Po co napis! Wywalić mu antgwiazdę na całej piersi. Będzie rewelka! I na nogę szalik <.....>. WIWAT NASZA pasiasta MASKOTKA.
...........
-
-
MASKOTKA KLUBU....
Napis Dratewka by mi się bardziej podobał :)
to zrubmy to i to :)
Z przodu "Szewczyk Dratewka" a na plecach AG ;-)
*AG - Anty Gwiazda - nie Arka Gdynia :P
Twoje wyjaśnienie co to jest AG jest rozwalające :D
No to kto jest za a kto przeciw!? Proszę podnieśc palec do góry, napisać za lub przeciw nogą wcisnąć guzik reset :D
kurka...:> ja juz kiedys wymyslilem ze Szewczyk powinien byc maskotka Pasow:>:>:>
Kid wredna istoto ubiegles mnie:P:P:D
jestem za Szwczykiem, tylko trzeba rozkminic jak go dobrze przdstawic-bo to co narazie wymysliliscie jest troche ubogie...pamietajmy ze Szewczyk musi robic tez buty-trzeba to jakos polaczyc:P:]]]
szewczyk ok ale tesknie też za lajkonikiem!
może: Lajkonik Szewczyk- Dratewka było by coś z tradycji i z jajem!
PIASKI NOWE
I koniecznie musi mieć ze sobą owcę na każdym meczu! Też z antgwiazdą!
i na koszulkach pilkarzy tez zrobimy antygwiazde,zeby pasowalo! albo wogole stworzmy nowa druzyne Anty Gwiazda Kraków. Stadion bedzie w ksztalcie antygwiazdy,pilka bedzie wielka antygwiazda, a na meczach Santo i Jey Jey beda krzyczec na dwie strony "jazda jazda jazda anty gwiazda!"
LiPtOoN wyluzuj...nie bulwersuj sie tak...
A co do szewczyka...popieram pomysł..jest extra:D Juz chce kupic ta maskotke;)
Ja tam wole sam napis Dratewka :D
Tematycznie szewczyk by pasował ale medialnie nie,no bo co on ma robić na boisku-obszarpany wlec się ze swoją owcą?Jak to pokazać w TV?
Lajkonik to jest to.W koszulce w pasy,hasajacy po boisku,bijacy na szczęście buławą zbierający monety te z losowania boiska.Niezapominajmy,że Cracovia to klub miejski,Krakowa i ma prawo do Lajkonika.
liptoon weź zejdz kurwa ze mnie bo już mnie to zaczyna denerwować ...
lepiej weź sobie race odpal i ciesz się że możesz sobie race odpalić bo na nic innego cie nie stać ...
coś ci sie chyba w głowie miesz !
Wiadomość zmieniona (27-12-04 21:07)
Szewczyk !!!!!!!!!!!
Lajkonik latający po boisku jest b. dobrą maskotką boiskową i nie wiem dlaczego go wygoniono ze stadionu w ostatnich meczach (może było zimno!?).
Hejnał przed meczem ostatnio coś nie wychodził. Powinien być grany z trybun i dobrze nagłośniony (wersja krótka!!!), a z płyty boiska jest jakiś niewyraźny.
Jest jeszcz pieśń Maleńczuka, która się przyjęła i śpiewanie jej na stojąco coraz lepiej wychodzi. Jest jeszcze na początku meczu muzyka podniosła, koszulka, powinno być wręczanie "wypasionego" proporczyka, zdjęcie składu wyjściowego, no i mamy już cały rytuał przedmeczowy powodujący, że robi się tego chyba trochę za dużo, a mecze rozpoczynają się u nas zawsze z opóźnieniem. Mnie się to jednak podoba !!!!
Jeśli chodzi o maskotkę to już przy wlepkach proponowałem tygrysa. Białego w czerwone pasy. Zebra, też w pasy jest mało ambitna. Moim zdaniem tygrys na wlepkę nadaje się świetnie, ale jako maskotka trudno powiedzieć?
Szewczyk Dratewka....taki skurczybyk w PASIASTEJ koszulce który wykańcza Wawelskiego Smoka.....
symbolika....jest
odniesienie ( do przeciwnika)....jest
Dratewka,chłopak miejscowy.....jest
legenda......jest
jedyne,słuszne zwycięstwo....jest
STARY PROKOCIM - HEJ HEJ CRACOVIA !!!
Wiadomość zmieniona (27-12-04 21:58)
Santo zważ na słowa bo :
"Autor: SaNtO (---.net.autocom.pl)
Data: 24-12-04 10:28
no bo niektorzy myślą że nie wiadomo co im wolno ..."
właśnie dlatego
hahahahah jeżeli dobrze to zrozumiałem to padam ze śmiechu - hahahaha
Wiesz o co Santo biega? Ze my jestesmy Cracovia ,a nie anty wisla...niektorzy o tym zapominaja,a szkoda. Co ma dratewka do nas? do Cracovii? NIC! sęk w tym...do Ciebie nic nie mam.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)