sedzia to NAM przeszkadzal w Krakowie w meczu z wami w zeszlym roku. Zyro sie nazywal.
-
-
Pogoń śledzie...
Krecik:"I był to najgorszy mecz jego !!!! w całej kolejce !!!!"
To ile on meczow w jednej kolejce u Was grał ;) ??
Arro faktycznie mały błąd -chodziło o rundę jesienną :)
Tomszczecin- a ja wcale nie jestem za tym zeby gwizdac na Pawła w Szczecinie no ale zobaczymy jak sie zachowa część kibiców z młyna którzy na Pawle postawili krzyżyk
Pewnie część zachowa się tak jak większość kiboli na poiskich stadionach i będzie gwizadać, choć jak przyjechał do nas Majdan z Wisłą ( jak patrzę na jego Dodę, to trace do niego szacunek ) to miał niezlą owację , jednak wierzę , że większość kibiców zachowa się normalnie i zgotuje Pawłowi miłe przyjęcie.
Tym bardziej, że Paweł to człowiek, który ma poukładane w głowie. A co do sędziów miałem na myśli to , żeby jakiś Żyro czy Cwalina nie przeszkadzał ani Wam ani nam. I tyle. POGOŃ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To co tym razem będzie was tylko jakieś 40 osób?? To 10 razy mniej niż przed rokiem !!! Tak zmalała u was frekwencja ???A działacza waszym nie zależy żebyście dopingowali wasz zespół ???
Krecik po prostu wiekszosc z nas obiecala sobie, ze jak wejdziemy do I ligi to po wiochach jezdzic juz nie bedzie.
Karolo ja nie pisałem tego ze zgryźliwościa no a ty to ten jeden z napinaczy.Ciekawe że na tej jak to piszesz wiosce przychodzi więcej ludzi na mecz niz u was na 2 stadiony.
Pozdrawiam normalnych fanów Cracovi !!!
Ja naprzykład do kibiców Pogoni jakieś urazy osobistej nie mam. Dziwi mnie tylko to, że tak łatwo zakceptowali mariaż z Piotrcovią. Raczej kibice w Cracovie na taki ukłąd by nie poszli, naprawdę wątpię w to.
Kibice Pogoni mnie wnerwili również sprawą DRUMLAKA. Rozumie ich rozgoryczenie tym, że taki piłkarz odchodzi z ich zespołu, ale oni tylko wierzyli ( i nadal wierzą?) słowom pseudodziałaczy ptakowych o tym jak to Drumi zły, ze chciał tylko kasy i takie tam. Wrózyli, że jak Paweł Drumlak przyjdzie do Cracovii to nastąpi koniec harmoniii w zespole. I ów harmonię miał rozwalić Drumi, no i co powiem tym kibicom po okresie grania tegoż piłkarza w naszym zespole?
WIELKIE GÓWNO! Nic takiego sie nie stało, a Drumlakowi na Pasach jak u mamusi:).
Szczerze powiem nierozumiem kibiców Pogoni, wierzą zarzadowi, a nie wierzą Drumlakowi ( swojemu piłkarzowi), który o Ptakach mówi same złe rzeczy, natomiast o kibicach w Szczecinie źle się nie wyraża. No, ale cóż łaska kibica na pstrym ....
Ps. Do kibiców Pogoni Szczecin: POSTĘPUJCIE TAK DALEJ A PTAK WAS TAK WYROLUJE, ŻE NIE BEDZIECIE WIEDZIEĆ NA CZYM STOICIE!!! ( a czy teraz wiecie?)
Ps2. Skłynna juz akcja ptaka przeciwko zamknięciu stronki www.pogon.v.pl chyba jest tylko mikroskopijnym przykładem. On nie jest prawdziwym prezesem klubu. On potrzebuje niewolników, którzy krzyczą co on uważa za stosowne. I niestety myślę, że wy teraz tak postępujecie.
Pozdrawiam prawdziwych kibiców Szczecińskiej Pogoni, tych co nie zaakceptowali Piotrcovii i rodziny Ptaków, wiem, ze tacy są.
Wiadomość zmieniona (12-11-04 11:07)
Do Krecik: Logiczne że będzie ich duzo mniej niż w zeszłym roku bo wprowadzili zasrane chipy.Tak samo można porównać nas w Lublinie pół roku temu około 500 osób a tydzień temu 20 + 25 osób na sektorach Zagłebia i 50 nie wpuszczonych z powodu tych głupich kart chipowych.Do tomszczecin sprawa z Drumlakiem jest prosta wiadomo młyn na niego będzie gwizdał a do tego dostosuje się cały stadion i nie porównój Drumlaka do Majdana bo im obu odbiła wilekość gwiazdorska.Tylko że Radek w porównaniu do Drumlaka zawsze trzyma forme na swoim poziomie a Drumlak błyszczy w 1 meczu na 30 rozegranych i w zyciu by nie odbił flagii Pogoni kibicowi druzyny przeciwnej tak jak to Radek zrobił we Wrocławiu tylko by uciekł do szatni i trząsł nogami.Co do wyniku sparaw jasna 3 punkty zostają w Szczecinie.Cracusy bójcie się Milara !!!! Pogoń - Cracovia 2:0
widziałem ostatnio w Plazie jak Majdan z Dodą "trzymają forme" . Powiem krótko - jedno warte drugiego.
Ty się napinaj, ja się wypinam.
Bądź mądry, zignoruj ten temat!
[quote]Karolo ja nie pisałem tego ze zgryźliwościa no a ty to ten jeden z napinaczy.Ciekawe że na tej jak to piszesz wiosce przychodzi więcej ludzi na mecz niz u was na 2 stadiony.
Pozdrawiam normalnych fanów Cracovi !!![/quote]
Kiedy Kolego? Bo wlasnie patrze na te Wasze statystyki obecnosci, straszne z Was choragiewki. Bo w tym samym sezonie pomiedzy meczami spada Wam frekwencja o ponad 50%
Jedynie mecz z Legia komplet. Cienko...
PS. Ja sie zaliczam do ktorej grupy kibicow Cracovii?
PS.1 jeszcze raz zle napiszesz nazwe naszego klubu i nie bedziesz mial tu wjazdu.
I co z tego wynika ,że może Cracovia wygra ten mecz ze śledziami jak się postara.A Drumlak powinien grać od początku meczu i niech im pokaże gdzie
raki zimują!!!
Kto tak pięknie gra TO CRACOVIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krecik mimo wszystko ilosc kibicow nie przeklada sie na doping, ktory jest wrecz odwrotnie proporcjonalny. Mysle ze ta 50siatka Craxy zaglooszy paprykane, i jak zwykle bedzie wstyyyyd. heheh
pozdro dla Crakusow
Wiadomość zmieniona (13-11-04 00:34)
Do westi_Kolejarz skoro ta 50 krakusów przekrzyczy nasz cały stadion to zobacz jak was było 300 w Szczecinie to was totalnie wogóle nie było słychać więc zobacz jak to musiało wyglądać.Co tu więcej dodać my jesteśmy cieniaki bo przegraliśmy w Grójcu ale Lech to juz jest wogóle parodia przegrywacie z 1,2 i 3 ligowcamy - wam to bez róznicy no jeszcze trzeba dodac do tego terrorystów z Tereka Groznego więc nie wypinaj się mistrzu szpady giętej tylko sobie idz postrzelaj z pustego wora po landrynakach :)
powiedz no powiedz czy byles kiedys w KRAKOWIE???
ILU WAS BYLO W 2 LIDZE NA PASACH? BO COS SLABO WAS WIDZIALEM
To sa napinacze!!!!!!!!
Zobaczymy jak sie pokaza w 1 lidze.Czy moze beda sie bali przyjechac??
A jak juz chca bic pilkarzy to jest cos z nimi nie tak (frajerzy)
Krecik: Karolo jest naczelnym adminem stronki na której się wypowiadasz więc raczej mu od napinaczy nie wyjeżdżaj :D:D:D a że potrafi być zgryźliwy odczulęś na własnej skórze ;-)
BTW: oprócz It's me zakonspirowanego pomiędzy Pasiakami to w zeszłym roku żaden dupy nie ruszył od Was więc w sprawie kibicowania nie bardzo jest się jak przekrzykiwać.
ups. 2 dziennikarzo-fotografów Waszej stronki było... słychać ich było nawet w TV... ale to się nie liczy ;)
No i co no i lipa. A miały być 3 punty. I co? I nie wskazane nikomu było. Sędzia sędziował jak pała i dla jednej i dla drugiej strony, w drugiej połowie ani jedni ani drudzy nic nie pokazali, a Wasi kibice - chciało by się powiedzieć z całym szacunkiem, ale co to to NIE!!! A przynajmniej dla tej garstki co przyjechała do Szczecina. Wszystko wszystkim ale MINUTĘ CISZY trzeba uszanować a w szczególności w tym przypadku!!! To było całkiem nieludzkie!!!! Następnym razem puszczajcie ich w kagańcach jak nie potrawią się zachować. Animalsi!!!
http://www.pogon.v.pl/fotorel.phtml?strona=jedno&start=20&file=21.jpg&album=168
http://www.pogon.v.pl/fotorel.phtml?strona=jedno&start=10&file=18.jpg&album=168
(jak ktoś się zastanawia co to jest to ułatwię i podpowiem że to krzyż)
A to dla tych co nie wiedzą o co chodzi:
29 Maja 1993 roku w tramwaju zmierzającym z Katowic w kierunku Stadionu Śląskiego (Mecz Polska-Anglia), śmierć poniósł 20 letni kibic Pogoni Szczecin Andrzej Kujawa, dźgnięty nożem przez badytę mieniącego się sympatykiem Cracovii Kraków. Pseudokibice Cracovii znajdujący się w drugim wagonie wyrwali hamulec bezpieczeństwa, otworzyli drzwi i przypuścili atak na pasażerów, znajdujących sie w I wagonie. Podczas bójki Andrzej Kujawa został dźgniety nozem. Gdy po 10 minutach przyjechało pogotowie szczecinianin juz nie żył... Podczas zajścia inny szczeciński kibic został trzykrotnie dźgnięty nożem w nogę.
Wasi wysłannicy "z piekła rodem" nie potrafili to przynajmniej teraz Wy uszanujcie...
[']
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)