zeby G4 moglo grac i zarabiac w TV 12 innych klubow musi zebrac srodki finnansowe by liga
wogole grala. Prawa TV to wspolne dobro calej ligi. Walterowi nie chodzi o dobro i rozwoj pilki ligowej. To interes ITI. Jest sens sie w to mieszac?
-
-
G4? Podobno G5.
Troche to dziwne ze taki klubik jak Amika ma takie aspiracje aż dostalem napdu smiechu! argument perzedstawiane przez 4 najlepsze nie wiem - najpopularniejsze kluby w Polsce sa smieszne! to ze ktos ma wiekszy budzet nic nie znaczy!najwazniejsza jest no wlasnie... kto chce ogladac mecz "bogatej" Amiki z jeszcze "bogatszym" Groclinem? kiedy na takim spotkaniu jest garstka widzow?! ja Nie! Prezesom wyżej wymienionych klubów porostu porzewracało sie w głowach! na oglądali sie zagranicznych relacji ze spotkan G14 I Teraz probują to przenieś na grunt polski! tylko ze zapomnieli ze kluby ktorymi dowodzą nic nie znacza -oprócz oczywiście Wisły I Legii.Jest to dla mnie smieszne ze taka Amika klub bez zadnej historii bez kibicow tak się panoszy.Zreszta praw ekonomii nie da sie zmienic bogaty moze wiecej. Póki co gro kibiców woli ogladać Mecz "biednego" Lecha z "bogatą" Wisłą niż spotkanie Amiki i Groclinu.
Oczywiście swój komentarz opieram na przemysleniach jako kibic Lecha - zapewne inaczej by to wyglądało gdyby to Lech w G4 czy może G10 niestety na dzień dzisiejszy stan finansów w Lechu jest taki jaki jest.
[b]Podczas spotkania w sprawie kontraktu sponsorskiego dla Ligi Polskiej doszło do ostrej kłótni. Mariusz Walter, właściciel Legii wstał i opuścił salę obrad w siedzibie PZPN. Nie ma już wspólnoty interesów grupy G-4. Ale kontrakt z Ideą i tak nie został podpisany. [/b]
Więcej info [url=http://www.90minut.pl/news.php?id=225073]tutaj[/url]
Wiadomość zmieniona (23-12-04 14:04)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)