Proponuję ten temat zostawić śledziom, niech sami sobie w nim piszą i napinają się aż im żyłki w dyńkach popękają :)
Wynik 1 : 3
-
-
Pogoń śledzie...
raf - Ty chyba strasznie naszych moderatorow nie lubisz... ;-))))
Ten temat podziałał na Was śledzie, jak gówno na muchy :)
Zlecieliście się do niego, tylko nie wiem po co ?
Wiadomość zmieniona (10-11-04 20:03)
Pozegnajmy Pana Alat'a tradycyjnym, staropolskim "A kysz cholero!"
Darecki- odwróć ten wynik w drugą strone i zamiast 1 wpisz 0
Mówisz masz
3 : 0 dla CRACOVII :)
DareCki napisał(a):
> Ten temat podziałał na Was śledzie, jak gówno na muchy :)
>
> Zlecieliście się do niego, tylko nie wiem po co ?
>
>
> Wiadomość zmieniona (10-11-04 20:03)
nie pochlebiaj sobie ćwoku - zostałem wywołany do tablicy przez Twoich fumfli po szalu. Wasze problemy i kompleksy wiszą mnie luźnym kalafiorem...
wow...ale tu śledziowej napinki,
dobrze że mają ten jeden temat a nie rozłażą sie na wszystkie.
Alat i inni f@ni Pogoni....prosze was nie napinajcie sie tak bo mi za was wstyd:)...
Swoją drogą Cracusy też moglibyście się troche ogarnąć.
Do zobaczenia na meczu
PS. niech wygra....lepszy
Jaszczurka idz poszukaj ptaszyny))))))))))))))
JEJ ODDALEM SERCE SWE , ONA NAJPIEKNIEJSZYM SNEM...
CRACOVIA!!!
pogon-CRACOVIA 0-2!!!!!!!!!!!!!!
P.K. zgadzam sie z tobą.Niech wygra lepszy .Mam nadzieję że oprawa meczu się uda .Chłopaki sie solidnie przygotowują do soboty i mam nadzieje że mecz nie będzie stał na gorszym poziomie od tego z przed roku:)Do zobaczenia na Twardowskiego
..nie rozumiem , dlaczego mój post został usunięty, czyżby, ktoś mial problemy z percepcją wzrokową ?
Łosiu, czy też inny rogaczu - wyłącz/włącz CAPSA i nie używaj w tym samym czasie Shifta
Wiadomość zmieniona (10-11-04 23:04)
prawie na 95 % widzimy się w Szczecinie..
hmmm..
Jaszczurze, paszczurze czy tez inny gadzie. Nie obrazaj mi tu Renifera bo tak ci ogonek odetne ze juz nie odrosnie.
poznaniak napisał(a):
> Jaszczurze, paszczurze czy tez inny gadzie. Nie obrazaj mi tu
> Renifera bo tak ci ogonek odetne ze juz nie odrosnie.
ponieważ sie nudzę - to Ci odpowiem - zamelduj koniowi dzielnicowego - comprende?
widze ze w schronisku bylo przepelnienie i jakis kundel zwial
Jaszczurka idz dzyndzlu do swoich kolezanek..........................
...JEJ ODDALEM SERCE SWE , ONA NAJPIEKNIEJSZYM SNEM...
CRACOVIA!!
pogon-CRACOVIA 0-2
btw - poznaniak - host krotoszyn - nie bliżej do Ostrowa? Morda w kubeł, ewentualnie na Piaskach szczekać... albo na stadion XXX lecia żużel równać... Ewentualnie w Komedzie kelnerów szukają.
Rozumiem ze ORMO chodzilo na twoj psi klub robic sztuczny tlum bo zaden normalny krakowiak tej zgaji kundli nie oglada. Na piaskach to pewie sam szczekales psiaku i jeszcze do ksiezyca wyles. A teraz do budy lulac psi wytrysku.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)