bedzie cos o tych koszulinach na spotkaniu Kola
Sympatykow?? bo chyba sie pojawie...
-
-
HOOLTURALNI KIBICE 2 - CZYLI , ROBIMY KOSZULKI !
a co do koszulki to chociaż jeden hoolturalny kibic mógłbny mieć włosy ;)
łysi rulez ;)
Koszulki są spoko tylko raczej napis CRACOVIA powinien być z tyłu a Hoolturalni z tylu a nie odwrotnie :]
Boola gdzie ją moge dostac...prosze o oodpowiedz ...jezeli Ty ja masz to chetnie nawet podjade gdzies po nia!!!:)))pozdro
Ja chce ta koszulke !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja też kupuje nawet 2 !!!!!!!!!!!!!
biorę XXl, M, XS! Gdzie zapisy, gdzie kasa?
ja dwa razy xxl dla mnie i dla kumpla !!!!
Dla mnie tez kilka,czekam na konkretne info-zamówie oczywiscie za zaliczke lub całą kaske.
JA SIĘ PISZE NA CZARNĄ XL NAJCHĘTNIEJ CZCIONKĄ NAJCHĘTNIEJ 3 NIE POGARDZE 4 I 6
Pisze sie na jedna.. szczegoly to jak juz bedziemy zamawiac...
czcinka 1!!!!!!1
[b]dokładne info kiedy ,jak zamawiać w poniedziałek
Jedna emeczke :P czcionka 3 :P Kozacka
Norbert ich jeszcze nie ma, dopiero powstal projekt, zbierzemu odpowiedznią liczbe osob, pieniadze wplyną gdzie trzeba i koszulki beda ;)
jak Radar powiedzial info w poniedzialek ;)
A idzie tez inne koszulki zamówić albo tańsze bo ja na t -shirt to są bardzo drogie
biorę czarną na bank
tylko jestem z Gdyni- jak mógłbym ją zamówić..?
aha
ostatnio na motorze dostałem od chłopaków od Was czarną "hooligana"XL, ale po praniu tak się skurczyła, że już się nie nadaje do nioszenia
nie jestem więc pewny, czy wezmę XL, czy XXL w tym wypadku...
cena jest taka a nie inna ponieważ cześć kwoty z każdej koszulki przeznaczona będzie na sektorowke. Niestety takie sa czasy i nie ma nic za darmo tak wiec sam koszt ich wykonania juz jest spory.. :( a czy ktos kto zamowil koszulki netservice narzekał na materiał albo wykonanie?? mi tylko ten ściągacz na szyji sie wydawal za szeroki ale przeszło... ;)
w takim razie czekam z niecierpliowoscia Booluś;) na te cuda...ojojoj juz sie widze w niej...:)) pozdro
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)