od dłuższego czasu widze ze Mr Alexander mateczny wyjatkowo lubi tanią sensacje i jego zachowanie na forum pasuje mi statystycznego profilu czytelnika "faktu".nie wiem po co wyciagasz takie niesprawdzone sensacyjki na swiatło dzienne!pomijajac sympatie lub antypatie do Prezesa Tabisza sorry ale nie chce mi sie zarkaccc na tak glupie nagłowki tematów na forum okraszone nie mniej "ciekawymi"wpisami.Cos mi sie wydaje ze to nie przypadek ze ostatnimi czasy urzadzasz sobie takie wycieczki..czyzby jakies osobiste porachunki??:)
-
-
ZNOWU ROBIĄ JAJA !!!!!!
trampek napisał(a):
> od dłuższego czasu widze ze Mr Alexander mateczny wyjatkowo
> lubi tanią sensacje i jego zachowanie na forum pasuje mi
> statystycznego profilu czytelnika "faktu".nie wiem po co
> wyciagasz takie niesprawdzone sensacyjki na swiatło
> dzienne!pomijajac sympatie lub antypatie do Prezesa Tabisza
> sorry ale nie chce mi sie zarkaccc na tak glupie nagłowki
> tematów na forum okraszone nie mniej "ciekawymi"wpisami.Cos mi
> sie wydaje ze to nie przypadek ze ostatnimi czasy urzadzasz
> sobie takie wycieczki..czyzby jakies osobiste porachunki??:)
Witamy nowego forumowicza !!!
;)
Alex ma racje i uwazam ze walsnie takie sprawy powinny byc wywlekane na swaitlo dzienne.Od tego jest forum aby zalatwiac wszystko co nas boli i dotyczy klubu a nie od tego aby slodzic sobie i urzadzac towarzyskie spotkania wzajemnej adoracji ku... mać. A to,że skrytykował jedną sprawe dotyczaca klubu to nie znaczy,ze karmi sie tania sensacja i jest wislakiem,koniec z przewrazliwieniem do k.... nędzy !!! Alex ma racje i oby jak najwiecej takich tmatow na forum one sa po to aby w klubie bylo lepiej, a przeciez o to chyba nam chodzi,prawda??!!!!!
Też popieram ALEXA.
jednym słowem ---> SKU******STWO
Wiadomość zmieniona (13-12-04 20:16)
Szukajcie prawdy!
Trampek ty mnie znasz może byś sie przedstawił ale pewnie nie masz odwagi? Bardzo chetnie podyskutuje z tobą na temat sytuacji w Skotnikach oraz zapraszam cię dziś na trening szkółki PASY o godzinie 16,00 zobaczysz jak maluchy grają i wtedy powiesz czy nie miałem racji.
A na temat pana Tabisza (od małego kibica Pasów ) niechce sie wypowiadać czyny świadczą o nim.
Cracovia Pany !!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)