ciekawe jak to się po nocnym mroziku teraz prezentuje ??
-
-
MECZ ODBĘDZIE SIĘ W TERMINIE! (było Śnieg i wielka Kałuża wody zamiast trawy)
[i]Cześć! Nazywam się Marcin Cabaj. Jeżeli chcesz zobaczyć superfutbol przyjdź w sobotę na stadion Cracovii.[/i]
Źródło: Radio Kraków - 20.11.2004, godz. 8:12.
Blady Niko ten cytat o niczym nie swiadczy gdyz zostal nagrany jeszcze przed opadami sniegu i byl juz kilka razy puszczony w Radiu
Wiem. Tak tylko podaję, że reklamy nadal lecą. :)
Rozdają bilety na mecz. Trzeba szybko zadzwonić na numer tel. 630-63-08.
Podoga u mnie całkiem całkiem!Powiem wam szczerze forumowicze,że wstawałem specjalnie 2 razy w nocy by zerknąc przez OKNO :))
Narazie nad moim blokiem niemiłe chmury sie przewijaja,ale czytałem pogode na interii,że opadów ma nie byc do 19!!!Oby sie to sprawdziło!
PozdRo
"TO NIE TAK MIAŁO BYC"
Jezeli taka pogoda jak teraz sie utrzyma do meczu,to pewnie ogladniemy naszych w akcji :)
Boze poblogoslaw nasza CRACOVIE
Sprawdźcie pogodę w Fakcie, na pewno się sprawdzi...
BÓG jest z nami....ZA PASAMI :)
PozdRO
Wedlug interii pogoda bedzie :
Po poludniu -4 bez zadnych opadow.
Zachmurzenie ok 30-40%
Opady deszczu 0,5 mm
Opady sniegu 0,5 mm najwyzej (wszystko jest minimalne na dzisiaj)
Wiatr zmienny moze czasami powiac mocno
Oby sie ten mecz odbyl bo sie zalamie psychicznie :(
Własnie słucham RMF MaX i niezwykle mnie Pani redaktorka ucieszyła.Otóz stwierdziła,że pogoda ma sie poprawic a temperaturka wzrośnie nawet do 3 stopni na PLUSIE.Ale nerwy,człowiek sie wykonczy przez t nasz PASYYY,hehehe
PozdRO
Wg weather.icm.edu.pl cały czas mróz a od 14 śnieg, wiatr 20 km/h :(
No więc chyba nie maja sensu dalsze rozwazania,każdy podaje inna wersje pogody.Uzbrajamy sie w cierpliwosc i czekamy do 18!!!
PozdRO
P.S
a własnie mecz jest o równej 18 czy o 18.15????
no śnieżek już prószy
ooo nie,tylko nie snieg:((((((((((.U mnie juz grubo sypie
PozdRo
Nie ma to jak zgodność :)
Heh,a teraz słonko wyszło i piknie swieci,czyli moja prognoza sie sprawdza...LEONCIO nie znasz sie wogóle na pogodzie :D:D:D:D:D:D:D
PozdRO
Ekstraklasa: Nie będzie meczu Cracovia - Amica?!
Po piątkowej nawałnicy deszczowo-śnieżnej boisko Cracovii przypomina jedno wielkie grzęzawisko przykryte warstwą śnieżnego puchu. W tej sytuacji mocno wątpliwe jest rozegranie meczu z Amiką, którego stawką będzie czwarte miejsce w tabeli.
Jaka jest szansa na rozegranie meczu przy ul. Kałuży? - W sobotę od rana będzie ściągana woda z naszej murawy. Próbować trzeba, choć będą z tym kłopoty. Sędzia zadecyduje, czy spotkanie zostanie rozegrane, czy też nie - odpowiada trener Cracovii Wojciech Stawowy. - W interesie obu drużyn jest, by do meczu nie doszło. Jeżeli, oczywiście, warunki będą takie jak w piątek wieczór lub gorsze - dodaje trener. Nie chodzi mu tylko i wyłącznie o zdrowie piłkarzy, ale też o to, by wynik nie był dziełem przypadku.
W czwartek "Pasy" wylatują już do USA, wracają w grudniu. W tym roku rozegranie meczu nie wchodzi więc w rachubę. Z kolei na początku marca Amica gra mecze pucharowe. Czy wronczanie będą się upierać przy rozgrywaniu dzisiejszego meczu nawet w bardzo trudnych warunkach?
- I tak mam już przetrzebioną kontuzjami kadrę, a czekają nas w tym roku jeszcze dwa mecze w Pucharze UEFA. Jeżeli warunki będą anormalne, wolałbym nie ryzykować zdrowia piłkarzy - mówi trener Amiki Maciej Skorża.
Marcin Stefański, szef departamentu rozgrywek PZPN, poinformował, że na razie największe niebezpieczeństwo odwołania meczu jest w Zabrzu, gdzie Górnik ma grać z GKS Katowice.
Więcej szczegółów w "Gazecie Wyborczej"
Ale pizdzi !!!
---------------------------
Nowa nadzieja polskiej stolarki Gregory "The Wood" Rasiak
JAF: u Ciebie to chyba jeszcze nie sypie... kurcze nie zapomnijcie się ciepło ubrać naa mecz !!!
Kurde przydalo by sie zeby do 15 zostala podjeta decyzja. Ja mam kawalek do Kraka i szkoda jechac na darmo.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)