Holocher został trenejrosem Gości Bi.
W zw. z tym trzeba temu sprzedawczykowi i V kolumnie coś udowodnić.
-
-
CRACOVIA II
No to jutro o 17 nam sie meczyk szykuje! Musimy wygrać, bez dwóch zdań!Mam nadzieję, że ktokolwiek oprócz mnie przyjdzie pokibicować Cracovii, bo z tego, co się orientuję w moich okolicach (Świątniki I Siepraw) są wierni kibice Pasów. Liczę na to, że stawimy się w Sieprawiu i wygramy conajmniej 4-0 po bramkach "młodych gniewnych".
Górnik Brzeszcze 0:0 Gościbia Sułkowice
jutrzejsza wygrana (o ile dostaniemy walkower za niestawienie się Iskry)da rezerwom lidera.
Swoją drogą Gościbia łapie zadyszkę ale do walki włącza się Skawa. Na szczęście mamy ich "u siebie"
Pozostaje miec nadzieje ,że Stefan pozostawi teraz rezerwom duże wzmocnienia.
Khalid:
[i]o ile dostaniemy walkower za niestawienie się Iskry[/i]
Słyszałem, że nie dostaliśmy walkowera i mecz z Iskrą ma być rozegrany we środę.
a gdzie ten stadion dokladnie jest? tzn jak tam dojechac?
Jakby Ci to wytłumaczyć... Dojechanie do naszych kochanych Świątnik możesz uznać już za duży sukces, więc jak już tam będziesz to napewno Cie pokierują.
Ma ktoś może więści z Sieprawia ??
wynik 3-3
nie o naszych rezerwach... ale poczytajcie i uczcie się "UCZCIWEJ RELACJI"
[url]http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=2128[/url]
pointa: przegrali bo byli lepsi
:):):):)
Szkoda, liczyłem na 3 punkty. Mamy 3 punkty straty do miejsca premiowanego awansem.
Siepraw na 11 miejscu, grał o pietruszkę... Krótko mówiąc strata dwóch punktów.
Ten wynik może oznaczać kolejny sezon w 5 lidze:(
Tak. Równa ilość punktów z Dalinem to awans Dalinu.
1. Gościbia Sułkowice .25 51 39-21
2. Dalin Myślenice ...... 25 50 48-13
3. Skawa Wadowice .. 25 49 40-17
4. Cracovia II ............. 24 47 48-24
Z Dalinem był dwa razy remis. U nas 2:2, a w Myślenicach niestety tylko 0:0.
TD - tak sie wkurwilem, bylem na meczu, mialem pisac relacje, ale w pizdziec - sklady, ktore dali roznily sie od tego co wybieglo z biala gwiazda na I polowe, wiec musze ochlonac, a nie bede dochodzil kto jest kto, ktory wislak :[ A nie wiem czy ona tez tak do konca ma dobre sklady.
W I pol Wisla dorownywala Koronie, za to w II juz praktycznie nie istniala.
Kto był w Sieprawiu dostawczym białym samochodem??
może nieśmiało pomyśleć o nowym trenerze dla rezerw?
bo inaczej produkcję netto/brutto szlag trafi,
jak wszędzie, Chiny nas wyprą?
koteja Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kto był w Sieprawiu dostawczym białym
> samochodem??
fiatem doblo?? m.in ja:-)
pierwszy raz bylem na rezerwach i chyba zaczne jezdzic na rezerwy zamiast na 1 druzyne:-)
nie licząc wyniku całkiem fajnie-a i emocji nie zabraklo-tylko to na zapiekanki czekalem chyba z pol godziny i byłbym umarł z głodu.... :)
Mecz w Sieprawiu jak zwykle ciężki ale warto było, szkoda ze pod koniec meczu Pączek nie popisal sie i wychodzil na ok 15 m zeby pilke lapac przy zamieszaniu i zrobil karnego naprawde szkoda ale to młodzi zawodnicy wiec wszystko przed nimi , wg mnie maja duże szanse jeszcze Gościbia gra coraz słabiej.. Skawa wygrywa wszystko ale u siebie napewno ktoś urwię im punkty jeszcze , miejmy tylko nadzieje ze w klubie nie bedzie jaja i rezerwa nie bedzie jechala w 10 na mecz :)
hamer Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> koteja Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Kto był w Sieprawiu dostawczym białym
> > samochodem??
>
>
> fiatem doblo?? m.in ja:-)
>
> pierwszy raz bylem na rezerwach i chyba zaczne
> jezdzic na rezerwy zamiast na 1 druzyne:-)
>
> nie licząc wyniku całkiem fajnie-a i emocji nie
> zabraklo-tylko to na zapiekanki czekalem chyba z
> pol godziny i byłbym umarł z głodu....
a to więcej jest takich co łapią smaka rezerw...
przy okazji stare klimaty z czaśów 3 ligi można sobie przypomnieć;)
Nie zmienia to jednak faktu ,że sekcja pierwszoligowa ,która nie potrafi zrobić upgreade-u rezerw 5--->4 liga troszku się kompromituje ...
ale jest jeszcze parę kolejek...ciekawe czy Baniowy , Basterek , Wojciechowski i U-19 zostaną pomagać....
Sprawa jest jak wiadomo ambiwalentna... "specjaliści" z Reymonta rok temu namówili Brożka aby zamiast na urlop jechać został ratować rezerwę...rezerwę uratowali ale z Brozka cały sezon był cień dawnego zawodnika...
z oficjalnej
"Już w środę o godzinie 16 na boisku przy ulicy Wielickiej rozegramy zaległy mecz z Iskrą Krzęcin i nie ukrywam, że drużyna bardzo liczy na doping kibiców. Mam nadzieję, że fani ?Pasów? wybiorą się na to spotkanie i poprowadzą nas do zwycięstwa. Doping jest nam bardzo potrzebny!"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)