witam, bardzo prosze o pomoc, wczoraj na forum lokalnegoserwisunapisałem ze Wisła sie rozpadnie, i po tym zostaje nachodzony na gg ze dostane w pie++ol, oto to forum http://free4web.pl/3/2,49659,183833,2665217,3,Thread.html;jsessionid=4B4E4C00CB6FC6613F9E50F13932FB7F jestem zalogowany jako Przemciu, bardzo prosze was o pomoc słowna na tym forum, oraz pogadania sobie z kilkoma wanami *****ej Wisły przez gg otot ich numery 4414398 4030637 1595617 PROSZE WAS O POMOC SZECZEGÓLNIE NA FORUM!!! MYBRACIA CRACOVII
-
-
POMÓŻCIE ARCE !!!
15800:-)))))))))Jazdaaaa
Poszlo;)15810
TYLKO PASY!!
15840 :D
Twój głos został dodany.
Głosów 16080
Będe głosował ile tylko będe mógł.
Wiele serc jedno bicie Wielka Triada ponad życie!!!
Arka Cracovia Lech
Sandecja też jest wielka
Muszyna zawsze z wami!!!
Poszlo;)
CRACOVIO MA,TYS CHLUBA MEGO MIASTA!!
Twój głos został dodany.
Głosów 17458
mój głos jest
Poszło dzis kilka znow :D
Ale kiedy wyniki?
Głos numer 17560 oddany :)
next
Poszlo :)))))))))))))
Głosów 18497
8 dni później
dziekujemy wam Pasiaki :)
[b]" Dziękuję bardzo wszystkim kibicom Arki - powiedział Dymkowski, podczas piątkowej uroczystości w Dworze Artusa, gdzie podsumowaliśmy plebiscyty. - To dla mnie także dowód jak popularna na Pomorzu jest piłka nożna.[/b]
Brawo dla kibicow Arki ;-)
Ale wydaje mi sie, ze wszyscy olali pod koniec ten konkurs :/
21 000 glosow :/
A w tamtym roku bylo 20 000 :-(
Smialo mogl miec jeszcze duzo, duzo wiecej...
Ale gratulacje ;-)
Wiadomość zmieniona (11-01-05 09:28)
Panowie jakby ktoryś z was mogł to bym bardzo prosil,o wyslanei na forum flagi Arki niigdy nie zosatniesz sam nigdzie nie moge znalesc a jest zajebista!
poszukaj na www.jaroslawkopanski.com napewno tam jest zdjecie obydwóch bo "nigdy nie zostaniesz sam" sa dwie wersje
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)