Ja powiem krótko: Romek dziękuję. Dziękuję Ci za wszytko co zrobiłeś dla naszej Cracovii. Jesteś i będziesz dumą tego klubu.
Ehhh.... łezka się się w oku kręci....
-
-
Do Pana ROMANA STEBLECKIEGO !
p.Romanie za wszystko serdeczne DZIEKUJEMY!!!
Dla mnie lodowisko Cracovii bedzie zawsze ARENĄ STEBLECKIEGO!!!
17 forever
Romku dziękuję... I 100lat !!!!
4 dni później
W zasadzie już nie moderuję forum (obiecałem to Karvinovi robić tylko na 2-a "derbowe" tygodnie - brak czasu) jednak dziś zmazałem 2-a posty : Craco i AjKot-a. Panowie kochani! Takie sprawy na priva a nie w wątku dla Romka. Po prostu kompletnie nie wypada.
Przy okazji(bo ostatnio zadko bywam na forum) : Romek jesteś i zawsze dla mnie będziesz KIMŚ. Człowiekiem o własnych przekonaniach i poczuciu honoru. Nigdy nie zapomnę tych dziesiątków meczów za bramką "od hali targowej" gdzie zwykle stałem a Ty strzelałeś cudowne gole.
Wiadomość zmieniona (26-10-04 18:59)
Romek,z całego serca Ci dziękuję ,za te wszystkie lata ,które grałeś dla
naszej ukochanej drużyny.Gdy wjeżdżałeś na tafle byłeś jak wiatr ,który
dął w nasz białoczerwony żagiel.Nie widzę niestety teraz na lodzie takiego
gracza-takiego wiatru.Jeszcze raz ROMEK bardzo CI dziękuję .
ZAWSZE PASY.DO BOJU NASZA BIAŁO-CZERWONA DRUŻYNO.
Wiadomość zmieniona (27-10-04 09:56)
pamiętam od czasów "średnioszkolnych" Pan Roman zawsze wzbudzał szacunek nie tylko "pasiastych kibiców" w "naszej klasie", ale także tych "niewiernych". Nie przypominam sobie innej takiej postaci ktora wzbudzałaby tyle fajnych odczuć zarowno po naszej jak i po wiślackiej stronie...absolutny szacunek...
Panie Romku kochany!Chciałbym choć jedną rzecz w swoim życiu robić tak dobrze jak Pan pięknie grał w hokeja!
Zedytowane z szacunku dla tych którch denerwuje poruszanie tu tematów pobocznych. Nie bez racji denerwuje.
Wiadomość zmieniona (27-10-04 11:10)
Wiadomość zmieniona (27-10-04 15:58)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)