Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Butelkami po wódce w Stawowego

• Forum sympatyków i k
    • Rozpoczęto 15.11.2004 o 13:40
      Ostatnia aktywność 27.11.2004 o 01:04
      644 wyświetleń
    • raf_jedynka

3.3K
      25
    • 18.11.2004 o 23:42
      Post #128144 18.11.2004 23:42
    no i po co było zamykać temat: Pogoń śledzie... [img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img] CRACOVIA - pierwszy Mistrz Polski (1921), jedyny Mistrz Galicji (1913)
    • endrique

5
      0
    • 19.11.2004 o 01:56
      Post #128159 19.11.2004 01:56
    Moim skromnym zdaniem nie powinniśmy brać przykładu z negatywnych zachowań, wszak chcemy być przykładem dla innych. Zemsty czy też inne dziecinne formy rewanżu zostawmy na inne okazje, a przykład bierzmy z tych, którzy coś do klubu wnoszą. Dla mnie piętnowanie takich wydarzeń, jak choćby ta z butelką, jest bezsensowne i może dać błędne przekonanie o atmosferze panującej na meczach.
    • luka

528
      93
    • 19.11.2004 o 01:58
      Post #128160 19.11.2004 01:58
    Faf!Gadasz bzdury jak p...... związkowiec z Waszej podupadłej Stoczni.Wam wszystko się należy-szacunek od morderców,klub od Ptaka i jeszcze niewiadomo co.Lubicie palić flagi,krzyże i demonstracje.Proponuję na następnym meczu spalić oponę od Ursusa...A Drumlaka powinniście wy.. na taczkach bo gra teraz u bandytów i nożowników.
    • Użytkownik usunięty

74.8K
      2
    • 19.11.2004 o 02:28
      Post #128162 19.11.2004 02:28
    endrique a ja uwazam ze trzeba pietnowac ale tez nie robic wiekszego zamieszania niz to konieczne stalo sie jak sie stalo, to przykre i dlatego uwazam ze nalezy tepic chamstwo stadionowe - to zaraza ktora zraza normalnych ludzi do chodzenia na mecze. Nie da sie sciagnac na mecz 40 tysiecy ultrasow ... po prostu i moze to w koncu dotrze do neiktorych kalmukow, ze zaden normalny klub nie ma szans na istnienie z garstka ortodoksyjnych szalikowcow Nigdzie, podkreslam nigdzie nie pochwale rzucania czymkolwiek w kogokolwiek na meczu - zasada przyzwolenia na rzucanie oznacza ze samemu mozna czyms oberwac. Luka daj spokoj to tak jakbym zaczal najezdzac na Krakow bo ma zlodzieji w tramwajach i autobusach... - co ma stocznia do imaginowanej lecacej butelki po wodce? I nie rozumiem dlaczego Wam wolno obnosic sie ze swoim meczenstwem a Nam nie? Jak mysle nikt w Szczecinie nie oczekuje szacunku od mordercow. Drumlak jak to Drumlak sam okreslil kim jest - nie pierwszy raz powiedzial cos takiego choc pierwszy raz o Pogoni. O paleniu flag nic nie wiem. raf a wogole to dlaczego Pogon sledzie? wlasciwie to bardziej pasuje do Arki, oni sa nad morzem a zatoka gdanska to miejsce polowu sledzi w Polsce...(tak Szczecin ma do morza ok 80km...) RoMan to proste nie wycieranie sobie geby a pamietanie, MY PAMIETAMY I NIE ZAPOMNIMY...zdaje sie ze to sam Papiez nawoluje by dawac swiadectwo prawdzie... Moglbym wlasciwie sie usmiechnac na to co piszesz i po prostu zbyc. Dlaczego Wy mozecie miec styropian, papierowa martyrologie itd a MY nie, co do sympatii... Twoj wybor, ja tez moge powiedziec ze MOGLBYM miec duzo sympatii dla Cracovii gdyby nie jeden bolesny fakt i to ze w kolko robicie cos bysmy z kazdym rokiem pamietali lepiej.
    7 dni później
    • DNL_KKS

2.2K
      0
    • 26.11.2004 o 19:57
      Post #129549 26.11.2004 19:57
    Głos Szczeciński/GK/26 listopada 2004 16:23 Najdroższa butelka wódki W czasie meczu z Cracovią jeden z chuliganów rzucił w kierunku ławki gości butelką po wódce. Za ten wybryk Pogoń zapłaci aż 5 tysięcy złotych kary. Kilka dni temu Pogoń została ukarana za zachowanie kibiców w meczu z Amiką Wronki grzywną 4 tysięcy złotych. Teraz będzie musiała wpłacić kolejne 5 tysięcy. Ta druga kara to nie tylko efekt nieszczęsnej butelki. Więcej - w "Głosie Szczecińskim".
    • Korba

401
      38
    • 26.11.2004 o 22:08
      Post #129564 26.11.2004 22:08
    faf a o Mariuszu z ŁKS-u też pamiętacie czy nie?
    • odeon32

372
      0
    • 26.11.2004 o 22:17
      Post #129566 26.11.2004 22:17
    Bylem na meczu Polska Anglia faf -wtedy gdy to sie stało pojechałem z kumplem na singla bez biletów -nie kupowalismy w Krakowie -kupilismy na miejscu od koników i weszlismy na stadion - trafiłem na sektor po prawej stronie od wiezy (na slaskim) okazało sie ze to jest sektor Pogoni -nie ukrywałem ze jestem z Krakowa robiłem zdiecia i robilismy sobie wszyscy -chłopakom do Szczecina tez wysyłałem - bo dalismy sobie adresy. Ale miałem wokół siebie kibiców piłki noznej !! -chodz huligani tez byli. Tak było że zginoł wtedy kibic Pogoni - ale ja tego nie zrobiłem -a dlaczego wszystkich kibiców Cracovii nazywacie mordercami ?
    • witwan

78
      0
    • 26.11.2004 o 23:18
      Post #129570 26.11.2004 23:18
    CZekajcie jak te frajeryyyyyyyy przyjada do na to tak w dupe dostana zarowno kibice jak i klub !!!!!! TYLKO [IMG]http://img88.exs.cx/img88/3913/vjg_krolowa1.jpg[/IMG]
    • ||| BMS ||| (2PLK)

18
      0
    • 26.11.2004 o 23:46
      Post #129573 26.11.2004 23:46
    Nie myslcie ze stoje po ich stronie...ale po co chcecie koniecznie mscic sie na jakichs blaznach niewartych pierdniecia? zachowali sie idiotycznie-zasluguja na nasze potepienie(..tak CRACOVIA Krolowa Potepionych-Pelna wladza Ktora Otrzymalismy Odgornie:D ), zaplacili kare (szkoda ze tylko 5k zlotych:( ) przyjada tutaj na boisku wygra lepszy(czyli PASY) a jak sledziowi kibice beda kozaczyli czy zrobia cos nierozsadnego to najpierw ich dojedzie policja a potem na pewno znajdzie sie ekipa "od Nas" ...ja bym w ogole sie tym nie przejmowal i zakonczyl rozmowe na: kretynske zachowanie kretynskich kibicow zostalo zauwazone przez pzpn i klub zostal odpowiednio ukarany. "wisła Tylko Plynie Przez Kraków, Bo W Miescie Jest CRACOVIA!!!" Wiadomość zmieniona (28-11-04 00:20)
    • marcin_ksc

9.1K
      629
    • 27.11.2004 o 00:08
      Post #129574 27.11.2004 00:08
    edytuj swoje wypociny "geniuszu"
    • szczepans

1
      0
    • 27.11.2004 o 01:04
      Post #129575 27.11.2004 01:04
    witam wszystkich.12 lat temu mieszkałem w Szczecinie chodziłem na mecze i butelki też fruwały.Mentalności debila sie nie zmieni! zreszta na Sledziach flacha to podstawa.pozdrawiam Wszystkich CRACOVIA PANY region Czeladż Ps.Szkoda że nie Widzicie min Zagłębia S na widok Tego napisu dużymi literami w centrum miastaRo Man napisał(a): > Pogoń - Cracovia: Butelką po wódce w trenera > > Po zdobyciu przez Cracovię wyrównującej bramki w meczu z > Pogonią Szczecin, trener „Pasów” Wojciech Stawowy > najpierw bardzo się cieszył, a chwilę później równie mocno > wystraszył. > > > - W kierunku naszej ławki poleciały butelki po wódce - > powiedział "Super Expressowi" Stawowy. - Widziałem dokładnie, > że jedna była po litrowym Smirnoffie. Gdyby ktoś z nas dostał w > głowę, zapewne nie obyłoby się bez szycia. > > Z trybuny prasowej było tylko widać, jak Stawowy interweniuje u > sędziego technicznego. > > - Arbiter powiedział mi, że widział te butelki. W takim razie > nie wiem, dlaczego nie dał znać głównemu. Zamiast spokojnie > prowadzić zespół z ławki, musiałem chować się do "budy" - > skarżył się Stawowy. > > Więcej szczegółów w "Super Expressie" > > źródło: Onet.pl > > > Wiadomość zmieniona (15-11-04 13:41)

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie