Sprawa niby blacha...
ale dla kibica - czlowieka do ktorego argumenty racjonalne nie docieraja moze byc interesujaca
chcialbym zauwazyc pewne podobienstwa mecz z Amica i mecz z Odra Wodzislaw przegralismy na ul. Kaluzy jedna bramka. Mecze rozni wszystko.. laczy je to, ze kibice nie wiedziec czemu, przy stanie 0:0 robia fale meksykanska na trybunach...w zadnym innym meczu fala nie byla robiona przy stanie 0:0 :) efekty sa zbyt widoczne ;)
wiec na drugi raz szanowni kibice pikniki z C, dla dobra Cracovii fale robcie przy stanie conajmniej 2:0 albo 1:0 od 80 minuty ;)
-
-
Zbyt wczesna fala a przegrane mecze... :)
Pomimo usilnych prob wytlumaczenia co poniektorym ze fale robi sie przy naszym prowadzeniu,oni i tak ryczeli"pierwsza fala zapierdala" i robili dalej swoje,co lepsze,wkurzajac sie nieprzecietnie, ze fala sie konczy na zbiegu sektorow C i D;)
Rozsądni - Przesądni. :):):)
No właśnie kumpela do mnie mówi:Co za debile tablicy nie widza;)
Popieram Króla Maciusia;]
Król Macius na prezydenta!!!!!!!!!!!!!!:-)
wkuezające też jest coś innego..... Świstak zaczyna coś spiewać a C lub B śpiewa sobie swoje.... to gdzie jest ten młyn? na D! więc jesli ktos z C lub B chce zaczynac piesni itp. to niech przyjdzie do młyna a nie każda część sobie a pozniej maja pretensje że Świstak dziś słabo śpiewał....
to wpadnij na C i zobacz jak slychac mlyn. Wczoraj go moze pare razy tylko bylo slychac, tak Wam sie tam chcialo spiewac.
No i co? Reszta stadionu ma byc od mlyna uzalezniona?
Od Waszego chce sie albo nie chce?
Co to jakis konkurs spiewy synchronicznego?
Jeszcze nie dawno bylo, ze ten kto nie spiewa ten ..., a teraz to ten co spiewa tez ...? Bo niechce z mlynem spiewac wulgarnych i prymitywnych przyspiewek?
Maniurqa, zastanawiam sie co to za kumpela... :> ;)
Ja niestety mecz oglądałem w tv (pierwszy raz w zyciu CRACOVIE w tv) ale dopingiem byłem zachwycony ,być może głośniki są tak dobrze ulokowane ale doping był głośny wyrażny i non stop.
-=KsC_Qr2nOw=- popieram Twoje zdanie, kazdy sobie...
z ta fala rzeczywiscie troche sie pospieszyliscie :(
[b]Autor: Cezar (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 21-11-04 11:14
Ja niestety mecz oglądałem w tv (pierwszy raz w zyciu CRACOVIE w tv) ale dopingiem byłem zachwycony ,być może głośniki są tak dobrze ulokowane ale doping był głośny wyrażny i non stop.[/b]
Mogl brzmiec niezle,bo po raz pierwszy mikrofony pod sektory dali(przynajmniej pod C).
niewiem jakbym mial takie problemy jak ty to bym dawno na zawał padł chcieli robicz bo pewnie im było zimno a to czy się robi fale to wcale na wynik meczu nie wpływa
No ta fala była z deka śmieszna ale może dla niektórych 0:0 to był wspaniały wynik :D
a moze ta fala powstała dlatego ze zimno było???:)) to jest bardzo mozliwe...troche ruchu...nie ma co sie oburzać..
fala nie... nie przy stanie 0-0, ani oczywiście w plecy ;)...
każdy sektor osobo jasne że tak... dzięki temu jest cały czas wrzawa na trybunach, nie ma ciszy, a każdy sobie pośpiewa i odpocznie między śpiewaniem... młyn raczej jest po to by naprzykład zprząź cały stadion do lokomotywy... młyn jest od tego że jak sie nie komuś śpiewać to młyn robi atmosfere... ale młyn nie jest panem dopingu co pokazały pikniki...
popieram Królu ! pewny wynik = fala ! :))
Cracovia przedupcy wszystkie mecze WISŁĄ CRACOVIA DO drugiej LIGI
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)