jak juz sie chwalimy ;)
I Liga trapkarzy najmlodzyszych
1. Wisla I 9 27 39-2
2. Hutnik I 9 22 33-6
3. Faustyna 9 21 30-14
4. Krakus 9 18 16-12
5. Cracovia I 8 15 18-10
6. Jadwiga I 9 12 22-15
7. Gwarek 8 12 21-16
8. Wisla II 9 8 12-18
9. Hutnik II 8 7 8-24
10. Proszow. 9 6 13-29
11. Skawinka 8 6 12-37
12. Prokocim 9 0 7-49
nie ma jeszcze uwzglednionego wygranego meczu Cracovia I - Skawinka 2:1
-
-
Jaka przyszłość Cracovii - szkolenie najmłodszych??!!
Zacząłem tę dyskusję - więc słowo komentarza. Jeżeli PAN RAFAŁ WYSOCKI jest odpowiedzialny za pozyskiwanie i przekazywanie pieniędzy na młodzież trenującą pod barwami Cracovii - TO DLACZEGO MŁODZI NIE MOGĄ CHOCIAŻ BARW KLUBOWYCH WŁOŻYĆ?????????????????
Nie mówię jużo pozostałych rzeczach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam kolegę (niestety kibicuje drugiej stronie Błoń) a jego syn gra w drużynie Wieczystej i ŚMIEJE MI SIE W OCZY !!!
I W SUMIE MA CHYBA RACJĘ BO RZECZYWISTOŚĆ JEST TAKA JAKĄ OPISALIŚMY Z REXXEM !! I NIE WYGLĄDA NA TO ŻEBY SIE POPRAWIŁO!!
Apeluję do wszystkich zasypmy pana RAFAŁA mailami - może JEST NIEDOINFORMOWANY????
POZDR 4 @LL
CRACOVIA FOREVER
Stowarzyszenie Talentów 100 lat Cracovii ? No , no Tabisz prawdziwe gratulacje. Kto do tego stowarzyszenia jeszcze należy oprócz Tabisza i pana Wysockiego ? Pytam , bo nic o tym nie słyszałem . Trenerzy też nie słyszeli .
moze Rafala Wysockiego zostawcie poki co w spokoju - Stowarzyszenie jest dopiero co zarejestrowane. musi troche potrwac, zanim zacznie dzialac sprawnie - taka procedura, niestety.
do stowarzyszenia naleza osoby odpowiedzialne.
Z informacji uzyskanych od Pana Rafala Wysockiego wynika ze stowarzyszenie ma takie cele w statucie, ale dopiero zaczyna dzialalnosc (jak pisano powyzej) i na dzien dzisiejszy nie jest w stanie udzielic zadnej pomocy, najpredzej w styczniu 05.
Temat bede drazyl ale nie wydaje mi sie zeby pan Rafal i Stowarzyszenie odpowiadali za sprawe organizacyjna szkolenia - bo pieniadze sa niezbedne, ale to nie wszystko. Ktos (?) musi odpowiadac za system szkolenia, zorganizowac to i od czasu do czasu "naoliwic" zeby dziala prawidlowo
Witam - system szkolenia w klubie jest i to bardzo dobry.... opracowany przez wszystkich trenerów grup młodzieżowych... Junior Starszy 86-87 Leszek Gargula
Junior Młodszy I -88 Mirosław Hajdo (współzałożyciel reaktywowanych drużyn Cracovii - może ktoś nie pamięta ale pare lat temu było bardzo kiepsko z młodzieżą), Junior Młodszy II -89 Piotr Górecki -(współzałożyciel reaktywowanych drużyn Cracovii) - Trampkarz Starszy 90 - (Marcin Gędłek współzałożyciel reaktywowanych drużyn Cracovii) - Trampkarz starszy II 91 - Marcin Gędłek, Trampkarz młodszy 92 - Paweł Opach, Trampkarz młodszy II -93 Marcin Sadko, Trampkarz najmłodszy 94 - Dariusz Bijak, Trampkarz Najmłodszy II - 95 Paweł Regulski, Żaczki 96 i młodsi - Piotr Górecki . Wyniki ?!- to jest sprawa można powiedzieć na 3 miejscu, 1 wychować, 2 - SZKOLIĆ ,.... a dopiero potem wyniki.... Jeśli już o wynikach...(od momętu reaktywowania szkółki - przy UKS Wilga - od rocznika 87 - już zdobywaliśmy mistrzostwo Krakowa w rocznikach 88, 89, 91....) Niestety najbardziej kuleje BRAK Jakiejkolwiek BAZY treningowej.....
Pozdrawiam
A przy okazji czy można zapisać dziecko w wieku 6-7 lat, gdzie i ile to kosztuje?
CRACOVIA PANY!!!!!
Najlepiej zadzwonić do klubu i od sekretarki dowiedzieć się nr tel do trenerów.... - potem jeszcze badania lekarskie.. i w zasadzie - już !
Przypomnę tylko, że założycielem reaktywowanych grup młodzieżowych i trampkarskich Cracovii przy UKS Wilga był obecny II trener I-ligowej Cracovii tr. ROBERT JOŃCZYK.
Pasiak KSC !WSPÓŁZAŁOŻYCIELEM UKS - u - TAK ! A reaktywaowali grupy młodzieżowe Trenerzy : Robert Jończyk, Mirosław Hajdo, Piotr Górecki i Marcin Gedłek ! Jeśli chodzi o ścisłość.....
KPG - nie chce w zadnym stopniu pomniejszac zaslug naszych trampkarzy w turniejach ogolnopolskich, miedzynarodowych,ale poki co na arenie lokalnej, w I lidze tramkparzy, w rozgrykach na trawie( a wiec tych najwazniejszych)to jednak oprocz rocznika 91 ani rocznik 88 ani rocznik 89 majstra nie zrobil.
KPG ja akurat wiem doskonale, że reaktywację grup młodzieżowych w Cracovii rozpoczął tr. Robert Jończyk, przy okazji zakładając współpracujący z Cracovią UKS Wilga. Później owszem dołączyli do niego wymienieni przez Ciebie trenerzy.
szybki lopez - sięgnij wstecz... 88 prowadzony przez Mirosława Hajdo zrobił mistrza w trampkarzach starszych (jak oczywiście w nich grał - bo teraz to junior młodszy)zarówno na hali jak i boisku - a 89 prowadzony przez Piotra Góreckiego zrobił mistrza w trampkarzach młodszych na boisku... a teraz 91 prowadzony przez Marcina Gedłka Więc byłeś lub jesteś szanowny kolego niedoinformowany
do pasiaka ksc - moim zamiarem nie było umniejszanie zasług pana Roberta Jończyka - lecz do/po informowanie o faktycznym stanie rzeczy... ale skoro Ty tak mówisz to widocznie tak było... i wiesz lepiej...
POZDRAWIAM
Sekcja hokejowa robi nabor dla chlopakow od I do III klasy.
Dzisiaj na meczu bylo oglaszane.
KPG,
nie chodzi o to, że wiem lepiej. Rozumiem, że nie chciałeś umniejszyć nikogo zasług. Ale ja akurat naprawdę wiem jak było i wiem to bardzo dobrze. Zresztą nie ma się co spierać, bo nie ma o co...
Jeśli chodzi o mistrza to jestem pewien co do mistrzostwa Krakowa rocznika 88 na hali oraz 89 i 91 na boisku.
Zgadza sie pasiak_ksc ! Nie ma co sie spierać....
Mistrzowie mistrzami.... ale jak taką baze będziemy mieć nadal... to już takich wyczynów nie powtórzą... zastanówmy sie jak ten problem rozwiązać...
POZDRAWIAM (szczególnie pasiaka_ksc) !
Dokładnie.
pozdro!
To,ze rocznik 89 w mlodszych zrobil mistrza to wiem doskonale.Znam chlopakow,ktorzy graja w tej druzynie. Dalej mam luke co do rocznika 88,bo jesli oni wygrali swoja lige w starszcyh trampkakrzach to w takim razie kiedy Hutnik z Goncerzem i Siedlarzem grali w Nike Cup? Teraz nie chce sie spierac tylko po prostu zaspokoic swoja ciekawosc.
KGP - masz nieaktualne informacje. Trenerem Trampkarz Najmłodszy II - 95 NIE JEST JUŻ Paweł Regulski - tak dla informacji.
ONLY PASY
to w takim razie Kto nim jest ? wiem że miała być zmiana :?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)