Zrobilismy.
-
-
kalendarz na 2005 zaje.......
zapewniam cię Mielec że można by było wydać mase zajebistych gadżetów lecz ..............w klubie szukają wykonawcy i projektują strone ;)
Mi sie ten kalendarz zajebiscie podoba i juz wisi nad moim łużkiem:-)
Cracoviajaro... wisi mi na szafie nadal;-)
Mi sie zbytnio nie podoba. Natomiast na Oplatku Kola Sympatykow mialem okazje zobaczyc ostateczny projekt kalendarza Teraz Pasy. Jest 100 razy ladniejszy, elegantszy, lepiej zakomponowany, bez takiego chaosu. Po prostu bardzo dobrze zaprojektowany. A poza "konkursem", nalezy pamietac do czego sluzy kalendarz. Inaczej moglby byc po prostu fajnym plakatem bez cyferek, ktorych nie dosc, ze nie widac, to poukladane zostaly losowo jak w toto-lotku.
Powrót Legendy u mnie wisiał na drzwiach... a teraz mi troche kot pogryzł :/ Ale mi się bardzo podobał :)
Adam bez urazy;-) Powrót Legendy duz o bardziej mi się podoba niż ten Triady co pokazywałeś;-) ale za to koszulki masz wypaśne:D
Jak to powiedzial "mariuszt" to tylko kalendarz :))))))))
Ale tez mozna na to popatrzec z drugiej strony ze to jakis nasz wizerunek.
I tak mi sie podoba wiec co ja bede duzo mowil :P:P:P:P
Ale sobie temat znalezliscie:
"Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi cos sie ma..."
Gdyby byl tylko 1 kalendarz to by bylo, ze jest najlepszy...
Sa 2 i juz sa klotnie o to, ktory sie komu bardziej podoba :-(
Ludzie dajcie sobie na wstrzymanie...
Podoba Ci sie te co ma AA to sobie go kup a jak ten drugi to kup sobie tamten i nie ma problemu...
A nie 100 tys. komentarzy typu:
"Ale mi sie bardziej podobal Powrot Legendy" :-(
a ja powiem tak mam jeden i drugi ( ten od Adama) ale i tak koszulki Adama są zajeb....... teraz musze sobie tylko odkupić Pasiastą i będę miał komplecik
Ten piłkarski jest niezły. No i ta cena... Pierwszy tani gadżet! Ciekawe czemu :)
Koło Sympatków też ma fajny projekt , chodź na moje oko strasznie "OPRAVCZY" ;)
to trza ich opodatkować ;)))
Na Treningu Noworocznym na stoisku z pamiątkami Koła Sympatyków będzie można kupić kalendarz Koła (format: 47,5 cm x 65,0 cm)
[img]http://bis.krakow.pl/%63racovia/kalendarz/kalendarz_ksc_2005.jpg[/img]
cena: 5 zł
Info: [url=http://www.teraz.pasy.net]Teraz Pasy[/url]
Wiadomość zmieniona (30-12-04 20:49)
Ten też zakupię.
ten Koła jest całkiem fajny, ale chętnie zakupiłbym jeszcze poziomy czy kumaci wiedzą czy takie też będą dostępne??
ZWARIOWAŁEM!!!!!!!! SERIO OPRAVCZY!!!!! AAAAAAA
Kalendarz Koła zajebisty. Już powiesiłem "klubowy" ale chyba zrobię podmiankę...
ja już mam triady - robić podmianke czy jeszcze jedno miejsce szykowac ?:>
szykuj nowe miejsce :) ja mam na scianach 11 plakatów Cracovii w tym jeden kalendarz (jeszcze na 2004 rok)... Musze zakupic ten Klubowy na treningu...zapisze sobie gdzies bo cholera zapomne jak zwykle...obym dotarl na czas!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)