DZIEKI!!!!-rowniez za to,ze jak mowie o Tobie Cracovio to mi dziwnie sciska w gardle...
-
-
DZIEKUJEMY!!!!
dziękujemy
Nie zauważyłem wcześniej tego tematu , więc powielam gratulacje zamieszczone w innym miejscu! Tak więc:
Gratulacje:
-dla profesora, że stworzył CRACOVII warunki do błyskawicznego rozwoju,
-dla Pawła Misiora, że "stworzył nam Profesora" i zapoczątkował ciągły marsz w górę,
-dla trenera (trenerów), że stworzył drużynę grającą najbardziej widowiskowy futbol w naszej lidze,
-dla zawodników za ambicje i zdrowie pozostawione na boisku,
-dla kibiców, którzy w każdym meczu zarówno w Krakowie, jak i poza nim swoim gorącym dopingiem wspierali zawodników pasów!
Za to wszystko dzikujemy!
Mogło być więcej, ale też mogło nie być nic.
Dziękujemy.
Wielkie dzieki!!
NA DOBRE I NA ZLE JA I TAK KOCHAM CIE!!
CRACOVIA!!
właśnie wróciłem z Żywca z wesela i troche mi wiadomość o naszej porażce zakłóciła świętowanie
ale szybko (po kolejnych baniach ;) uświadomiłem sobie że liczy sie CAŁOKSZTAŁT !!!
a tu efekty mamy zajebiste
teraz ide sobie odbić emocje na hokeju :):):)
choćby dla tego że wisła to stara qrwa a [b]CRACOVIA NIE[/b] ...
to tak w duuuuuuuuuuuuuużym skrucie ale chyba ci wystarczy
a meczyk (chociaż spuźniłem się godzine)i atrakcje po meczowe zjaebiste :):):)
pozdrówka dev !!!
NA INNYM MECZU W INNY CZAS DOOOZOBACZENIA ZNOW !!! DZIEKI CRACOVIO !!!
Przewyższyli moje oczekiwania za co Wielkie Dziękuję dla Drużyny i Sztabu szkoleniowego!
Wiosna Będzie Nasza. Żeby tylko lepiej wystartować niż zwykle.
Nie przejmujcie się ostatnim występem, dzięki za ostatnie wspaniałe 3 lata.
Pierwsza runda w I lidze też była extra. Wszyscy się uczycie, włącznie z trenerem, robicie systematyczne postępy i to jest najwazniejsze.
Dziękujemy ! :)
wszystko już chyba zostało napisane
nie pozostaje mi nic innego ja przyłączyć sie do podziękowań,
Dziękuje !!!!!
Bardzo Wielkie Dzięki:))))
[img]http://www.sm.ipl.net/~sm110/amica_mix_duze.jpg[/img]
pozwoliłem sobie na mały kolaż;-)
i również dziekuję Pasom za bardzo udaną jesień. Na wiosnę bedzie jeszcze lepiej!
Wiadomość zmieniona (23-11-04 00:00)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)