hehehe honorowa Reiss
-
-
Inne mecze 12-tej kolejki ekstraklasy
KONIEC
gts vs LECH 4:1
ech... Karvin a miałem Cię za .......... . Naprawdę mamy Was w dupie ,a Wy macie Wieeeeeeeeeeeeeeeeeeelkie kompleksy. Proszę nie kasuj.
mam do was pytnie.. jak sie ma do waszej teorii o naszych kompleksach fakt,
ze po waszym wygranym meczu jestescie u nas na forum?
bo za chuj tego nie rozumiem :)
Stara kurwa to określenie wielkości
hehehe dobre hehehe
Idźcie już burki spać !
i marzcie dalej o starej kurwie (ups wielkiej) wisełce
Poszedl do budy!!!
..JEJ ODDALEM SERCE SWE, ONA NAJPIEKNIEJSZYM SNEM....
CRACOVIA!!
West, spier....... psi wytrysku z tego forum. Pokazaliscie jaka macie wielka pilke w pucharach buhaha. Chyba ze masz na mysli ta pilke co wasza maskotka na tylku nosi buhaha
Krzyz na droge i wypad west
A mnie dziwi dzyndzlu czego tu szukasz..................twoje haslo niepokonana tez raczej nieaktualne jest.........zapomniales o dynamku jakie dostaliscie HAHAHA
Sram na Was................................co to ma byc frajerzyno!! Ty taki swiatowiec a taki poziom prezentujesz))))))))))))
Czemu zmieniles napis z niepokonanej na biala gwiazdeczke piz............ co???
Browarnick?
Co masz za problem? - zauważyłem prosty fakt - aż tak boleśnie? Czy może miałem omamy słuchowe?
i co wg. Ciebie jest wyznaczniekiem tych kompleksów?
Oglądam mecz Ligi Polskiej (jak mam okazję to oglądam nie zależnie kto gra - w końcu to nasi rywale) słyszę jak cały stadion śpiewa Cracovia to stara kobieta lekkich obyczajów - wcześniej wyczytuję w internecie jak to Wiślacy mają nas centralnie gdzieś - że my mamy kompleksy i śpiewamy antypieśni - natomiast na Reymonta jest extra atmosfera, doping pozytywny a jak już kogoś się bluzga to czasem Legię - I nagle tak ni stąd ni zowąd taka jazda (nie nie Biała Gwiazda) no i jak ja mam to odebrać? Że co u nas antyśpiewy to objaw megakompleksów - u Was... no właśnie co?
Ale jaja.. Wisła zaspiewała piosenke na Cracovie grajac mecz z ich przydupasami... no nie moze byc....
mamy kompleksy... wielkiie kompleksy....
Nienawidzimy Was !! Boli Was to ? i tak ma być....
j2222 urzekla mnie twoja historia!!! tak mnie boli ze nieprzezyje....HAHAHAHA
pozdrow swoich przydupasow z jadzi bo straszne dupy sa HAHAHA
...JEJ ODDALEM SERCE SWE , ONA NAJPIEKNIEJSZYM SNEM..
CRACOVIA!!
Jak narazie to was bola tylki od siedzenia na tym waszym niby stadionie. Dwie trybuny na krzyz. U was pewnie jak zawsze sa robione sztuczne tlumy, odgorny rozkaz dla policji pojsc na mecz psiarni.
poznaniak napisał(a):
> West, spier....... psi wytrysku z tego forum. Pokazaliscie jaka
> macie wielka pilke w pucharach buhaha. Chyba ze masz na mysli
> ta pilke co wasza maskotka na tylku nosi buhaha
Za to Wy pokazaliście kawał drego futbolu z drużyną ze zbombardowanego miasta.
Traktorzysci z Oslo to wam sie chyba po nocach snia. I pewnie niektorzy z was maja z tego przyjemnosc.
DODO64 łancuch ci sie urwal i do budy niemozesz trafic?? Pomoc ci??? Spier......................................na swoje forum !!!!!!
Górnik Łęczna - Groclin Grodzisk Wielkopolski 2:1 (1:1)
- Kriżanac czerwona (2 żółte) pod koniec I połowy,
- Łęczna nie strzeliła karnego,
- Druga bramka Łęcznej w doliczonym czasie (93 min.)
Do II miejsca w ekstraklasie mamy 7 pkt., a od barażowego 8 pkt.
Wiadomość zmieniona (14-11-04 17:44)
I dobze.Mamy niespodzianki.
Groclin i Amica :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)