to moje gg 4051224
-
-
znalazlem legitymacje
rebbe dobra rada radzi:
Wsadzić legitymacje w kopertę razem z kilkoma wlepkami Pasów, przykleić znaczek i wysłać na adres, który znajdziesz na legitymacji.
PS Uwaga, ważne!!
Adres przepisać przed zaklejeniem koperty
Wiadomość zmieniona (02-01-05 23:26)
hehe Dobre spostrzeżenie :D:D
Nie wpadłby na to chyba hehe:-)
a ja zgubilem szalik!! i sie zastanawiam jak do kur... nedzy mozna zgubic szlik na stadionie!!!
a trzezwy bylem bo autem!!
Ech... moze ktos znalazł?? w sumie szlik jak szalik ale mam do niego ogromny sentyment... bo jest od bardzo wyjatkowej osoby!!!
ja też zgubiłem szal tyle że na meczu arki z lechią
kojo jak sie trzeżwym na trening noworoczny przychodzi to nie dziwota...
hehehe dokładnie !! EPT !! Święte słowa !! jakbyś był podpity to byś pewnie nie zgubił ;)
Pozdrawiam
hehe... niestety.. jestem zbyt wygodny i wolalme dupe autem wozic :) i teraz mam za swoje...
w przyszlym roku to mnie normalnie bede wnosic :)
i wyczołgiwać ;)
Ja tez przyszedlem, na trening trzezwy :)) gorzej z wyjsciem :)))
Jaki chop!!
Jak można zgubić szalik na stadionie??
A może się pomyliłeś i przyszedłeś na reprezentacjęi ktoś Ci go zabrał..
Pomyłka się może zdażyć każdemu zwłaszcza że macie takie same barwy jak Polska!!
a ja zgubiłem 3y dni ;-)
ale ty jestes pojebany,,,
Kojo - nie warto ciupac epitetami.Przecież widać ,ze to dzieciak - może przechodzi dojrzewanie i żadna Dziewczyna go niechce?.Spróbujmy podsumować i zrozumieć:
- szczeniaczek
- bardzo bogaty dobór słów iście p.prof. Miodek
- 9-10 lat
- zez
- pryszcz na czubku nosa
i dwa zęby a po majowych derbach zero (chociaż wątpie aby ten internetowy zabijaka chodził na mecze)
pokuś cóż za mądra i wywarzona wypowiedż podpisuje sie pod nią swoją krwią :D
I do tego ma dwóch ojców
jeden to tranwestyta z moskwy a drugi to osioł z łąk czarnobyla.Za to matke ma wspaniała i prosze o niej nic złego nie mówic: jest to wspaniała maciora która wykarmiła 30 warchlaków ( w tym naszego internetowego wrzoda)
WRZODZIK .............HOP HOP........
GDZIE JESTEŚ?????
(tymczasem u Wrzodzika w domu):
- Mamo znowu naciupałem Żydkom na internecie -
- moja malutka pociecha - żekła pani Wrzodkowa, poklepała syna i dała mu kawałek jeszcze ciepłej kupy. Zaraz po tym wydarzeniu wzieło matke Wrzodka na wspomnienia.
- Ach jaki to jest dobry chłopczyk jescze rok temu pluł na babcie na chodzniku a dzisiaj ......... a dzisiaj juz przez internet potrafi to i owo nasmrodzić-
I tak dzień za dniem , noc za nocą nas bohater o wdzięcznym imieniu Wrzodzik straszy ludzi swoimi tekstami. Czy kiedyś ktoś go ujarzmi, czy ktoś odwarzy się mu przeciwstawić?..TAK!!!!! Niejaki sir Pokuś który juz wyrusza na poszukiwania okrutnej poczwary.......
Wiadomość zmieniona (09-01-05 18:48)
Pokus, jestes zajebisty :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)