Wielkie dzięki, bo też się znalazłem:-)))może mój nick z małymi błędami tam napisany, ale - to przecież nieważne:-))) sam go się długo uczyłem pisać, bo to wcale nie jest łatwe wbrew pozorom:-))
Kolęda zajefajna:-)))
TEŻ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!ala gtx-a i wszystkich innych!!!
-
-
Pasiasta Kolęda i życzenia
Wesołych świat i Szczęsliwego nowego roku !!!
Niesamowite gtx!!!
Wszelkiej pomyślności drodzy Pasiaści Przyjaciele. W Nowym Roku niech się pobeczymy ze szczęścia.
Jetsem pierwszy na liscie :)
Dzieki GTX!!!
Wzajemnie!!!
gtx
Dzieki i ja tez wam zycze zdrowych i wesolych Świat.Niech beda lepsze od poprzednich.Mam nadzieje ze bedzie duzo emocji w rundzie wiosennej.
I do zobaczenia na treningu noworocznym
Pozdrawiam Cracovia Qrdwanow :)
Dzięki i wszystkim życzenia najlepszego!
Wyrazy uznania dla gtx!
SaNtO mogę z tobą po kolędzie chodzić?????????????? proszę, weź mnie ze sobą:D :D :D
Jak obyczaj każe stary, według Ojców naszej wiary, pragnę złożyć Wam życzenia w dniu Bożego Narodzenia. Niech ta gwiazdka Betlejemska, która świeci nam o zmroku, zaprowadzi Was do szczęścia i radości, w nadchodzącym nowym 2005 roku.
dla wszystkich pasiaków:-)
Chcę być opravcą zmień sygnaturkę na dziś. Psy nie odgrywały w szopce zasadniczej roli.
Spasiba i vice versa;-)
chcę być opravcą - napisz do mnei to przemyślimy ...
dzieki wielkie GTX - nawzajem i wszystkim pasiakom wszystkiego naj naj życze :)
Wesołych Świąt dla wszystkich! P.(a)S.(y) Co to będzie jak w wigilie wszystkie pieski przemowią ludzkim głosem???!uch...
Serdeczne dzięki GTX z wzajemnością i wszystkim pasiakom życzę również Wesołych Świąt.
Wszystkiego Pasiackiego i Szczęśliwego Cracovii Roku !!!
Dzięki za życzenie i wzajemnie.
A wszystkim innym życzę Wesołych, Radosnych, Szczęśliwych, a przede wszystkim Pasiastych Świąt Bożego Narodzenia; szampańskiej zabawy sylwestrowej i udanego Nowego Roku!
Dzieki za życzenia gtx i wszyscy Pasiacy!
Od siebie życzę Wam również radosnych świąt Bożego Narodzenia i wszelkich sukcesów w Nowym 2005 roku. Niech to będzie kolejny rok z CRACOVIĄ na dobre i na złe.
Serdeczne dzięki za życzenia i piekną kolende! GTX piękna, niesamowita i pasiasta... Również dla Wszystkich Wesołych, Zdrowych i Szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia!!! Dobrej i wesołej zabawy sylwestrowej i wszystkiego co naj... w Nowym Roku!!! Do zobaczenia na Treningu Noworocznym!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)