w naszych szeregach na mecz z arka powinna być maksymalna mobilizacja a więc wszyscy na mecz z Arka z raca w reku !!
-
-
Z raca na ARKE !!
???
Możesz rozwinąć?
Mecz z Arka to mecz z Arka i zaden inny mecz mu nie doruwna! Dlatego wszyscy pasiacy powinni sie na ten mecz z mobilizowac jak by to był mecz o mistrzostwo swiata.Pokazmy całej polsce jak sie bawi WIELKA TRIADA zróbmy oprawe jakiej polska nie widziała.Jezeli kazdy spróbuje włozyc w ten mecz cos od siebie(oprawa) to bedzie grubo !Mobilizujmy sie nawzajem kupujmy pirotechnike i JAZDA !
myśle ze ten chłop ma racje w koncu cos takiego zdarza sie nam raz na (uuuu:))...:)..prócz oprawców którzy napewno cos pokarza kazdy powinien wniesc cos od siebie....fajnie by było gdyby został pobity jakis rekord ultrasowski np.w ilosci odpalonych rac....pomyslcie nad tym....pozdro
Mecz przyjazni zdarza sie bardzo żadko ja pamietam w 2 lidze w poznaniu z Arką ale sie dzało,juz niedługo u was oj to sie dopiero bedzie dzało pozdrawiam i tylko nas trzech ARKA CRACOVIA I LECH
a gdzie mozna kupic race???
mozesz kupic w necie , chyba www.race.of.pl
ale nie wiem czy przesyłka zdąrzy , raczej nie
Ok
Skoro chcecie takiej mobilizacji, co mi się bardzo podoba, to Opravcy mogą kupić race. Przy większych zamówieniach dostaniemy lepszą cene .
Poza tym trzeba je wnieść, i tu bez nas ani rusz.
Jeśli chcecie zamawiać przez nas, to piszcie na mój mail, a dodatkowo tu deklarujcie ile bierzecie sztuk dla siebie. Do tej pory najwięcej rac wywaliliśmy na Koronie - 100 sztuk.
Czy jesteśmy w stanie to pobić? Myslę że spokojnie możemy zaświocić cały stadion. Jedna sztuka = 15 zł, chyba że będzie naprawdę dużo to sie potargujemy!!!!!
Piszcie , działajmy, ma być grubo jak nigdy dotąd !!!!!!
Indywidualnie, grupowo, jak chcecie byle było naj.....
Jak sie nam uda tu zebrać dużo rac, to może się pokusimy o jakiś rekord?!!!! Ale to musi być 250 sztuk. i BASTA . Mniej , to robi jakiśtam Zawisza w 5 lidze ;) (185 na raz)
ja biore 1 na pewno...mało?? jak 100 typa wezmie to bedzie spoko...
poza tym bede foty mykac
aa...Craco na majlu masz moj nr
to mi sie podoba:)))) wydatek bardzo przychylny dla kazdej kieszeni a skutek ...wiadomo jaki....tak wiec jedziemy z tematem:))
Fajny pomysł, ale może by sie tak ugadać zeby je odpalic w jednym momencie?! Np spiker mógłby to ogłosić lub po prostu po strzelonej bramce... wtedy efekt bedzie super (pod warunkiem ze faktycznie sporo tych rac zamówimy)
Coś mi się wydaje że nie bedzie ich tak dużo ! A OPravcy narazie nie maja w planach zamawiania rac dla siebie (oczywiście z powodu finansów, ale też dlatego że nie mogą być co chwila)
Zamawiajcie !!! zapalimy to na raz, my postaramy sie tez coś na to wysupłać. Niech stanie się jasność!!
hop
Ok. widze że 4 zainteresowanie jest żadne, więc mecz wypadnie jak wypadnie.
WSTYD
"Z meczu Cracovia - Arka zostanie nakręcony reportaż, który pokażą w programie Liga + !
Jest okazja żeby pokazać się z dobrej strony, bo wcale nie zamierzają się skupiać na naszych hooligańskich wybrykach ! Szkoda że akurat może się zdarzyć mniejsza frekwencja (z wielu przyczyn) bo w Canal+ jest pod wrażeniem naszej frekwencji zwłaszcza na tle pewnej innej drużyny :))
Może ktoś ma jakiś fajny pomysł co pokazać, zwłasza od sttrony kibiców i naszego zaangażowania w klub !!
Konkretne sugestie są do zrealizowania "
No to co. Może jednak coś wskóramy??????
do canalu + to możemy gołe dupska pokazać hehe
na trzy-czte-ry cały młyn spodnie w dół
hehe to ŻARCIK
Ale ciekawe jaki efekt by był nikt w europie takiego czegoś nie rozkminił
a tak na poważnie to dobry myk z racami by był
biało-czerwone
żółto-niebieskie
biało-niebieskie
odpalić na raz i wsiągnąć na młyn sektorówke
do biletów rozdać kartki z hymnem WIELKIEJ TRIADY
I EVERYBODY SPIEWAJĄ LECH-ARECZKA-CRACOVIA
PONIOSŁO MNIE - ALE POMARZYĆ MOŻNA
Wiesz białe race w dzień nie wychodzą, o niebiskich nie słyszałem (ale może są)
Ale są inne rzeczy dające takie kolory :)
@!#$ juz pokazuja we włoszech ! :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)