JuRgEn to nie jest tak do konca ze Stawowy jest najlepszym trenerem.
Z ostatni mecz z Pogonia o tym dokladnie pokazal co zmiany to druzyna gorzej grala.Oczywiscie nie jest tez zym ale ,bo zawsze jest jakies ale
o ktorym nie moge pisac i przemilcze.
-
-
Stawowy w Legii?
Janczer ! Nie chodzi o pieniądze tylko o podejście do ludzi , po co od razu traktować wszystkich z buta ? Wszytko mogłoby być ok , ale ktoś postanowił z próżności sam zostać prezesem i się zepsuło . Zgadza się że gwarantem jest Filipiak . Sekcja piłki ręcznej też miała gwarancje .
Do koszera -co mają do sprawy mozliwosci finansowe legii i Cracovii jeśli chodzi o utrzymanie zawodników .Jeśli mamy z zawodnikami wieloletnie kontrakty to mogą nas pocalować w d...ę.My musimy wyrazić zgodę na transfer i zgodzić sie na cenę transferową.A póki co legia to kolos na glinianych nogach wcale nie bogatsza od nas.Budzet mają wiekszy ale czy nie wirtualny?śmiem wątpić.A co do Stawowego to POWINNIŚMY WSZYSCY JAK JESTEŚMY ZAAPELOWAĆ DO PROFESORA -ABY NIE TYLKO GO NIGDZIE NIE PUSZCZAŁ ,A DO TEGO PODPISAŁ Z NIM 5 LETNIĄ UMOWĘ NA DOBRYCH DLA NIEGO WARUNKACH.Wszyscy wiemy że jest tego wart nasz trener.NIE CHCEMY W CRACOVII TRENERÓW NIEUDACZNIKÓW!!!!!! i pseudo menagerów dyletantów(mik).
Ja osobiście o Mikulskim, jako trenerze mam jednak dość dobre zdanie. Jako jeden z nielicznych tutaj chyba zresztą.
Pasmaniac, już kiedyś o tym pisałem. Kto jest ważniejszy w Wiśle Czerwiński (Prezes) czy Cupiał? Pewnie podobnie jest w Legii (Walter, Zygo). U nas na szczęście jest to jasne i oczywiste. Prezes rządzi, a nie wykonuje polecenia wielkiego brata. Dlatego je byłem z tej zmiany zadowolony, jako jeden z nielicznych tutaj chyba zresztą.
Mentny
Czy Kazik Staszewski pisząc pieśń "Artyści" bardzo przesadził czy pisał prawdę? Jeśli wiesz o czym mówie....
Potter w pełni popieram....
Zubereg kibicowanie chyba na tym polega, że przyzwyczajam się do piłkarzy i trenera jeżeli jest dobry, przynajmniej ja tak uważam. Poza tym ta informacja została podana przez "Przegląd Sportowy". I nie sądze żeby obyło się bez porawek redaktorskich tego miniwywiadu. Najlepiej będzie jak trener Stawowy sam się wypowie po najbliższym meczu z GKS, ja w każdy razie bardziej ufam Dziennikowi niż Przeglądowi i innym Tempom
ja zdecydowanie popieram stanowisko Pottera
ja też podpisuje sie pod stanowiskiem pottera
Zuberg - to zupełnie inne bajki.
Bycie pracownikiem i pracowanie dla tego kto lepiej płaci, a bycie prostytutką to dwie różne kwestie. To nie chodzi o to, że oni dla kasy zrobią wszystko, tylko że będą pracować dla tego kto lepiej płaci.
No to Filipiak powinien renegocjować kontrakt ze Stawowym. Najbardziej boje się troche "skąpstwa" profesora. No ale jak ktoś chce mieć klub na wysokim poziomie to trzeba płacić bo wszyscy przez nas wypromowani ludzie pujda w pizdu...
Bardzo mnie irytuje sytuacja, gdzie muszę dokonywać wyboru, kogo poprzeć - Filipiaka, czy Stawowego.
Dla tych, którzy mogli mojego poprzedniego posta zrozumieć opacznie informacja:
Jestem i za Stawowym i za Filipiakiem, bo tego moim skromnym zdaniem wymaga dobro Cracovii.
Mam nadzieję, że Profesor nie ulegnie różnego rodzaju mąciwodom i ku zadowoleniu wszystkich da wypełnić kontrakt Stawowemu.
Natomiast jestem przeciwny tezie Stawowy = Cracovia, bo jest ona zupełną bzdurą.
Mentny
Czyli artyści zrobią dla kasy wszystko?
za kilkanaście minut na sportowefakty.pl pojawi się spory news o tym z wypowiedzią ,,Stawa" (bardzo fajnie mówił) i ,,Baniowego".. jak wrzucę go na portal to wkleję link :)
Janczer - dać to da na pewno. Pytanie jest tylko za ile?
Dopuki ma kontrakt to mamy spokój
niektórzy mają co do tego watpliwości.
Nie ma juz przeciez sprawy Wojciecha S. . Trenerem od 1 listopada zostanie Dariusz W.
Zatem należy zakończyć ten temat , bo nie ma co robic burzy w szklance wody.
Wojtek zostaje z nami .
A do Legii może isc za dwa lata po zdobyciu przez CRACOVIE MISTRZOSTWA POLSKI.
A teraz niech sie weźmie do roboty , bo jak przez to jego pier..lenie nie wygramy z Gieksa to moze sie okazac ze niedośc ze w Legii nie będzie trenerem to w PASACH tez nie.
A z drugiej strony Wojtek , siedz ze chlopie cicho , jakbys dostal propozycje to bys albo odmówil albo nie a tak to swoim głupim gadaniem siejesz tylko ferment wśród kibiców .
GKS Katowice:CRACOVIA 0:4
NAPRZÓD CRACOVIA
Zuberg.
Nie wiem do czego dążysz właściwie. Coś takiego wynika z mojej wypowiedzi czy co? Co mają do tego artyści. Pewnie jedni tak, a inni nie i nie ma chyba o czym dyskutować. Chcesz porównywać piłkarzy do artystów. No można, tylko po co? No to może powtórzę jeszcze raz. Piłkarze grają dla tego kto im więcej płaci. Nie są z tego powodu prostytutkami! Nie mają do tego nic artyści, księża, zakonnice, hutnicy, grabarze itd. Może tylko tyle, że jeżeli dostaną propozycje lepszych pieniędzy to z tego skorzystają. Prostytutki??!
P.S.
Zakonnice i księża nie pasują do przykładu korzystania, z lepszej pracy, bo tam to nie takie proste i kto inny decyduje.
Wiadomość zmieniona (28-10-04 16:13)
Mentny i Zuberg to jest tak w tym sporze wszedzie sa prostytutki w kazdym zawodzie ,ale jesli chodzi o pilkarzy to jesli nie sprzedaja meczy to jest ok .a to ,ze wybiera lepszy kontrakt to przeciez nikt nie jest kretynem ,aby zostac tam gdzie placa mniej i warunki sa gorsze.
Podoba mi sie stwierdzenie Bojarskiegi gram tylko dlatego ,ze Cracovia moze wejdzie do I ligi .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)