Bo jest za co !!!!! przydaloby sie im w jakis specjalnysposób podziekowac w sobotę ? A jest za co dziekowac -mało kto spodziewał sie tak udanego wystepu w 1 lidze (chodz małe wpadki były)
Wiadomość zmieniona (15-11-04 23:03)
-
-
A może by jakoś chłopakom podziekować za sezon jesienny ???
co tam wpadki! byly! ale jaki sukces! jak mowili na fecie ze bedziemy grac o puchary to w to nie wierzylem a nawet niektorzy sie smiali! a tu powoli okazuje sie ze jest to mozliwe!
bardzo dzienkuje! oby tak dalej!
co do tresci tematu sezon sie jeszcze nie skonczyl
Dajcie im wódki:D:D:D,ale spokojnie,bez rzucania:P:P:P
pozdRO
Podziekujmy im kompletem publicznosci na Amice.Za duzo chyba chce ale moze sie spełni.Zajebiscie by bylo jakby stadion wypełnił sie do ostatniego miejsca.
Nie sadze,że bedzie komplet!!!
Bo najgorsze jest to,że niedawno słuchałem pogody i zapowiadaja PRZEOKRUTNE ZIMNO.Od -3 do -1 stopnia i opady sniegu,wrrrrrrrrrr
Najwięksi TWARDZIELE(w tym ja i moja baba)OBECNOSC STUUUU%-centowa
pozdRo
Oprócz Frekwencj mam nadzieje że będzie najlepszy doping w tej rundzie :D
A moze zrobic jakas flage - taka prowizoryczna, okolicznosciowa - choc moze przesadzam, bo to dopiero koniec rundy...?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)