6 do 2 :-) a jeszcze trochę minut zostało :-)
-
-
CRACOVIA II
Skończyło się 6-3. Gole straciliśmy w drugiej połowie po karnym, pięknym uderzeniu bezpośrednim z wolnego oraz zamieszaniu.
Mecz rozegrany na Arenie w Wieliczce, ośrodku z boiskiem ze sztuczną murawą, o której możemy na dzisiaj tylko pomarzyć.
[img]https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/17012722_1443126612425284_1411025841_n.jpg?oh=e2d3b59925ddb589aded581217c6d142&oe=58B3BFA8[/img]
otoczone boisko bieżnią lekkoatletyczną z trybuną
[img]https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/17012404_1443126035758675_17971392_n.jpg?oh=6962c3c22556a940edd547256d5b98e3&oe=58B4B04D[/img]
.
[img]https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/16997257_1443126832425262_195214493_n.jpg?oh=b45c0be2bd4bc8a865508cf50d5eb99d&oe=58B39911[/img]
Nasi mieli czas i miejsce do rozgrzewki przed wejściem na drugą połowę
[img]https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/17006154_1443127129091899_75051060_n.jpg?oh=a0f962e56e29ea2c0bf0a4e3798ccfc8&oe=58B4BD68[/img]
Co do samego meczu. Pierwsza połowa pod nasze dyktando. Litauszki z Sosnowskim nie dali stworzyć zagrożenia, Adamczyk mieszał w pomocy, Dimun jak zawsze twardo i skutecznie, Cunta strzelał. Trzeba pamiętać, że Górnik Wieliczka gra w lidze niższej i to było widać od samego początku. W drugiej połowie gdy dokonano zmian, gra się zmieniła do tego stopnia, że można napisać, ze przegraliśmy ją 1-3. Adamczyk wyszedł też na drugą połowę.
[img]https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t35.0-12/16930902_1443130949091517_112548060_o.jpg?oh=213878ade09729b3705720d742d78c17&oe=58B37008[/img]
Super, że nie widać po nim kontuzji. Grał naprawdę fajnie, widoczny był jak to się mówi
[img]https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/16997020_1443126712425274_602640925_n.jpg?oh=99245227565106ace2c642621a93f8dc&oe=58B3C404[/img]
Fajny sparing, pokazał trenerowi, że rezerwy bez wzmocnienia zawodnikami z I drużyny, mogą mieć problem z awansem....
I polowa : Dobrolinski, Moskal, Ochał, Litauszki, Cunta, Adamczyk, Kanach,Sosnowski,Szymczak,Dimun. II Połowa - Sendorek, Chochołek Tymoszuk, Poznański, Gawle, Leśniak, Lusjusz, Ceglarz Skiba.
Bramki dla Cracovii - Cunta, Pestka, Cunta, Dimun, Chochołek, Poznański.
W meczu znowu zapunktował nasz junior Kamil Pestka (lewa obrona).
Chochołek gol ? Nie zauważyłem ;) Po pierwszej połowie prowadziliśmy 5-0 Chochołek wszedł w drugiej połowie i gola strzelił tylko Poznański.. Wkleiłeś nieścisłe informacje Szuwarku
[quote='szuwarek' pid='1221888' dateline='1488036984']
I polowa : Dobrolinski, Moskal, Ochał, Litauszki, Cunta, Adamczyk, Kanach,Sosnowski,Szymczak,Dimun. II Połowa - Sendorek, Chochołek Tymoszuk, Poznański, Gawle, Leśniak, Lusjusz, Ceglarz Skiba.
Bramki dla Cracovii - Cunta, Pestka, Cunta, Dimun, Chochołek, Poznański.
W meczu znowu zapunktował nasz junior Kamil Pestka (lewa obrona).
[/quote]
Fajnie tylko że go w składzie nie ma :)
[quote='ian thorpe' pid='1221893' dateline='1488037628']
Chochołek gol ? Nie zauważyłem ;) Po pierwszej połowie prowadziliśmy 5-0 Chochołek wszedł w drugiej połowie i gola strzelił tylko Poznański.. Wkleiłeś nieścisłe informacje Szuwarku
[/quote]
Informacja od uczestnika meczu...może Twoje starzejące oczy, już tego nie wyłapały?
zamiast głupio odpowiadać, zastanów się - w drugiej połowie strzeliliśmy TYLKO JEDNEGO gola. Na tą drugą połowę wyszedł Poznański oraz Chochołek. Zapisałeś JEDNEGO gola jednemu i drugiemu. Nie odpowiem Ci, że się zestarzałeś i masz problem np. z liczeniem, ale tak na spokojnie pomyśl i staraj się być mniej zgryźliwy...
[quote='ian thorpe' pid='1221912' dateline='1488040805']
zamiast głupio odpowiadać, zastanów się - w drugiej połowie strzeliliśmy TYLKO JEDNEGO gola. Na tą drugą połowę wyszedł Poznański oraz Chochołek. Zapisałeś JEDNEGO gola jednemu i drugiemu. Nie odpowiem Ci, że się zestarzałeś i masz problem np. z liczeniem, ale tak na spokojnie pomyśl i staraj się być mniej zgryźliwy...
[/quote]
...trochę za bardzo sobie pozwalasz, opanuj się.
niech każdy pilnuje siebie, grzecznie Ci zwróciłem uwagę, że wkleiłeś nieścisłą informację, a Ty piszesz o starczych oczach. Dlatego z tekstem " za dużo sobie pozwalasz" zacznij od siebie. Powtarzam, grzecznie Ci zwróciłem uwagę, ponieważ nas czytają inni. Tak samo, jak wychwycił inny Forowicz brak Pestki w składzie. Opanuj się...
Nerwowa atmosfera przed meczem z Lechią ?
Oj Ianie Ty nie znasz tak dobrze Szuwarka jak ja (oczywiście w "forumowej znajomości" )..Wystarczy, że w jednej kwestii się z nim nie zgodzisz i już jesteś u niego na "czarnej liście".
A później jest dziw, że ma tyle i tyle % ostrzeżeń od innych forumowiczów
[quote='ian thorpe' pid='1221863' dateline='1488030621']
Gole Cunta dwie, Dimun, Pestka, Szymczak
[/quote]
...zarzucasz mi kłamstwo, ale sam umieściłeś Pestkę jako strzelca bramki...ten tajemniczy forumowicz piotruś umiescił emitonkę.
Czekam na Twoją uprzejmość :D
nie myl kłamstwa z tym co napisałem. Napisanie słowa "nieścisłości", nie jest kłamstwem i ja Ci czegoś takiego nie zarzuciłem. Dla mnie kłamstwo, to świadome wprowadzenie kogoś w błąd. Ja nie znam wszystkich chłopaków, zwłaszcza tych młodych. Jak mi się któryś rzuci w oczy, to się dopytuję kto tak śmiga. Jak było przy Gawle przy poprzednim sparingu. Nie wiem, skąd masz ten skład, ale np. wyraźnie słyszałem, jak krzyczano do jednego z naszych zawodników Jarzyna, a jego w składzie nie ma. O bramce strzelonej przez Pestkę, dowiedziałem się od jednego Pasiaka, gdyż spóźniłem się na mecz, bo nikt nie napisał gdzie ono się odbywa. Niestety, nasz klub o miejscach sparingu drużyny rezerw nie informuje. Mam nadzieję, że na oficjalnej stronie pojawi się jakaś informacja dotycząca tego spotkania, która rozwieje nasze wątpliwości.
[quote='ian thorpe' pid='1222147' dateline='1488051695']
nie myl kłamstwa z tym co napisałem. Napisanie słowa "nieścisłości", nie jest kłamstwem i ja Ci czegoś takiego nie zarzuciłem. Dla mnie kłamstwo, to świadome wprowadzenie kogoś w błąd. Ja nie znam wszystkich chłopaków, zwłaszcza tych młodych. Jak mi się któryś rzuci w oczy, to się dopytuję kto tak śmiga. Jak było przy Gawle przy poprzednim sparingu. Nie wiem, skąd masz ten skład, ale np. wyraźnie słyszałem, jak krzyczano do jednego z naszych zawodników Jarzyna, a jego w składzie nie ma. O bramce strzelonej przez Pestkę, dowiedziałem się od jednego Pasiaka, gdyż spóźniłem się na mecz, bo nikt nie napisał gdzie ono się odbywa. Niestety, nasz klub o miejscach sparingu drużyny rezerw nie informuje. Mam nadzieję, że na oficjalnej stronie pojawi się jakaś informacja dotycząca tego spotkania, która rozwieje nasze wątpliwości.
[/quote]
...jak masz problemy to zapytaj mnie.(oczywiście juniorsko-pasiackie), o meczu w Wieliczce wiedziałem w czwartek.
Pestka jest na mojej liście do obserwacji, dlatego napisałem o nim jedno zdanie...forumowicz Piotr67 zadrwił po prostu, a Ty to łyknełeś.
PS
Nie musisz mnie przepraszać, teraz piłka jest po mojej stronie.
[quote='szuwarek' pid='1222162' dateline='1488052136']
[quote='ian thorpe' pid='1222147' dateline='1488051695']
[/quote]
...jak masz problemy to zapytaj mnie.(oczywiście juniorsko-pasiackie), o meczu w Wieliczce wiedziałem w czwartek.
Pestka jest na mojej liście do obserwacji, dlatego napisałem o nim jedno zdanie...forumowicz Piotr67 zadrwił po prostu, a Ty to łyknełeś.
PS
Nie musisz mnie przepraszać, teraz piłka jest po mojej stronie.
[/quote]
Podałeś skład Cracovii II w którym nie umieściłeś Pestki a piszesz że strzelił bramkę -czy to jest tak skomplikowane ?!
poczekajmy spokojnie na oficjalne informacje, szkoda nerwów. Pestka to przyszłość, Jarzyna to przyszłość, nie każdego młodego ja np. znam, którzy będą biegać w rezerwach.
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/wysokie_zwyciestwo_rezerw_w_kolejnym_meczu_sparingowym
i wszystko jasne ... nie trzeba przepraszać, i też posłuchać kogoś, kto był na meczu....
Górnik Wieliczka - Cracovia II 3:6 (0:5)
Bramki dla Cracovii II: 2x Čunta, Dimun, Szymczak, Pestka, Poznański
Skład Cracovii II: Dobroliński - Moskal, Litauszki, Ochał, Pestka - Kanach, Sosnowski - Szymczak, Adamczyk, Čunta, Dimun
Zagrali również: Sendorek, Jarzynka, Lusiusz, Gawle, Poznański, Chochołek, Skiba, Leśniak, Tymoszuk
[quote='ian thorpe' pid='1223092' dateline='1488320661']
i wszystko jasne ... nie trzeba przepraszać, i też posłuchać kogoś, kto był na meczu....
Górnik Wieliczka - Cracovia II 3:6 (0:5)
Bramki dla Cracovii II: 2x Čunta, Dimun, Szymczak, Pestka, Poznański
Skład Cracovii II: Dobroliński - Moskal, Litauszki, Ochał, Pestka - Kanach, Sosnowski - Szymczak, Adamczyk, Čunta, Dimun
Zagrali również: Sendorek, Jarzynka, Lusiusz, Gawle, Poznański, Chochołek, Skiba, Leśniak, Tymoszuk
[/quote]
Brawo Ty !
Wiślanie Jaśkowice - Cracovia II 2-3
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (7 użytkowników)
Goście (7)