Dzięki www.Cracovia .strefa.pl któryś raz analizuję klik po kliku bramkę śledzików i stale mi wychodzi ,że Moskalewicz stoi na spalonym w momencie podania a później Milar wyrażnie fauluje Cabaja usiłującego złapać piłkę odbitą od poprzeczki.Nie wiem czy iść do okulisty czy sędzia powinien kanarki doić.
-
-
Bramka Pogoni
:)
Ja już mam okulary Albert i widze to samo. Tak to można w futbolu amerykańskim atakować;-)
Ewidentnie niesłusznie uznana bramka.
Sędzia"oddał ją" nie dyktując karnego w 90-ej minucie.
Oglądałem tę sytuacje w C+ i Cabaj był ewidentnie faulowany w polu bramkowym! Niestety w Szczecinie staje się to pomału tradycją, że bramkarz jest atakowany w obrębie pola bramkowego! Tydzień temu w meczu z Amicą zaistniała taka sama sytuacja! Gol został także uznany przez sędziego!
pierw powtórzenie z inego tematu:
[i]Autor: tacy dwaj (---.77.classcom.pl)
Data: 14-11-04 02:09
po oglądnięciu relacji w "lidze+"....
Marcin.... no nie mam słów:):):)
PS. czy w Szczecinie sędziowie zapominają, że w polu bramkowym bramkarz jest w zasadzie nietykalny? (podobnie było z Amiką)[/i]
ale też trzeba powiedzieć: błąd Wąskiego polegał na tym, że pierwszy strzał próbował łapać, zamiast piąstkować nad poprzeczkę...
bramka Cracovii padla po rece ktoregos z waszych oborncow
Ty baranie z Pogoni.Po pierwsze to prawdziwe sledzie to Arka.Ty co najwyzej mozesz sie nazwac paprykazem,i spadaj z naszego forum!!!!!!!
(ulzylo mi,sory ale mam dosc paprykazy)
Niestety, muszę przyznać Wam rację - pomijając spalonego Moskalewicza (bo tu bym dyskutował) to bez wątpienia Milar faulował Cabaja. Jednak to nie jedyny błąd sędziego w tym meczu, wiele było też na naszą niekorzyść - jednak w przypadku bramki - macie rację.
Jeszcze słowo do Mielec'a. Zwróć uwagę na to, że "śledziami" nazywają nas też Twoi koledzy - mimo, że faktycznie poprawniej byłoby "paprykarze" ale zwróć uwagę całej reszcie zanim zaczniesz kogos wypędzać z forum.
Kibic-Szczecin
To moze inni o ty nie wiedza,ale ja tak.
A co do wypedzania to juz mam dosc takich docinek jak tamta wyzej.Juz jest po meczu,i mam nadzieje ze juz jutro wroci wszystko do normalnego biegu i emocje po tym meczu opadna
Miło że Zelazko w Liga Extra potwierdził faul na bramkarzu przy bramce Pogoni.Wyniku już nikt nie zmieni ale notowania Wąskiego będą nadal wysokie.
Albert byl spalony Ola Moskalewicza i faula na Cabaju. Bramka nie powinna byc uznana. Nie zmienia to jednak faktu ,ze Marcin popelnil fatalny blad przy tej akcji. Lapal pilke zamiast przeniesc nad poprzeczka i de facto sam strzelil tego gola:-(((
błąd popełnił Cabaj tak nie wolno piłki wybijać
Icek66,Remian,zgoda Cabaj popełnił błąd ale zauważcie całość akcji;Kaziu mija się z dośrodkowaniem,Skrzyński daje się ograć,Radwański zostawia Moskalewicza samego a Wawrzyczek nie wiadomo po co cofa się na 16-tkę i chwilę potem jest spoźniony przy bramce,suma błędów- gol.
To na marginesie bo remis cieszy chyba wszystkich.
Albert - dodaj nakladke tej gwiazdy telenoweli urugwajskich i masz gola ;-)
Oprócz spalonego, faulu na Cabaju, to samo uderzenie było wejściem nakładką
gdyby ta gwiazda zdarzyla sie zaaklimatyzowac to by wam hattricka ustrzelila a tak z marszu strzelila wam tylko jedna bramke. co znowu sedzia sie nie popisal, moze nastepnym razem poproscie wloska federacje aby wam Coline na mecz przyslala - wtedy na pewno bedzie uczciwie...
Ksc...
Jaki ty jesteś ageresywny....To chyba z głodu? Idź już może spać......
bo gdy tylko uciekaja wam punkty to na waszym forum zaczyna sie polemika jak to was wszyscy krzywdza i jak to inni kupuja mecze itp oj biedaczki zal mi was.
rozumiem ze nie pierwszy raz jesteś na naszym forum a tego nicka założyłeś na specjalna okazje coby sobie ulżyć?
[quote]bo gdy tylko uciekaja wam punkty to na waszym forum zaczyna sie polemika jak to was wszyscy krzywdza i jak to inni kupuja mecze itp oj biedaczki zal mi was.
[/quote]
i kto to mowi, jesli Towarzysz zza miedzy to niech sobie przypomni jakzescie plakali po meczu z Amica...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)