Z Twojego komputera oddano już dziś zbyt wiele głosów. No i z moja pomoca na dzisiaj koniec.LECH ARECZKA CRACOVIA.
-
-
POMÓŻCIE ARCE !!!
684 głosów Robert Dymkowski i juz 4 lokata .
Ale glosujemy !!!
Co jest ?!
Juz dzisiaj ma miec 3 miejsce - brakuje jeszcze ponad 100glosow...
Jedziemy z koksem
Głos oddany razy 10 .TAK GŁOSUJCIE PASIAKI!!!.CHCIAŁBYM ABY NASZ KLUB POMÓGŁ ARCE AWANSOWAĆ DO 1 LIGI.BĘDZIEMY MIELI B.SZEROKĄ KADRĘ ZAWODNIKÓW SAMYCH POMOCNIKÓW CHYBA OKOŁO 12.WYPOŻYCZENIE 2-3 PIŁKARZY NIE MAJĄCYCH U NAS MIEJSCA ZA SYMBOLICZNĄ KWOTĘ BĄDŹ ZA FREE NA RUNDĘ WIOSENNĄ to obopólna korzyść.Podniesie wydatnie poziom i rywalizację o miejsce w 11 w ARCE zwiększając wydatnie szansę na ligę, a nam pozwoli ogrywać zawodników z szerokiej kadry.Myśle że nasi działacze na czele z profesorem byli by za ,tyle że sami arkowcy muszą wyjść z propozycją .My kibice możemy poprzez różne organizacje kibicowskie ich wspomóc.Najlepszy moment do rozmów już 1 stycznia czyli nasz trening Noworoczny.
potter: ja tak samo; +10 oddanych ;-)
Poszło ;)
[b]Ten głos nie został zaliczony. Z Twojego komputera oddano już dziś zbyt wiele głosów.[/b]
Jaka szkoda ;-)
Głosujemy Głosujemy
Wiadomość zmieniona (09-12-04 16:58)
POSZLO;))
CRACOVIO MA,TYS CHLUBA MEGO MIASTA!!
Evcia: glosuj glosuj ;-)
jak 10 to 10 poszło...
A wy to co :P też głosujcie
Kid wybacz zagłosowałam na Dariusz Komisarczuka :D
Evcia: wybaczam ;-)
Wazne, ze zwiazany z Arka Gdynia ;-)
oddany!
Evcia: jeszcze tylko kliknij na pajacyka i bede wdzieczny ;-)
Kid masz 400 ja tałzena,sprawa jest easy Latasz po pivko młodzieńcze;-)
poszło x 10
10 głosów poszło. Na razie 1018 !!!
Zawsze i wszędzie Cracovia z Areczką będzie !!!
Oddany! :]
Kurwa pisze mi że z mojego IP wysłano za dużo głosów i mi nie zaliczają.
Chyba już wystarczy :) Robert na razie 3 ,zajebiście idzie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)