uważam że flaga jest taka sobie ale na podziekowania zasługuje ekipa zajmująca sie tym a brało w tym w cholere ludzi kazdy wie dobrze jaka to jest udreka
-
-
flaga skawina
Flaga bardzo dobra , niech sie impas sam powiesi na Garbarnii.
Nie ma się co przejmowac głupim gadaniem o wiejskich cos tam.
Flaga pierwsza klasa , coś w stylu Dolnej Abbadoni, a tak własnie czy Dolna Abbadonia wisi , bo na C jej niewidać, może z B widać?
A moze niedajboże wisi ale do górnogami na reymonta?
Pozdrowienia dla Skawiny od PASIAKÓW z BORKU FAŁĘCKIEGO
panie ( G.) flaga spoko myśle że było warto chodz ich wqurwic
pozdro dla borku f.
impas zrob lepszą i pokaż że cie na to stać a tak wogule to skawina jest miastem mamy takie same prawa jak kraków a co do tego to jest 21 w. wiec mozna i tak podkreślić swoją obecność i wspieraniu naszej drużyny
impas wyp... do myslenic!!!
Kurde wypowiedzialem sie, a zapomnialem napisac, ze mi tez sie podoba :)
ciesze sie ze flaga skawinskiej ferajny bardzoładnie sie porzyjąła podziekowania dla ekipy ktora to stworzyła i dla tych ktorym sie podoba(a wiem ze niewszystkim)
gruby skawina, wszystkich niezdowolisz. Najważniejsze, że Skawina będzie godnie reprezentowana na meczach Cracovii.
Pozdrawiam!
alex5 nie tylko legia czy gts, na Lechu mają dużo fan zaPoznańskich, co do samej flagi to prezentuje sie całkiem fajnie.
To chyba pierwsza nie materiałowa??
wiem
no wlasnie jak ona jest zrobioma znaczy sie z czego ?? czyzby z banera ??
Też się wypowiem co mi tam.Flaga ładna ,ale "lewa flaga" na tej fanie to nieporozumienie.Trzeba było umieścic coś innego.
Wiem spi****lam do budy bom pies.
Dla mnie bomba!!!
Chłopaki dobra robota , jakoś omineła mnie informacja o tej fladze załuje ze sie nie dozuciłem ........... :-/
Skawina wierna Cracovii !
bardzo fajna i orginalna
bardzo fajna i interesujaca flaga tylko sprzydaly by sie po spodem osiedla
onyl PASY nasz KS skawina wierna cracovii OSB 100% CRACOVIA
Niezla ta flaga! Pozdrowienia dla Skawiny!!
...JEJ ODDALEM SERCE SWE ,ONA NAJPIEKNIEJSZYM SNEM...
KS.CRACOVIA1906
p.s.impas lancuch ci sie urwal......?
Flaga spoko....:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)