Nie wiem jak wy ale ja to forum traktuję bardzo osobiście. Drażni mnie coraz częściej, że kiedy dyskutujemy na nasze, wewnętrzne, cracoviackie sprawy (np. doping) to najwięcej do powiedzenia mają ci, których tu wcale nikt nie zaprasza! A może stworzyć dział zamknięty, gdzie będzie ścisła kontrola kto może a kto nie może pisać? Chciałbym rozmawiać z tymi, których szanuję a nie z napinaczami z drugiej strony błoń, którzy onanizują się własnymi debilnymi postami.
Czyż do domu nie zaprasza się tylko miłych gości? Psy niech zostaną za progiem ... na wycieraczce.
-
-
Forum - nasze czy nie nasze?
jestem w tym wypadku z tobą....... cholernie mnie denerwuje, gdy na [b][u][i]FORUM SYMPATYKÓW I KIBICÓW CRACOVII !![/b][/u][/i] widzę posty potencjalnych wrogów....
dział zamknięty nie był by chyba jednak dobrym pomysłem, a jeżeli już to jak mógłby on funkcjonować?
Irecki czyli cenzura tak jak za komuny jeszcze tylko SB trzeba stworzyc
nie do końca. Pewne tematy powinny być dyskutowane tak byśmy mogli otwarcie i bez prowokatorów rozmawiać. Zdecydowanie nie na całość forum.
Irecki czy ci juz calkiem bije do glowy a moze za duzo ogladasz TV i te notatki utajnione o ktorych juz wszyscy wiedza chcesz wprowadzic
100%poparcia dla Ireckiego!!Wszystkie osobniki z drugiej strony blon wypad na swoje forum!!TYLKO PASY!!
nie chodze do burdelu, bo sam sobie moge "zorganizowac" seks na najwyzszym poziomie bez koniecznosci płacenia za to
mnie jako kibica Cracovii ujmę by przynosiło wpisywanie się na forum wisly
no cóż - impotentom i pedałom którzy podniecić się mogą tylko poprez dokonywanie gwałtu -też się coś z zycia należy
Wiadomość zmieniona (16-10-04 17:22)
Ideą Forum jest zwykle to,ze w dyskusji brac udzial moga osoby o roznych "pogladach".
To chyba ujawnia moje zdanie na ten temat.
rex napisał(a):
> Ideą Forum jest zwykle to,ze w dyskusji brac udzial moga osoby
> o roznych "pogladach".
Tak, ale moim zdaniem pod warunkiem, że są kibicem, lub sympatykiem Cracovii - w przypadku tego Forum.
Może należałoby stworzyć dział tylko dla kibiców Pasów i zaprzyjaźnionych klubów, choć zarazem pozostawić miejsce w którym "wyszczekać" mogli by się także wrogo do nas nastawieni ludzie.
Pomyślcie jak by wiślaków skręcało, gdyby nie mogli czytać naszego Forum, co u nich jest popularnym sportem:) i zarazem źródłem wielu pomówień wobec naszego klubu
Demokracja ma to do siebie że każdy ma prawo się odezwać, nawet debil i półgłówek. Słowo FORUM istnieje od czasów starożytnej Grecji. Wprowadzanie ograniczeń typu "ty tu możesz pisać, a tobie nie wolno" to głupota która do niczego nie prowadzi. To zwykła cenzura której jestem przeciwny.
Ja mam inną propozycje: jeżeli na tym forum piszą psy albo ludzie którzy za swój cel uznają jedynie obrażanie Cracovii proponuje po prostu takie posty ignorować, nie podejmować tematu tego typu osobnikami.
Według mnie moderatorzy powinni banować wszystkich zwiślaków, którzy wypowiadając się na naszym forum wywołują nieprzyjemną atmosferę...
_marcello_- wchodząc na to forum klikasz w [b]Forum sympatyków i kibiców Cracovii (moderowane)[/b] to mówi samo za siebie, pieski i inni ludzie próbujący obrażać Cracovie niestety są zbyt nieinteligętni aby to zrozumieć, jedyne rozwiązanie to ban!
Wiadomość zmieniona (16-10-04 18:01)
Jestem za.Powinno dyskutować sie miedzy Pasiakami bo to nasz klub.
Jak jakiś Wiślak chce coś powiedzieć to w słusznej sprawie-jak nie ma nic ciekawego i tylko napina to do widzenia.
demokracja polega również na OBRONIE PRAWA.. bez tego mamy anarchię... czy tzw. demokracja w rozumienu "marcello" pozwala mi nazwać k.urwą i w efekcie zgwałcić twoja siostre tylko dlatego, :[i]że każdy ma prawo się odezwać[/i]???
_marcello_ : Nie interesuje mnie idea demokracji. Nie będę głosował na partie polityczne, tylko chcę mieć miejsce bez szczekania, na którym będę mógł rozmawiać o moim klubie nie tylko w superlatywach, może czasami przyklne, może czasami napiszę że ten czy ten to ch**. Czasami będę też chciał porozmawiać o kilku tajemnicach klubowych (może transfery, może pomysły na oprawę może...). I chciałbym to robić bez obawy, że zaraz te informacje pojawią się w innym miejscu, tam gdzie akurat nie chciałby by się pojawiły.
Nie twierdzę, że mamy zamknąć forum, zróbmy tylko jeden zamknięty pokój.
Jestem za.Uzytkownicy z naprzykład liczbą postów nie przekraczajaca naprzykład 150 zakaz wstepu.(oczywiscie mówie o zamknietym,typowo PASIASTYM pokoju)
Do dzieła Adminowie
Hmmm.... Ale czy to naprawdę taka przyjemność słuchać tylko "swoich" ....
Wacek - [b]TAK![/b]
Piotrek - przesadzasz z tymi 150 postami ;-)) jak pisałem... ktoś okazuje brak kultury to:[b] BAN! [/b] (chodzi mi głównie o wrogów którzy wyzywają naszych itd.)
Wiadomość zmieniona (16-10-04 18:47)
Najprostszym wyjsciem wydaje sie byc w takim razie Forum bedacym pod haslem,czyz nie?
Moim zdaniem wislacy maja pelne prawo sie wypowiadac na naszym terazniejszym Forum.
Nie mowie tu o belkocie typu"Cracovia ku...",tylko o konstruktywnych wypowiedziach,do ktorych mozna nawiazac,lub z ktorymi mozna polemizowac.
PiotrekAW napisał(a):
> Jestem za.Uzytkownicy z naprzykład liczbą postów nie
> przekraczajaca naprzykład 150 zakaz wstepu.(oczywiscie mówie o
> zamknietym,typowo PASIASTYM pokoju)
Myślę, że liczba postów nie jest najlepszym kryterium (nie oszukujmy się - głoszę to także w swoim interesie :) ).
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)