straszna wiocha w tym Szczecinie... skończyła sie powtórka... Pogoń gra najgorzej w lidze, grają jak grwale... normalnie tragedia, ich futbolu sie nie da oglądać...
-
-
Butelkami po wódce w Stawowego
Zadziwiające,jak "Super Express" pisze o transferach lub szuka sensacji to jednym tchem (głosem,wyrazem?) piszecie eeeee na szczęście to tylko "SE".Po zacytowaniu przez marnego dziennikarza konkurencji (zresztą na tym samym poziomie czyli równiez tabloidu) wszyscy wierzycie.
Browarnicki: w RK w czasie transmisji na zywo tez o tym wspominali.
Dinthalion w rakim razie zwracam honor.
Lecz nadal uważam ,że akurat nie ten gość powinien cytować tego szmatławca z wiadomych względów.
Wszelako porownuje zachowanie Wojtka z Baniakowym. Wojtek odpowiedzial dziennikarzom bo go pytali o co chodzilo i wystarczy, nie robi afery we wszystkich mediach. Baniak nie dosc ,ze lgal (jak pisalem bylem swiadkiem gdy *&^%$%^ przechodzil a potem jakos wcale nie byl przerazony bo lazil swobodnie miedzy dzialaczami i kibicami mowiac ,ze mamy dobra druzyne damy rade awansowac a sedzia faktycznie nie za dobry byl...dajac zreszta do zrozumienia ,ze to nie Pogon zaplacila...) to jeszcze przez 2 tygodnie walil gdzie sie da wywiadami na ten temat.
Wiadomość zmieniona (16-11-04 09:44)
A ja sie zapytam - Ktora z Was byla na meczu ?
faf stary haliny byl na meczu
Pan Stawowy nie wie jak wyglada butelka po Smirnoffie a szczegolnie litrowym chyba...
Moze mu kupicie flaszke to sobie chlop popatrzy....
Bylem od calego zdarzenia moze 7 metrow, wiem co polecialo, nie wiem dlaczego pewien pan w kurtce Comarch, okularach z siwymi wlosami pokazal gest kibicom w sektorze 3, zapytajcie sie jaka kulture zaprezentowali Wasi "kibice" podczas minuty ciszy na stadionie.
Nie na miejscu jest Nam (kibicom MKS POGON SZCZECIN) wytykanie braku kultury po takich gestach... Szczecin to nie Krakow, to nie Poznan czy Gdynia, nie spodziewaliscie sie chyba ze czekamy na Was z otwartymi ramionami...
Jesli chcecie budowac sobie styropianowa martyrologie to Wasza sprawa...niedlugo zapewne zrobi sie z tego stos butelek...
Wiem co polecialo i nie bylo tam litrowej butelki po Smirnoffie... A Pan Wojciech Stawowy najzwyczajniej klamie.
/niepozdrawiam zwyczajowo/
faf: nieważne CO poleciało... ważne ŻE poleciało wogóle...
/my ciebie również ściskamy ozięble/
Wiadomość zmieniona (16-11-04 15:31)
Moim zdaniem powinniśmy ich obrzucić( kibiców) plastikowymi butelkami z napisem (z będami).
tobędzie ewidentne nawiązanie do ich zachowania. Nic im sie nie stanie a wszyscy zrozumieją!!!!!!!!!!Proponuje przed meczem ze śledziami zrobić zbiórke i zasypać ich 2000 plastikowych butelek!!!!!!!!!!
ja ich obrzuce wyzwiskami
a wszelkie pomysły o rzucaniu w śledzi czymś ( za wyjątkiem mojej bletki:)) są głupotą!!
faf - za przeproszeniem bys juz nie p...yl. Urzadzacie jakas minute ciszy w 40 minucie pierwszej polowy. Niby skad kilkudziesieciu na ogol starszych juz "piknikow" co przybylo z Krakowa mialo wiedziec ze jest wogole jakas minuta.Minuta byla na poczatku meczu. Trzeba kogos genialnego jak Doda_elektroda (156 pkt. IQ;-) by wpasc na pomysl ze jest planowana jeszcze jedna.
Walisz faf tekstami podobnie jak pol roku temu bez sensu.
Wiadomość zmieniona (16-11-04 23:49)
Icek66, pomysł wcale nie był zły. Niesamowity efekt gdy w trakcie meczu (jak już zrobilo się ciemno, bo początek był o 15.30) nagle robi się cicho wszyscy wstają, na sektorze płonie wielki krzyż. I wtedy po kilkunastu sekundach rozlega się doping dla Cracovii. Pisanie, że ktoś mógł czegoś nie zauważyć bo nie wiedział, to tak jakbyś napisał, że obecni tam kibice Cracovii to wręcz debile. Do tego wystarczyło IQ 70. Po prostu było to albo świadomie sprowokowanie (czyli idiotyzm i chamstwo), albo bezmyślność (czyli idebilizm). Moje normalne ludzkie odruchy kazałyby mi w takiej chwili nie przeszkadzać niezależnie od tego co sądzę o całej akcji i jej organizatorach. Wiem, że na stadionach różnie bywa, ale mimo wszystko od tego, że jesteśmy kibicami ważniejsze jest iż jesteśmy również ludźmi. A raczej ważniejszym być powinno.
Dementor nie bylem na meczu i nie widzialem co sie dzialo. Niestety dziecko zblokowalo mnie. Ale nie sadze zeby poleciala litrowa flaszka S. (bez reklam prosze). Z tej prostej przyczyny ze na stadion ciezko wniesc nawet polowke. Mogla poleciec cwiartka (teraz 200 ml) co najwyzej. Wiem tylko od znajomego ze w Citke jakas cwiarteczka szybowala. Kary za sprzet lecacy na murawe klub placi co kolejke (nawet jak nic nie poleci) wiec teraz zapewne tez PZPN wlepi kare.
Nie macie juz czym sie ekscytowac tylko wypocinami z brukowcow ktorych dziennikarzyny gdyby mogli napisaliby ze poleciala 5 litrowa beczulka po piwie i zabila pol lawki rezerwowych zeby tylko wzbudzic sensacje.
Wiem jednak ze z cisza w 40 min. wyszla kicha z waszej strony bo cala akcja byla czytelna jak na dloni.
Bylo minelo nie wiem po co szukanie sensacji
Icek66 wybacz ale nie pieprze - moze nie slyszeli wszyscy kibice ale ja i moi znajomi bardzo wyraznie jak w czasie ciszy przed rozpoczeciem meczu ku pamieci rowniez Andrzeja Kujawe ze strony "kibicow" Waszej druzyny rozlegly sie gwizdy... takie i inne gesty ze strony np dzialaczy czy trenerow Cracovii w kierunku trybun, Drumlak i jego gowniarskie wypowiedzi o Pogoni + ewidetnie stronnicze sedziowanie na rzecz Cracovii przez "sedziego" (z Poznania) zaowocowaly tym co sie wydarzylo, polecialy dwie plastikowe butelki prawdopodobnie po wodzie Zywiec(blekitnawy PET,), w jednej bylo jeszcze troche wody, dodatkowo poleciala dziecinna parasolka (albo kobieca - mala, z plastiku z zolta raczka) - wszystkie rzeczy spadly uderzajac o tylnia sciane budy, jedna z butelek (ta z woda spadla na tylnia sciane i dach) wiem ze na trybunach sami kibice dosc szybko zalatwili sprawe z rzucajacymi, bo pomijajac sprawy z PZPN to jak mi sie wydaje zalezy NAM KIBICOM POGONII by na stadionie przy Twardowskiego bylo po prostu bezpiecznie.
Tak wiec historie z litrowa flaszka po wodzie mozecie dopisac do reszty swojego sytropianowego etosu.
A propos co do pojawiajacych sie tu i owdzie na tym forum glosow w sprawie odwetu... to nie skomentuje nawet tego...
Jesli ktos moglby mowic o odwecie to raczej nie kibice Cracovii.
Reasumujac: Przecietny ale zaciety mecz, duzo fauli, fatalne sedziowanie i zenujace zachowanie kibicow z Krakowa.
Co do moich tekstow to one sie nie zmienia - nie wydarzylo sie nic takiego co mogloby by spowodowac ich zmiane - co wiecej tych 30 starszych piknikow jak to sami okresliliscie poglebilo ogolna niechec i wrogosc ktora czuja kibice Pogoni do Was.
/zwyczajowo niepozdrawiam/
"ewidetnie stronnicze sedziowanie na rzecz Cracovii przez "sedziego" (z Poznania)"
"zenujace zachowanie kibicow z Krakowa."
chłopie daj Sobie na wstrzymanie, bo nienawiść do Cracovii przesłania Ci racjonalne myślenie, skąd tacy ludzie sie biorą....
Pac-Man byles na meczu? Chyba nie - kibice z Krakowa gwizdali kiedy spiker poprosil o minute ciszy przed meczem i wymienil Andrzeja, po chwili ciszy rozlegly sie gwizdy na trybunie gosci przyjezdnych gdzie w koszulkach, czapkach i szalikach w pinowe czerwono biale pasy siedzieli kibice druzyny z Krakowa. - ja takie okreslenie nazywam zenujacym, Ty jak masz ochote nazwij je jak chcesz.
Sedzia byl stroniczy, jesli stal przy Kaziu Wegrzynie i nie reagowal wtedy kiedy on faulowal zawodnika Pogoni a znajdowal sie moze 3 metry i widzial zdarzenie (taka sytuacja miala miejsce dwa razy) a potem kiedy Artur Bugaj zostal sfaulowany przez Kazia Wegrzyna znow w polu karnym i to nie Kazik ale Artur dostal zolta kartke to ja nie nazwe tego inaczej jak stronnicze sedziowanie.
Ja nie nie nienawidze Cracovii - po prostu nie szanuje a to jednak dwie rozne rzeczy.
a mnie śmieszy twoja Pogoń z naciąganą papierową martyrologią i bezustannym wycieraniem sobie gęby zmarłym tragicznie przed 12 laty kibicem.. ciekaw jestem ile jeszcze lat będziecie palić krzyże, skandować "mordercy", wieszać flagi z wizerunkiem Andrzeja, wyzywać normalnych kibiców Cracovii od nożowników???
prawdopodobnie jest to jedyna rzecz jaką macie, jaką pielęgnujecie, a to akurat specjalnie mnie nie dziwi, Pogoń nie posiada bowiem specjalnej historii, ani tradycji, ani nawet jakichśtam sukcesów sportowych..
można wam tylko współczuć, że jesteście zabaweczką w rękach teamu idiotów, chamów i prostaków, z których jeden ma w dupie wszystko w co wierzycie, a drugi ledwie ukończył podstawówkę i swoim chamstwem przynosi wam tylko wstyd..
osobiście mógłbym czuć do was sympatię, a tak na każdym kroku dajecie mi tylko powód do niechęci..
skończcie z papierową martyrologią..
pzdrw
faf -----> ja nie byłem na meczu, ale oglądałem powtórkę w C+. CO więcej oglądałem "kontrowersje", w których siedzący w studiu eksperci JEDNOZNACZNIE stwierdzili, iż bramka dla Pogoni padła po faulu na Marcinie Cabaju, a dodatkowo strzelec bramki wchodził "nakładką" (czyli już dwa faule). Co do sytuacji z Bugajem i Węgrzynem uznaną ją za kontrowersyjną, ale w sumie eksperci uznali, iż sytuję "karnego raczej nie było".
W świetle powyższego stwierdzenie, iż sędzia był stronniczy na korzyść Cracovii świadczy o tym, że jego autorowi nienawiść kompletnie przesłoniła racjonalne myślenie i obiektywną ocenę sytuacji. W zasadzie nawet ciężko tu coś komentować. No może, że eksperci w studio C+ to kibice Cracovii, zapewne w dodatku nożownicy i mordercy, którzy tylko myślą jak tu dołożyć biednej Pogoni....
Faf gwarantuje ci nie chcialbys dostac w glowe butelka PET z woda z trybun. Wiem bo nie raz w sedziego rzucalem;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)