wyjsciowa jedynastka CABAJ-RADWANSKI,WĘGRZYN,SKRZYŃSKI,WAWRZYCZEK-PRZYTUŁA,GIZA,BARAN,BASTER-CITKO,BANIA
-
-
zmiany są -------wypowiedz się
Wszystko git. Tylko brak mi tu Bojarskiego. Przytuła cacy, być może będzie chciał pokazać, że wysyłanie go na ,,kontrakt'' do Poznania, gdzie troszkę jakby mniej pewnie (jeżeli chodzi o ,,money money'') - to pomysł z lekka chybiony, ale jednak Bojar to Bojar. Podoba mi się, że Basterek (uwielbiam tego gościa za minę i postawę w konfrontacji z Baszczyńskim i ,,gadkę'' w Canal+) będzie w przodzie, bo w obronie to był on chyba trochę za karę. Dwóch ,,na czubie'' to też nowość. Wierzę, że Citko wreszcie coś zahaczy (chyba, że ktoś wcześniej zahaczy jego i znów będzie bolało), ale bardziej pasuje mi do jego stylu Sczotka niż Bania. Drumiego też chyba trochę szkoda, ale z drugiej strony ten klient może dużo zdziałać jako ,,as w rękawie''. Poza tym ,,(...)konieczne są zmiany, bo jeśli nic się nie zmieni może nadejść dzień rebelii(...)'' (Dezerter)
Bez Bojara? To chyba jakiś żart?
Temat do zamknięcia!
cholerni malkontenci !!!
Nie ma zmian - źle ; są zmiany też źle.
STAWOWY ZWARIOWAL NAJLEPRZEGO ZAWODNIKA NIE WYSTAWIA BOJARA COS SMIERDZI
temat zamknięty o wypowiedzi poprosze w temacie
"Będą zmiany! Ciekawe jakie?" autorstwa Monday'a
[url]http://www.cracovia.krakow.pl/forum/read.php?f=1&i=195689&t=195689[/url]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)