no ja chce kupic bilety jutro i mam nadzieje ze sie załapie..do której mozna kupować bilety na kablu?? ( bez chipa) a do której w Enigmie??
piszcie ktorzy jestescie na liscie
Wiadomość zmieniona (28-10-04 19:39)
-
-
POCIĄG SPECJALNY DO KATOWIC - godz. 12.30
caly czas mozna kupowac bez chipa,kosztuje 20 zl chyba do 17 sprzedaja ale nie jestem pewny lepiej isc kupic rano.
dzieki za info. a niewie ktos ile jeszcze zostało biletów?(mniejwiecej)
mniej wiecej 950 :)
Przyjeżdzajcie czym chcecie. Kto przyjedzie autem nie musi się bać, raczej nic się nie stanie Waszym brykom.
Na meczu będzie dostępny program meczowy "Bukowa" w cenie 1zł(www.bukowa.pl). Niestety tylko pod kasami gospodarzy, jak ktoś jest zainteresowany, będę pod Waszym sektorem w przerwie meczu.
PS Lukr, napisz do mnie na maila kobra1980@wp.pl
PS Na meczu z naszej strony nie będzie żadnych wyzwisk (poza jazda z k....mi :) ), już od kilku lat praktykujemy takie zachowanie w stosunku do przyjezdnych. Licze na podobne zachowanie z drugiej strony.
Nic sie nie bo kurwy z naszej strony tez beda ;)
Hmm gola, gola strzelcie Craxie gola :-)
Kobra: Mozeby tak nie spiewac jazda z ku...mi??
Trzeba ten pomysl zapodac na naszym forum.
Pozdrowienia
GKS KATOWICE
F-C T-R-Z-E-B-I-N-I-A
Ja byłem dzis na Wielickiej o 16.15... i kupiłem bilet mam numer 215....... pozdro......
[img]http://cracovia.strefa.pl/sygnaturki/emoty/24_Pasy_kartony_ksc.gif[/img]
Lukr skontaktuj sie ze mna. Wyslij wiadomosc na antek.1@wp.pl Najlepiej jak bys to dzis zrobil.
jak myslicie ile osob pojedzie do katowic?
Będzie komplet, a nawet i więcej !!! CARCOVIA !!!
już sprzedano ponad 300 biletow, jedziemy !!!!!!!!!!!!!!!
zostawcie jeden dla mnie;-)
Nom mam nadzieje,ze niezla ekipa pojedzie :) Obym tylko po piatku dotarl na pociag ;) hehehe Pozdro
Aha mam pytanie czy w pociagu bedzie mozliwosc zakupienia vlepek? :)
Z gory thx za odp. :) Pozdro,wlasnie smigam na uczelnie :/
Zawsze można było kupić!
Przeraża mnie fakt iż istnieje podział na równych i równiejszych... a dokłądniej tych z chipami i tych bez... za co niby te 5 zł wiecej?? co do pociągu... 22 zł za przejazd w obie strony... Paranoja szkoda tylko ze tańszy jest bilet w obie strony pociagiem kursowym (chyba z jakąs znizka) ale mimo to gdzie ludzi w pociagu napewno nie ma nawet 500!! wiec to jedna wielka brednia i fanaberia wg mnie z tą kwota... a jesli ktos mowi ze koszta diametralnie sie zwiekszaja jesli zamawia sie sklad bez wczesniejszego zarezerwowania to albo jest to oszustwo albo ten kto to zalatwia daje sie nabierac PKP... ja jako pracownik PKP i syn człowieka który na koleji spedził ponad 40 lat... wiem wiecej ale nie chce rozwijac owego watku... szkoda tylko ze pielgrzymi sa jednak inaczej traktowani niz kibice bo ci pierwsi za wynajecie pociagu placa grosze... i nikt im nie utrudnia zycia...
jak mozecie to piszcie jak wyglada sytuacja z biletami !!
dzieki
UWAGA JADĄCY SAMOCHODAMI:):)
[i]Policjanci z Katowic zatrzymali pijaną kobietę, która pchała wózek z dwuletnim wnuczkiem środkiem drogi szybkiego ruchu. Kobieta szła pod prąd. Stróżów prawa wezwali wystraszeni kierowcy, którzy musieli ją omijać. - Była tak pijana, że nie potrafiła dmuchnąć w alkomat - mówią policjanci. Kilka minut przed godz. 13 oficer dyżurny katowickiej policji otrzymał kilkanaście telefonów od zaniepokojonych kierowców. Wszystkie zgłoszenia były takie same: - Środkiem alei Roździeńskiego jakaś baba pcha wózek z dzieckiem! Na miejsce skierowano najbliższy patrol. Tuż za zjazdem na Dąbrówkę policjanci faktycznie natknęli się na kobietę z wózkiem. W środku był jej dwuletni wnuczek. Kobieta próbowała iść, ale co chwilę padała na kolana. - Gdyby nie poręcz wózka, której trzymała się kurczowo, prawdopodobnie upadłaby na ziemię i już nie wstała - mówi Adam Jachimaczk z zespołu prasowego śląskiej policji. Kobieta była tak pijana, że nie miała nawet siły dmuchać w alkomat. Pobrano jej krew i odwieziono na izbę wytrzeźwień. Policjanci natychmiast wezwali rodziców chłopczyka, którzy rano oddali go pod opiekę babci. Ojciec odebrał syna ze szpitala, gdzie trafił na rutynową obserwację. Dzisiaj prokuratura przesłucha babcię i przedstawi jej zarzuty.[/i]
Witam...
Pociąg do Katowic odjedzie o godzinie 12.30 z Dworca Głównego...
Bilety na mecz i na pociąg będzie można kupić w hali przy ul. Siedleckiego w trakcie dzisiejszego [b]meczu hokeja[/b] (godz. 18.30 z TKH Toruń) oraz w Cafe Enigma (ul. Miodowa 43)
Więcej w Biuletynie Teraz Pasy!
Pozdrawiam
Crac
Wiadomość zmieniona (29-10-04 13:33)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)