Są bilety w wolnej sprzedaży, ale jeżeli chcecie kupić dla kogś to trzeba mieć jego pesel nr dowodu i adres...
Wiadomość zmieniona (28-10-04 14:26)
-
-
A to Polska właśnie JEDNAK SĄ BILETY
Dzwoniłem i potwierdzam. Niestety...
Czipowcy: do ataku na sklepik z biletami!!!
No to bedzie chujnia a nie wyjazd...
******************************************************************************te kropki to jest to co myślę o
p - polski
z - związek
P - popierd...
n - niedojeb...
Wiadomość zmieniona (28-10-04 14:27)
Płakać czy się śmiać, co to za debile, Panie Boże, PZPN ma w głowie g…., co ja wiem tak Robert M. też ma cipa no to mamy prze…. Bo wątpię, że mu pozwolą się zgłosić na wyjazd. Nie mówiąc o chorych, tych za granicą itd. Powtarzam, co za debile ten PZPN. A dla mnie najważniejszy, (bo Banik Ostrawa) wyjazd.
ale o czym mowicie?
Z obligatoryjnym kupnem biletów w pierwszej kolejności przez właścicieli chipów - już nieaktualne, bilet może kupić każdy a jest ich 1000 należy mieć przy sobie dokument z numerem pesel, lub też inny ale znać pesel, ceny tak jak wcześniej pisano 15 zł dla chipowców, 20 dla dokumenciarzy. Informacja pewna gdyż przed chwilą właśnie nabyłem bilet (mam chipa), ale nikt z kupujących przy mnie nie posiadał i nie było problemów - odwołanie debilnego pomysłu potwierdziły dziewczyny sprzedające.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)