jak dla mnie zupelnie rozniaca sie od innych flag wiec jakoas nowa! jak dla mnie bobma! i bardzo mi sia podobaja litery czerwone na czarnym tle! na serio fajna!
-
-
flaga skawina
Vojnar jestes z borku ?? hmmm a ja myslalem ze jestem tu sam :> zagadaj na gg , pozdro !!
mi sie nie podoba poprostu plagiat
Spoko flaga, wazna jest inicjatywa, a niektorzy to sie do wszystkiego umieja przyczepic.......
Powie mi ktos wkoncu z czego jest ta fana ??
Mi to wyglada na baner oklejony folia samoprzylepna.
ona jest z tego samego materiału co flaga śledzie Arki ( CHYBA ! )
Bardzo ładna!
prawie Santo..
Flaga zrobiona jest z płótna podobnego do tego, które używane jest na plandeki na TIRy, ale jest dużo cieńsze, a przez to elastyczniejsze..
Całość jest malowana maszynowo, z tymże, czarne tło nie wyszło tak, jak miało wyglądać.
Nie czepiajcie się falgi " Skawina", ponieważ na fladze nie pisze " Cracovia Skawina" tylko kolejne miasto które wiernie kibicuje Cracovii i nie boi się do tego przyznać. Z tego jesteśmy dumni !!!. Że Cracovia jest klubem krakowskim wszyscy wiemy, ale wiernych i oddanych kibiców ma również poza krakowem i chyba o to w tym wszystkim chodzi. Najwięcej czepiają się wszyscy którzy siedzą w domu i gówno robią.
" To my Pasów brygada, Skawińska gromada na mecz przybyliśmy by wisłę lać Zomowskie PSY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)