Serdeczne podziękowania dla wszystkich tych, którzy uszanowali apel zamieszczony na WWW.Teraz.Pasy.Net oraz w programie meczowym. Apel pod którym podpisały się : Oprawcy, Stowarzyszenie „Koło Sympatyków KS Cracovia”, Grupa 100 i MKS Cracovia SSA.
W czasie opraw było naprawdę ok.
I ja za to dziękuję mając nadzieję że tak już zostanie. Wreszcie satsfakcja z pracy wielu ludzi była pełna. Przy okazji ja osobiście odzyskałem wiarę że proporcje mogą być normalne.
-
-
Anty hymn = brak opraw?
Było pare momentów, że część osób z młyna zaczęło skandowac wiadomą piosenkę. Reszta albo nie spiewała, albo zaguszała okrzykiem CRACOVIA CRACOVIA CRACOVIA. Mnie też sie doping podobał, chodź nie był rewelacyjny.
Kolego - toto nie jest niczyim hymnem, chyba że Twoim....
Odnośnie wpisu Dudiego74: zostały mi przekazane teksty o treści:
Skandując: JEDEN! DZIEWIĘĆ! ZERO! MSZEŚĆ!
CRACOVIA!!! TYSIĄC! DZIEWIĘĆSET! SZEŚĆ!!!
KRAKÓW! HEJNAŁ! NASZA KREW!
PIERWSZA! BYŁA! PIERWSZA! JEST!
CRACOVIA!!!KRAKÓW!!! HEJ! HEJ! HEJ!
ZAWSZE! BĘDZIE! (śpiew: [gama] do- si- do) CRA! CO! VIA!
Inny utwór: Stolicą piłki nożnej Kraków z Nami Lwów. Hej!
Zygmunt Kałuża czuwa Papież z Nami Bóg. Hej!
My najwierniejsi Jej kibice zawsze tu
Biel i czerwień nasz ukochany klub
Uznałem że ciężko mi będzie wprowadzić te utwory an młyn i dlatego jakoś sie nie przyjęły, mimo iż próbowałem to śpiewać i były rozdane śpiewniki przez twórcę.
:/
mamy wiele piosenek i uważam że niepotrzebne nam są nowe(dziwne)
No ja się nie zgodzę. Zawsze są potrzebne nowe, nawet dziwne a te teksty są naprawdę niezłe.
i powoli wracamy do normalnosci ,wielkie dzieki tym wszystkim ktorzy nie tylko nie spiewali o "starszej pani" ale potrafili wspaniale dopingowac.
Wiadomość zmieniona (10-11-04 12:06)
Świetne teksty Świstak, to ,że nie przyjęły się od razu to rzecz normalna. Nie trzeba się tak zaraz zniechęcać.
Craco.
Uważam, że podobne apele powinny być przed każdym meczem, dopóki nie zapanuje jakiś odpowieni poziom dopingu, a Paweł przed meczem z Amicą powinien się odnieść do meczu z Płockiem i powiedzieć, że jednak można. Wiekszość nie czyta forum, a czytając wpisy o dopingu na Wiśle P. można odnieść wrażenie, że nie wszyscy ( w zależności od punktu siedzenia ) byli zdania, że się poprawiło.
Dzięki za ten apel.
prawda jest tylko jedna i tak zostanie a napewno nie zapomni nikt o tym predko wiec przestancie sie wzbraniac przed tym :)
i wymyslac jakies lagodne spiewki moze jeszcze mecze przyjazni z psami?
Pozdro
nie chce zakladac nowego tematu , ktory zebral by to wszystko o czym chce powiedziec , niech ktos bardziej znany i kompetentny to zrobi jesli uzna to za stosowne i przydatne :) w 2 lidze Swistak zaczynal wprowadzac nowe piosenki ,latwe i glosne , ostatnio bez Swistaka pokazal sie sektor C i B , jesli by tak na Amice wszystko dograc to mozemy zrobic najlepszy doping w Polsce ,a wiemy jak wazny to bedzie mecz . wiec gdyby Swistak poduczyl czegos nowego , fajnego , to chyba mlyn szybko by nauczyl pozostale sektory , aha i musi byc koniecznie polaczenie , miedzy odpowiednimi ludzmi na tych sektorach 3 !! i moznaby zalozyc nowy temat Doping , co nowego ? .. i tam podawac swoje pomysly ( nie uwagi ...a pomysly ) ... bo potencjal mamy ogromny , teraz trzeba go wydusic , a okazja jest , bo anty doping coraz bardziej zwalczony , ostatnio do minimum prawie :)
craax- to wszystko ładnie brzmi ale obawiam sie że kibice Amiki mogą nas przekrzyczeć ;)
craax napisał(a):
> nie chce zakladac nowego tematu , ktory zebral by to wszystko o
> czym chce powiedziec , niech ktos bardziej znany i kompetentny
> to zrobi jesli uzna to za stosowne i przydatne :)
Nie jestem bardzo znany, a o swoich kompetencjach nie będę się wypowiadał, ale od dłuższego czasu myślę o temacie poruszającym scenariusz dla dopingu. Myślę jednak, że przyjdzie na to pora po zakończeniu rozgrywek. Pomysłów mam kilka.
Gambrinus, chyba siedziałeś na ostatnim meczu na młynie i stąd ten defetyzm? :):):) Przyjdź na B lub C!!!
ej ej , jacy wogole kibic Amici ? zastanowcie sie o czym mowicie :) no to moze zalozmy ten temat juz ! im wczesniej tym lepiej , pomyslow jest wiele , ale nie wiadomo gdzie je umieszczac , a tak to bedzie latwiej ... a teraz jest duza szansa po tym jak ludzie rozkrecili sie ostatnio i zmadrzeli w duzej liczbie , a na meczu z Amicą to sie sprzyda:)
Gtx - siedze na C, i bardzo sobie go chwale, nie spinaj sie podabał mi sie ostatni doping. Na kuchenkach może się uda jeszcze lepiej, więcej , głośniej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)