no i po co było zamykać temat:
Pogoń śledzie...
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
CRACOVIA - pierwszy Mistrz Polski (1921), jedyny Mistrz Galicji (1913)
-
-
Butelkami po wódce w Stawowego
Moim skromnym zdaniem nie powinniśmy brać przykładu z negatywnych zachowań, wszak chcemy być przykładem dla innych. Zemsty czy też inne dziecinne formy rewanżu zostawmy na inne okazje, a przykład bierzmy z tych, którzy coś do klubu wnoszą. Dla mnie piętnowanie takich wydarzeń, jak choćby ta z butelką, jest bezsensowne i może dać błędne przekonanie o atmosferze panującej na meczach.
Faf!Gadasz bzdury jak p...... związkowiec z Waszej podupadłej Stoczni.Wam wszystko się należy-szacunek od morderców,klub od Ptaka i jeszcze niewiadomo co.Lubicie palić flagi,krzyże i demonstracje.Proponuję na następnym meczu spalić oponę od Ursusa...A Drumlaka powinniście wy.. na taczkach bo gra teraz u bandytów i nożowników.
endrique a ja uwazam ze trzeba pietnowac ale tez nie robic wiekszego zamieszania niz to konieczne stalo sie jak sie stalo, to przykre i dlatego uwazam ze nalezy tepic chamstwo stadionowe - to zaraza ktora zraza normalnych ludzi do chodzenia na mecze. Nie da sie sciagnac na mecz 40 tysiecy ultrasow ... po prostu i moze to w koncu dotrze do neiktorych kalmukow, ze zaden normalny klub nie ma szans na istnienie z garstka ortodoksyjnych szalikowcow
Nigdzie, podkreslam nigdzie nie pochwale rzucania czymkolwiek w kogokolwiek na meczu - zasada przyzwolenia na rzucanie oznacza ze samemu mozna czyms oberwac.
Luka daj spokoj to tak jakbym zaczal najezdzac na Krakow bo ma zlodzieji w tramwajach i autobusach... - co ma stocznia do imaginowanej lecacej butelki po wodce? I nie rozumiem dlaczego Wam wolno obnosic sie ze swoim meczenstwem a Nam nie? Jak mysle nikt w Szczecinie nie oczekuje szacunku od mordercow.
Drumlak jak to Drumlak sam okreslil kim jest - nie pierwszy raz powiedzial cos takiego choc pierwszy raz o Pogoni.
O paleniu flag nic nie wiem.
raf a wogole to dlaczego Pogon sledzie? wlasciwie to bardziej pasuje do Arki, oni sa nad morzem a zatoka gdanska to miejsce polowu sledzi w Polsce...(tak Szczecin ma do morza ok 80km...)
RoMan to proste nie wycieranie sobie geby a pamietanie, MY PAMIETAMY I NIE ZAPOMNIMY...zdaje sie ze to sam Papiez nawoluje by dawac swiadectwo prawdzie...
Moglbym wlasciwie sie usmiechnac na to co piszesz i po prostu zbyc. Dlaczego Wy mozecie miec styropian, papierowa martyrologie itd a MY nie, co do sympatii... Twoj wybor, ja tez moge powiedziec ze MOGLBYM miec duzo sympatii dla Cracovii gdyby nie jeden bolesny fakt i to ze w kolko robicie cos bysmy z kazdym rokiem pamietali lepiej.
7 dni później
Głos Szczeciński/GK/26 listopada 2004 16:23
Najdroższa butelka wódki
W czasie meczu z Cracovią jeden z chuliganów rzucił w kierunku ławki gości butelką po wódce. Za ten wybryk Pogoń zapłaci aż 5 tysięcy złotych kary.
Kilka dni temu Pogoń została ukarana za zachowanie kibiców w meczu z Amiką Wronki grzywną 4 tysięcy złotych. Teraz będzie musiała wpłacić kolejne 5 tysięcy. Ta druga kara to nie tylko efekt nieszczęsnej butelki.
Więcej - w "Głosie Szczecińskim".
faf a o Mariuszu z ŁKS-u też pamiętacie czy nie?
Bylem na meczu Polska Anglia faf -wtedy gdy to sie stało pojechałem z kumplem na singla bez biletów -nie kupowalismy w Krakowie -kupilismy na miejscu od koników i weszlismy na stadion - trafiłem na sektor po prawej stronie od wiezy (na slaskim) okazało sie ze to jest sektor Pogoni -nie ukrywałem ze jestem z Krakowa robiłem zdiecia i robilismy sobie wszyscy -chłopakom do Szczecina tez wysyłałem - bo dalismy sobie adresy.
Ale miałem wokół siebie kibiców piłki noznej !! -chodz huligani tez byli.
Tak było że zginoł wtedy kibic Pogoni - ale ja tego nie zrobiłem -a dlaczego wszystkich kibiców Cracovii nazywacie mordercami ?
CZekajcie jak te frajeryyyyyyyy przyjada do na to tak w dupe dostana zarowno kibice jak i klub !!!!!! TYLKO
[IMG]http://img88.exs.cx/img88/3913/vjg_krolowa1.jpg[/IMG]
Nie myslcie ze stoje po ich stronie...ale po co chcecie koniecznie mscic sie na jakichs blaznach niewartych pierdniecia? zachowali sie idiotycznie-zasluguja na nasze potepienie(..tak CRACOVIA Krolowa Potepionych-Pelna wladza Ktora Otrzymalismy Odgornie:D ), zaplacili kare (szkoda ze tylko 5k zlotych:( ) przyjada tutaj na boisku wygra lepszy(czyli PASY) a jak sledziowi kibice beda kozaczyli czy zrobia cos nierozsadnego to najpierw ich dojedzie policja a potem na pewno znajdzie sie ekipa "od Nas" ...ja bym w ogole sie tym nie przejmowal i zakonczyl rozmowe na: kretynske zachowanie kretynskich kibicow zostalo zauwazone przez pzpn i klub zostal odpowiednio ukarany.
"wisła Tylko Plynie Przez Kraków, Bo W Miescie Jest CRACOVIA!!!"
Wiadomość zmieniona (28-11-04 00:20)
edytuj swoje wypociny "geniuszu"
witam wszystkich.12 lat temu mieszkałem w Szczecinie chodziłem na mecze i butelki też fruwały.Mentalności debila sie nie zmieni! zreszta na Sledziach flacha to podstawa.pozdrawiam Wszystkich CRACOVIA PANY region Czeladż Ps.Szkoda że nie Widzicie min Zagłębia S na widok Tego napisu dużymi literami w centrum miastaRo Man napisał(a):
> Pogoń - Cracovia: Butelką po wódce w trenera
>
> Po zdobyciu przez Cracovię wyrównującej bramki w meczu z
> Pogonią Szczecin, trener „Pasów” Wojciech Stawowy
> najpierw bardzo się cieszył, a chwilę później równie mocno
> wystraszył.
>
>
> - W kierunku naszej ławki poleciały butelki po wódce -
> powiedział "Super Expressowi" Stawowy. - Widziałem dokładnie,
> że jedna była po litrowym Smirnoffie. Gdyby ktoś z nas dostał w
> głowę, zapewne nie obyłoby się bez szycia.
>
> Z trybuny prasowej było tylko widać, jak Stawowy interweniuje u
> sędziego technicznego.
>
> - Arbiter powiedział mi, że widział te butelki. W takim razie
> nie wiem, dlaczego nie dał znać głównemu. Zamiast spokojnie
> prowadzić zespół z ławki, musiałem chować się do "budy" -
> skarżył się Stawowy.
>
> Więcej szczegółów w "Super Expressie"
>
> źródło: Onet.pl
>
>
> Wiadomość zmieniona (15-11-04 13:41)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)